Jumaat, 14 Januari 2011

menyelusuri kenangan lampau.

tiap kali hujung musim belajar.

sekolah saya akan adakan jualan bunga dan coklat.

dan kedua objek itu dibeli dan dituju kepada rakan-rakan dan cinta-cinta.

tapi kebanyakannya dituju kepada cinta-cinta.

sepanjang 60 bulan persekolahan menengah tak pernah saya dapat .

sampai satu hujung musim.

saya dapat seketul coklat.

kamu tahu apa saya rasa??

.
.
.
.
.

haha~

coklat itu saya beli dan tuju kepada diri sendiri.

ya saya "skema" semasa sekolah.

mana ada perempuan suka.

kan?

kan?



.

31 comments

14 Januari 2011 8:09 PG

mamaainul suka! makcik2 sini pun suka

14 Januari 2011 8:11 PG

@mumpir

haha~~saya baru perasan blog saya ramai makcik~~

14 Januari 2011 8:12 PG

ceritalah macamana bujal berjaya memikat mamaainul

14 Januari 2011 8:16 PG

@mumpir

terima kasih sebab bagi saya idea untuk tampalan berikutnya!

ujar saya dengan ayat skema~

haha~

14 Januari 2011 8:17 PG

orang tak suka bukan bermakna kamu tak bahagia... betul x?

14 Januari 2011 8:19 PG

@kakcik

bahagia dalam kesunyian makcik~

14 Januari 2011 8:41 PG

memang, makcik suka sakat orang skema.rambut ko skema sampai sekarang.kasilah highlight sikit, dan buat muka ganas.

14 Januari 2011 8:55 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

oi~rambut highlight solatnya tidak diterima tuhan makcik~~

haha~

14 Januari 2011 9:30 PG

pesanan kepada adik² ppuan bujang di luar sana- suami skema membawa berkat

saya bukan makcik, sekian

14 Januari 2011 9:32 PG

@kucingorengemok

suami kamu skema tak kucing??

14 Januari 2011 9:35 PG

oh ramai makcik2 ke kat sini..
hai makcik2 sekalin~

14 Januari 2011 9:40 PG

@alien

haha~~kamu nak masuk carta kah?

14 Januari 2011 9:43 PG

adakah skema=nerd ?

.
.
tanya je....

14 Januari 2011 9:45 PG

@DrSinga


benar makcik~~seperti yang termaktub dalam kitab~~

14 Januari 2011 9:51 PG

kog, saya setuju.

dan saya juga bukan mak cik.

:)




.

14 Januari 2011 9:54 PG

@tasekM

baiklah~kedua2 kamu akan saya panggil sayang.boleh??

haha~

14 Januari 2011 10:01 PG

@bujal X
menjawab soalan kamu: dia kata tak, tapi sebenarnya ye, hehe

14 Januari 2011 10:23 PG

kire dapat la jugak tu.
walau pun dari diri sendiri.

14 Januari 2011 10:39 PG

koooo pos ....
pas tu .... kooo buat buat terkejut .... kan kan ....

kooo kan pandai belakonnn ....

14 Januari 2011 10:40 PG

@kucingorengemok

haha~~join the club~~

14 Januari 2011 10:40 PG

@tupaimerah

tapi coklat tu tak sedap~

haha~~

14 Januari 2011 10:41 PG

@Chik Att

haha~~mana tahu neh??

14 Januari 2011 11:10 PG

sedihnya...

14 Januari 2011 11:13 PG

@Kaseh

haha~kesat hingus tu~~

14 Januari 2011 12:41 PTG

nerd la pompuan suke..pndai...heeee..

14 Januari 2011 1:50 PTG

akhirnya dapat juga
orang rumah yang cun kan...

14 Januari 2011 2:20 PTG

@niesz

perempuan suka nerd kah?

haha~

14 Januari 2011 2:21 PTG

@Ati Masrif

syukur~~

14 Januari 2011 2:34 PTG

kesiannyeeeee.. ngeee ;)

14 Januari 2011 2:36 PTG

@h4ni3

saya redha je~

haha~

14 Januari 2011 5:28 PTG

hahahahah... kelakooo!! Sekolah saya pun selalu buat mcm gitu, tapi saya tak penah dpt wehhh.. even kat opis skarang pun ada student buat utk lecturer, tapi saya tak dpt.. :(

Catat Ulasan