Khamis, 13 Januari 2011

semalam.cerita 7.

"ainul.."

"aaa.."

"abah pakai duit ainul RM30 boleh?"

"aaa...uuu...aaa"

"terima kasih ainul!"

terlupa hendak minta duit petrol dari mamaainul,

nasib baik ainul ada tabung!

kemudian kamu kutuk saya :

"tak guna punya bapak!"

saya hanya mampu diam terpaku.

haha~

*saya ganti duit itu lah.

walaupun abah saya kadang-kadang keji saya tetap sayang dia 
sebab abah handal buat susu dan basuh berak saya tahu!

32 comments

13 Januari 2011 8:12 PG

Sesuatu yang biasa.. makcik juga pernah begitu. :)

13 Januari 2011 8:14 PG

@kakcik

saya 1st time pow duit anak makcik~

haha~~

13 Januari 2011 8:28 PG

akaun bersama.

13 Januari 2011 8:29 PG

@DrSinga

tapi ainul lagi kaya dari saya~haha~

13 Januari 2011 8:31 PG

comelnya.

13 Januari 2011 8:36 PG

main letak tudung botol susu atas kepala budak masa dia tengah menyusu tu adalah satu game yang best!

13 Januari 2011 8:39 PG

@nizamsani

kamu sudah ada?

13 Januari 2011 8:39 PG

@kucingorengemok

saya tahu kamu juga begitu.

haha~

13 Januari 2011 8:43 PG

bapa mithali ......
comel.... anak kooo ...

13 Januari 2011 8:44 PG

baru perasan...
koo pantai bubuh air masak dalam botol je kan....

13 Januari 2011 8:44 PG

@Chik Att

rejeki tuhan bagi~~

13 Januari 2011 8:46 PG

@Chik Att

selain susu anak saya minat minum air masak~~tak tau kenapa~~

13 Januari 2011 8:58 PG

tu namanya tabung bersamamu.. tabung ainul.. tabung abah jua...

13 Januari 2011 9:03 PG

@.:nhalilah:.

oi~~saya gantilah ~

haha~

13 Januari 2011 9:11 PG

ala...
duit ku...duit mu jua...

muahaha...
mati2 ingatkan bujang lagi!

13 Januari 2011 9:30 PG

memang tiap2 hari mamaainul kena kawal perbelanjaan andakah wahai Bujal? Adakah anda suka berjoli sakan?

13 Januari 2011 9:33 PG

@Ati Masrif

eh~~saya bujan lagi 3 lah~~

13 Januari 2011 9:33 PG

@Daddy Ziyyad

pertanyaan pakcik akan dijawab secara ekslusif pada jam 10.30 pagi nanti.

13 Januari 2011 9:35 PG

belajar kawal belanja sendiri la bro... sian kat mamaainul tu. banyak na tanggungjawab dia...

:)



.

13 Januari 2011 9:43 PG

nasib lah ainul tak reti berkira
kalo tak dia mintak interest

hehehehe

13 Januari 2011 9:54 PG

@tasekM

saya tak pandai.

13 Januari 2011 9:55 PG

@miloais

interset dia kalau buatkan susu sila lebihkan sikit scoop susu.haha~

13 Januari 2011 9:59 PG

good entry.ingatkan makcik hutang duit tabung Firdaus tak ganti lagi.

13 Januari 2011 10:10 PG

jangan lupa ganti.
dengan anak pun kena amanah tau!

13 Januari 2011 10:12 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

hoho~~mesti banyak hutang nih~~

13 Januari 2011 10:12 PG

@tupaimerah

sudah diganti cik~haha~~

13 Januari 2011 2:17 PTG

kagum. itu jer yg buleh ai ckp..
kat apa yg baby tu ckp.. kat bwh pic die tuh..

13 Januari 2011 4:45 PTG

mujurlah baby awak minum air masak bujal oii.kalau mintak 100 plus tak ke niaya?

13 Januari 2011 4:48 PTG

@FATIN MRAZ

haha~~sila kagum ketat2~~

13 Januari 2011 4:49 PTG

@wan nurul hezrina abd halim

hari tu dia mintak teh tarik tapi saya tak bagi.sebab teh mahal!!

haha~

14 Januari 2011 1:54 PG

hahahaha.. mls nk komen lain.nk tumpang gelak je..blog kamu mmg mceriakn hdup!

14 Januari 2011 8:07 PG

@Semarak Api

saya bahagia bila kamu ceria~

Catat Ulasan