Khamis, 20 Januari 2011

malas.

boleh tak sampai hari ahad,

tiada sebarang tampalan dalam matcham-matcham?

saya malas ketandusan idea.


cari saya yang mana satu.boleh?

haha~~

jumpa kamu semula isnin hadapan.

36 comments

20 Januari 2011 9:01 PG

kamu abang yang bigor

eh, cuti pun saya 1st ke? :>

20 Januari 2011 9:06 PG

aaarghhhh!!!!!!!
kamu jangan malas-malas bujal!
kamu tahu tak saya sedang bersiap mahu ke office ni?

20 Januari 2011 9:06 PG

aaarghhhh!!!!!!!
kamu jangan malas-malas bujal!
kamu tahu tak saya sedang bersiap mahu ke office ni?

20 Januari 2011 9:46 PG

kamu yang bertudung ungu - nombor 2 dari kiri itu, ya? (^_*)

20 Januari 2011 10:18 PG

cuti mengalahkan org nyambut thaipusam.


.

20 Januari 2011 10:34 PG

kooo pegi Batu Caves keee.. ahahakkk ...

.... CA tak kenal koooo ..

20 Januari 2011 10:46 PG

bila ko suruh carik yg mane 1,tiba2 aku keliru dgn aspek gender d cni.hu3

20 Januari 2011 11:05 PG

ko bizi kat Batu Caves ka Bujal ???

:)

20 Januari 2011 11:23 PG

Amboi meriah nampak sambut Thaipusam, cuti sampai 2 hari .

20 Januari 2011 1:04 PTG

halo brada apa kes nak tunggu isnin baru hapdate..saya bosan nati takde bahan bacaan...pic ainul latest plizzzz...

20 Januari 2011 1:20 PTG

udah famous ramai follower buleh malas nak update ?hehe..sian kat kog

20 Januari 2011 3:53 PTG

Alaa orang popular matcham BUJAL, mana berani makcik nak kata tak kenal.

Tak kenal pun kena jugak la makcik sebut kenal. ye tak?

20 Januari 2011 5:06 PTG

yg pakai tudung biru eh? :P eh takde org pakai tudung biru laaa..

20 Januari 2011 9:14 PTG

@kucingorengemok

kamu x cuti kah?

20 Januari 2011 9:15 PTG

@tupaimerah

boo kena kerja..boo..

haha..

20 Januari 2011 9:16 PTG

@tupaimerah

smpai 2 kali komen?

marah sgt kah?

haha..

20 Januari 2011 9:17 PTG

@kakcik

makcik terer!

haha..

20 Januari 2011 9:18 PTG

@tasekM

saya memang suka berlebihan tahu!

haha..

21 Januari 2011 12:40 PG

cucuk tang mana?













kelapa dah pecah?

.

21 Januari 2011 1:35 PG

ahad terlalu lama...sehari sudah la tanpa tampalan....nanti rindu nak dengar bebelan kamu..ha ha..~~

21 Januari 2011 9:15 PG

demam angkat kavadi ke hapa neh???
melampau hoccay!

21 Januari 2011 9:49 PG

bujal...
rasanya bujal tiada dlm gambar ini sebab mamat yg bersongkok tu amat hensem....

21 Januari 2011 9:49 PG

@Chik Att

bisnes klapa..masyuk!

21 Januari 2011 9:50 PG

@aleen aiden

haha..kekadang saya pun keliru.

21 Januari 2011 9:52 PG

@Daddy Ziyyad

oho..meriah di sana tahu!

21 Januari 2011 9:53 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

saya memang suka sbuk cuti raya bangsa lain.haha..

21 Januari 2011 9:54 PG

@Kaseh

jap lagi saya update..he..

21 Januari 2011 9:55 PG

@n

famous kah bujal?

haha..

21 Januari 2011 9:56 PG

@azieazah

makcik lagi popular.smpai en.majidul pun knal.he..

21 Januari 2011 9:58 PG

@DeLancrettLurpak

21 Januari 2011 9:58 PG

@BonekadalamChermin

kat testikal.haha..

bujal lucah.

21 Januari 2011 9:59 PG

@cik emymilia

aneh bila ada orang suka dengar saya membebel.haha..

21 Januari 2011 10:00 PG

@miloais

eleh..marah la tu.haha..

21 Januari 2011 10:01 PG

@Ibu n Abah

haha..betul.saya buruk n busuk!

21 Januari 2011 11:41 PG

ooo tu wajah kamu ...cute nyer...(bukan kamu,yg gelak comey tu)

21 Januari 2011 12:49 PTG

ainul ikut mata buntang macam ko tak??

Catat Ulasan