Jumaat, 7 Januari 2011

"spouse"

isi borang mohon kerja.

ada ruangan "spouse"

tanya kakak penyambut tetamu.

"spouse tu kira yang duduk serumah dengan adik la"

"oh okay,tq kak"

"spouse" : Shahrani BIN Sahid

masa temuduga :

"so u punya spouse shahrani binti sahid?"

"tak..shahrani bin sahid encik"

"emm~~kamu da berkahwin?"

"belum encik"

"so i assume ur open minded person?"

"err.. i think so"

"say..u sebenarnya tahu tak spouse tu apa?"

"kakak tadi cakap kawan duk serumah"

saya kena gelak secara berjemaah.

"ingatkan kamu ni gay!!"

saya yang bodoh.

adik - adik :

spouse itu maksudnya isteri/suami/pasangan hidup ya..

jangan silap macam saya..

38 comments

7 Januari 2011 2:53 PTG

spouse tu maksudnya pasangan.
kalau saya, SUAMI la.
bukan isteri. bukan juga bujal.
macam tu la adik-adik...

7 Januari 2011 2:55 PTG

@tupaimerah

jap saya edit!!

7 Januari 2011 2:56 PTG

penat bertenggek kat sini... gi makan kejap, balik dah 8437. choy!

7 Januari 2011 2:58 PTG

@kucingorengemok

u mad kakak??

haha~

7 Januari 2011 3:00 PTG

hah! dah 8506???

[takde keje la kan dok mengira pageviews si bujal ni kan???]

7 Januari 2011 3:01 PTG

hahaha.... mmg tak teragak2 la dia org nk gelak.



.

7 Januari 2011 3:05 PTG

@tupaimerah

huyo~~laju gila tuh~~

7 Januari 2011 3:05 PTG

ini bukan kisah kamu kan?

7 Januari 2011 3:05 PTG

patut ko beri kakak penyambut tetamu tu kamus Oxford ..:)

7 Januari 2011 3:06 PTG

@tasekM

saya tak kisah pun~~tapi malu sikit la~~

7 Januari 2011 3:07 PTG

@gadisBunga

kisah benar saya GB~~masa umur 22~~

7 Januari 2011 3:08 PTG

@Daddy Ziyyad

tapi kakak tu cun.buat saya speechless~~

haha~

7 Januari 2011 3:19 PTG

Sakit tekak makcik gelak. :)

7 Januari 2011 3:26 PTG

@kakcik

jangan lah makcik~~malu saya~

haha~~

7 Januari 2011 3:49 PTG

tak kira! nak gelak jugak secara berjemaah kat sini.. :P

7 Januari 2011 3:55 PTG

@makdara TERdiva

ewah~~babab baru tahu!

haha~

7 Januari 2011 4:30 PTG

hahaha...

eh..kisah besar ke ni..

7 Januari 2011 4:36 PTG

eheheh..xpe..belajau dr kesilapan..heheh

7 Januari 2011 4:37 PTG

@Ati Masrif

uih~~besar dan benar tahu!

haha~

7 Januari 2011 4:38 PTG

@cikceriacorner

haha~sampai sekarang kalau teringat mesti gelk sesorang~~

7 Januari 2011 4:43 PTG

hahahaaa..
kesian kamu.. sungguh naif kamu waktu itu ye =)

salam bujal
permohonan kamu utk berkenalan telah diluluskan!

7 Januari 2011 4:46 PTG

@h4ni3

naif yang amat.

cantek!!

sekarang saya punya target untuk berkawan dengan 3 orang doktor pada tahun 2011 tercapai.

sukses!!

7 Januari 2011 5:03 PTG

hahaha
dulu saya slalu confius dgn MARITAL STATUS

taktau kenapa

:p

7 Januari 2011 5:28 PTG

@BonekadalamChermin

kamu konfius dengan martial art kot?

7 Januari 2011 5:31 PTG

dpt tak keje tuh? Rasanye mcm dpt je. Entri dgn gambo, buat org ingat sy senget sbb gelak sengsorang..hahaha

7 Januari 2011 5:45 PTG

lepas kluar dari bilik interview tuh.kasik jeling sket ngan kakak tuh.. apa dah kasi salah info

7 Januari 2011 6:56 PTG

@Fisz

eh dapat kerja tu..

lenkali gelak berjemaah tahu!

he..

7 Januari 2011 6:58 PTG

@Cik Pah

tak sampai hati..akak tu comel la makcik..haha..

7 Januari 2011 7:22 PTG

makcik tahu, bujal je tak tahu. khe khe

7 Januari 2011 7:45 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

makcik hebat.saya tahu.

he..

7 Januari 2011 8:19 PTG

Hahahahahah!!! Nasib baik ko tak letak nama org lain duk dalam rumah.. kalau tak, ko kira open minded tahap Hollywood.. hahahahha..

7 Januari 2011 9:11 PTG

@DeLancrettLurpak

he..saya open tapi tidak liberal tahu!

malu oo..

8 Januari 2011 12:20 PG

haha sabar je la baca entry ni..

8 Januari 2011 12:20 PG

chissss ... 8667 ... misss ..

8 Januari 2011 7:31 PG

FATT?! :D
itu qong xi FaTT choy!
yang buat sticker ni tak check ejaan di kamus :D
spouse..tahu tak sebut matchamana? ;)

8 Januari 2011 6:10 PTG

huhuhu..agak kritikal lawak itu..
emmm x ble bla siap tampal jgn kuntut lagi...itu amaran ker...huhuhu

10 Januari 2011 9:35 PG

TAKKAN NAK BERENTI ..DAN KENTUT...
:p

10 Januari 2011 8:56 PTG

yang tukang explain pon cakap tak terang. tukang isi borang lagi tambah kompius

Catat Ulasan