Isnin, 17 Januari 2011

kemaluan.

masuk ke dalam lif.

lengang.

tiada siapa.

ambil kesempatan.

betulkan" kelakian" saya yang tersalah letak.

terkengkang-kengkang  saya ketika itu.

kemudian saya tergelak-gelak di depan cermin.

oh~

lif itu dilengkapi dengan kamera litar tertutup rupanya.

kaget.

saya keluar dari lif .

seolah-olah tiada apa yang berlaku.

saya malu hendak ke situ lagi.

abah saya? entahlah..(sambil cebik)

55 comments

17 Januari 2011 11:33 PG

uihhh ainul makin bulat, psl entri no komen hahahaha

17 Januari 2011 11:35 PG

@Fisz

sebab tu letak muka ainul.takut korang malu nak komen.haha~

17 Januari 2011 11:37 PG

gua dh terbayang yg bukan2.

wakakaka...


:p





.

17 Januari 2011 11:39 PG

@tasekM

i takde sampai seluk tangan dalam seluar ok?

haha~~

17 Januari 2011 11:40 PG

sungguh lagho... lebih lagho dari cerita bulu dada

17 Januari 2011 11:42 PG

@kucingorengemok

jangan birah ok.

haha~

17 Januari 2011 11:51 PG

wakakakakakak sgt sengal abah ainul weiii.... sok gempak dalam internet sure tersebar aksi terlampau kamu bujal..

ainull sangatttttttttt comel.. boyot pipinyaaa haishhhh...gewam..

17 Januari 2011 11:53 PG

@Kaseh

takpe~sekurang2nya saya akan popular seperti bikini fasha sanda.

haha~

17 Januari 2011 12:20 PTG

lelaki banyak cam tu, tak kena tempat.mana dan je.

17 Januari 2011 12:22 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

eleh~~manada makcik~~haha~~

17 Januari 2011 12:47 PTG

Ciitttt...! Macam ini punya olang pun ada...!

Tak jadi nak berbaik-baik. Seriauuu makcik!

17 Januari 2011 12:50 PTG

@azieazah

jangan pulaukan saya.saya janji jadi budak baik makcik~

haha~~

17 Januari 2011 1:01 PTG

ishhhhhh kecelaruan mental ....

17 Januari 2011 1:02 PTG

@Chik Att

tersepit itu sakit.

haha~~

17 Januari 2011 1:41 PTG

lain kali buat aktiviti seumpama dalam toilet! bukan dalam lif!
hahahaha

17 Januari 2011 1:54 PTG

iols tunggu youtube lelaki itew yg terlampau dalam lif

hahahahah

17 Januari 2011 2:54 PTG

bujallllllllllllllllllllll


hahahaha


oh no.

17 Januari 2011 3:19 PTG

Bulat je pipi hehe. Anyway bro! header bro dah siap. Sila check email okeh? time kasey! XD

17 Januari 2011 3:20 PTG

Hahahahah...setakat betulkan parking tanpa memasukkan tangan ke dalam seluar, masih dikira waras lagi.

Percayalah bahawa ramai lagi wanita di dalam lif yang sama membetulkan parking bra mereka juga....

hahahha

17 Januari 2011 3:37 PTG

lif memang tempat utk mangsa pengubahsuaian barangan2 lusuh...huhuhuhu...

17 Januari 2011 3:46 PTG

daddy ziyyad : iols bersetuju dengan statement uols tuhhh!

hahahaha

17 Januari 2011 3:52 PTG

Bujal,confirm makgad yg tgh monitor CCTV tu ternganga tengok, kalau dia makgad la, kalau pakgad yg ternganga, ko sepuk aje pakgad tu.. hahahahah

17 Januari 2011 3:57 PTG

@tupaimerah

keadaan mendesak kamu tahu!

haha~

17 Januari 2011 3:57 PTG

@miloais

hoho~~youtube tidak punya video seperti itu tahu!

17 Januari 2011 3:58 PTG

@BonekadalamChermin

jangan bayangkan yang bukan2 bonbon~~

17 Januari 2011 3:59 PTG

@Faizal n Fashitah

baru perasan ada emel~kat dalam spambox rupanya~esok saya bayar dan maklumkan kepada kamu usai urusan selesai~

17 Januari 2011 3:59 PTG

@Daddy Ziyyad

makcik2~~daddy kutuk makcik2~~

haha~~abisla~~

17 Januari 2011 3:59 PTG

@Hantu Kak Limah

lusuh tu kira berapa lama punya usia makcik?

he~~

17 Januari 2011 4:00 PTG

@miloais

makcik salah seorang pengamal perbuatan itu~~haha~~

17 Januari 2011 4:00 PTG

@DeLancrettLurpak

ala~~saya bukan buat aksi terlampau mana pun~~haha~~

17 Januari 2011 4:15 PTG

jaga-jaga naaa...nanti tersebar kat youtube...pehtu facebook...keh keh keh

17 Januari 2011 4:16 PTG

ohh ya...ainul makin tembam....cubit-cubit pipi...gerammm..:))

17 Januari 2011 4:17 PTG

kecemasan yang dimaafkan.
beringat-ingat yang tak ada orang tidak makna tak ada yang memandang :)

17 Januari 2011 4:19 PTG

@cik emymilia

takpe~~saya redha~haha~

17 Januari 2011 4:19 PTG

@cik emymilia

jangan~~dia benci orang pegang pipi dia~~haha~~

17 Januari 2011 4:19 PTG

@mumpir

saya harap mereka tidak perasan~he~~

17 Januari 2011 4:23 PTG

harap2 security yg jaga cctv tu perasan.. ekekke.. sure diorg gelak guling...

17 Januari 2011 4:25 PTG

@.:nhalilah:.

haha~~kalau diorang bole dengar bunyi lagi teruk diorang gelak~~saya siap nyanyi2 tu~~

17 Januari 2011 4:29 PTG

cik pah pun selalu gak..kengkadang korek hidung..kengkadang kluarkan spender yg tersepit kat bontot.. harap harap diaorang tak perasan

17 Januari 2011 4:30 PTG

@Cik Pah

wo ho~~kejujuran~~

saya suka tahu!

17 Januari 2011 5:48 PTG

lucah.

nasib baik ada ainul. sejuk sikit mata ni. ala busyukkkk....

17 Januari 2011 6:21 PTG

geli.

dan menarik.

gerik?

17 Januari 2011 8:34 PTG

astaga. mathcam-matcham btol lah!

17 Januari 2011 10:09 PTG

tak lama lagi awak akan famous .. gambar awak keluar dalam youtube !

18 Januari 2011 1:06 PG

Harap 'malu' kau tu tak 'berpanjangan'...

18 Januari 2011 8:00 PG

@gadisBunga

haha~~lupa gb bawah 18 tahun~~

18 Januari 2011 8:00 PG

@kapten krunch

saya suka pelawat baru.selamat datang kapten!

18 Januari 2011 8:01 PG

@MasZuber

saya tak bersalah!

haha~

18 Januari 2011 8:01 PG

@al-lavendari

jangan lupa minta autograf saya nanti pakcik!

haha~~

18 Januari 2011 8:02 PG

@gedek!

belum sempat hendak 'ukur'

haha~

18 Januari 2011 9:30 PG

aku nak search kat you tube lah.. manalah tau dah keluar kat sana..

18 Januari 2011 9:34 PG

@DrSinga

kalau jumpa beritahu saya~haha~~

26 Januari 2011 11:03 PTG

hahaahaha! mst org yg jg cctv gelak2 pstu ajk rmai2 mber2 die tgk drama dlm lif.hahaha

27 Januari 2011 7:50 PG

@Semarak Api

oi~ni tertinggal train ke hapa?

apsal lama tak datang sini??

haha~

5 Oktober 2011 8:56 PG

bab "parking" ni remind me of ex classmate. Tgh sedap2 sembang 4 org, dia bangun dan seluk dlm seluar dia. Kami semua terkejut dan selamber dog dia kata "betulkan parking, panjang sgt !!!" arghhhh...tak bertamadun !

Catat Ulasan