Jumaat, 21 Januari 2011

malas.peringkat ke-dua

atas desakan ramai,

hari ini saya menulis.

.

.

semalam,

"ibu,esok abah cuti.ingat nak joging,kemas rumah,basuh baju,jaga ainul dan sebagainya."

mamaainul gelak histeria.

heh!

saya akan buktikan!

hari ini.

saya bangun jam 9.45.

emm,

selayaknya saya diperlekehkan mamainul semalam.

kemudian saya dakap semula baNtal.

ya,

saya malas lagi tidak berguna.

haha.

sambung tidur.



*tampalan hari ini ditaip dengan hanya menggunakan ibu jari.

bujal hebat.

40 comments

21 Januari 2011 10:13 PG

hhahahaha sgt comel..adakah anda masih tidor?

21 Januari 2011 10:13 PG

aikkk sgt teruja..1st tu beb..berjaya mengalahkan KOG

21 Januari 2011 10:19 PG

Bujal dik ooii, sebelum tiba masa angan-angan tinggi, sampai masa bantal juga yg diuleknya... tak patut betul.

21 Januari 2011 10:48 PG

koo taip pakai ibu jari jee...
sahih..
.
.
koo kelentong ...

21 Januari 2011 10:56 PG

bujal...
makcik pikirlah kan...
baik ikut mcm makcik..
jetuh cinta semula...
sure hari2 terasa sungguh ceria....
hati berbunga2...
sangat indah....

21 Januari 2011 11:17 PG

hehehehhe..
tido best..

21 Januari 2011 11:38 PG

joging atas katil ke incik~!

21 Januari 2011 11:39 PG

memang hebat,sgt amazing ibu jari masih boleh dgunakan time tido..lalalala...

21 Januari 2011 11:42 PG

BUJAL,

IBU JARI PUN
AUTO-TYPE KAH??










MEMANG PEMALAS!!!!


aaaaaaa turut histeria!

.

21 Januari 2011 11:44 PG

cayalah bujal..!

ngehngeh..

21 Januari 2011 11:52 PG

bujal rajin update blog die.. rajin per.. hehee

21 Januari 2011 12:12 PTG

bangunlah dah pukul 12.15 pm.balas komen cepat.

21 Januari 2011 12:48 PTG

ko cuti hari ni eh????
pehallak cuti...
ko ada kaitan dengan perayaan semalam...??

21 Januari 2011 1:17 PTG

semayang jumaat weh!!!

21 Januari 2011 1:33 PTG

dah bangun ke belum ni???
ke... uols sambung tido belakang tiang kat masjid???

cehhhhh!

21 Januari 2011 1:41 PTG

Huhhh... memang tak bleh harap...!

larikkkkkkkkkkk

21 Januari 2011 2:15 PTG

dah agak dahhhhhhhhh...


.

21 Januari 2011 2:31 PTG

nak komen ke tanak komen..
nak komen ke tanak komen..
nak komen ke tanak komen..
nak komen ke tanak komen..
nak komen ke tanak komen..

SEBAB TENGOK SEMUA KOMEN DI ATAS TIDAK BERBALAS.

hmmm....

21 Januari 2011 2:54 PTG

"saya malas lagi tidak berguna. "

aku akan guna itu bila cikgu tanya kenapa homework tak siap.

24 Januari 2011 8:05 PG

@Kaseh


zzzzz~~~

24 Januari 2011 8:05 PG

@Kaseh

syabas~zzzzz~~~

24 Januari 2011 8:05 PG

@Kakzakie

saya cuma menjadi seorang manusia yang tipikal kak~haha~

24 Januari 2011 8:05 PG

@Chik Att

jujur lah~haha~

24 Januari 2011 8:06 PG

@Ibu n Abah

tu yang susah tu makcik~saya susah jatuh cinta~haha~

24 Januari 2011 8:06 PG

@cikceriacorner

amat best!haha~

24 Januari 2011 8:06 PG

@alien

amat letih tahu!

24 Januari 2011 8:07 PG

@Hantu Kak Limah

saya gifted makcik~haha~

24 Januari 2011 8:07 PG

@BonekadalamChermin

saya memang malas.tq~haha~

24 Januari 2011 8:08 PG

@PUTUBAMBU

hebat tak saya makcik? haha~

24 Januari 2011 8:08 PG

@FATIN MRAZ

saya upah orang untuk update sebenarnya~haha~

24 Januari 2011 8:08 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

ngantuk la makcik~~haha~

24 Januari 2011 8:09 PG

@DrSinga

saya supply kelapa~haha~

24 Januari 2011 8:09 PG

@gadisBunga

jumaat kah?

haha~~

24 Januari 2011 8:09 PG

@miloais

saya tido kat mimbar~haha~

24 Januari 2011 8:09 PG

@tasekM

ye~~saya hebat~haha~

24 Januari 2011 8:10 PG

@tupaimerah

tu dah komen~haha~

24 Januari 2011 8:10 PG

@Ungu

kemudian kena lempang tak? haha~

24 Januari 2011 8:13 PG

@azieazah

ye~~saya tak ble harap~haha~

26 Januari 2011 10:56 PTG

hahahahaaa..

*ok..gelak jek.sb sje nk ckp yg sy pulun abes entry2 lame kamu.hehehe

27 Januari 2011 7:52 PG

@Semarak Api

rajin~~nanti saya bagi hadiah~haha~

Catat Ulasan