Rabu, 12 Januari 2011

papan kenyataan bil.4/2011

terjemahannya :

hari ini saya kurang masa untuk membalas komen dan melawat blog rakan-rakan saya.

walaubagaimanapun tampalan berikutnya dijadualkan terbit pada jam 10.30 pagi waktu tempatan.

sila rindu saya ketat-ketat.

hahaha.(saya gelak 3 harakat)

26 comments

12 Januari 2011 8:16 PG

Apa makcik dapat kalau rindu kamu?? (^_*)

12 Januari 2011 8:16 PG

Eh! mana itu kucing??? hehehe...

12 Januari 2011 8:41 PG

dalam proses nak rindu ketat2...sila kembali secepat mungkin..

12 Januari 2011 9:02 PG

selamat tidur ya!!!!

12 Januari 2011 9:08 PG

8.30 am - 10pm ???
Lebam lah ko Bujal...hahaha

12 Januari 2011 9:15 PG

waaa talak kisah ....

Koo sasar apa Bujal .....

12 Januari 2011 9:25 PG

ooo... rindu pesen ketat pun ada yek..?



.

12 Januari 2011 9:49 PG

Phiewww! Mujur makcik takdak entri baru. Kalu idak, tak best ler, BUJAL tak masuk mengacau! Ahaks!

12 Januari 2011 9:58 PG

kah kah, apahal kakcik cari kucing kat siniii? kita bukan penunggu gua! ;)

ok apa miting gomen, makan prii

12 Januari 2011 10:07 PG

ala..budak nakal tak ada pula..huhu

12 Januari 2011 10:15 PG

miting?? eh.. bengkel.. sonok la makan pree..

12 Januari 2011 11:01 PG

selamat duit belanja hari ni .lepas breakfast,lunch, tea, and dinner..dah blh cover dah over budget lunch smlm tu

12 Januari 2011 12:32 PTG

kerja gomen banyak hadiri bengkel ke?.mesti ada makan best ni.

12 Januari 2011 12:40 PTG

@kakcik

makcik dapat kebahagiaan tahu!

haha~~

12 Januari 2011 12:41 PTG

@kakcik

kucing saya da tambat~

haha~

12 Januari 2011 12:42 PTG

@Kaseh

jangan sampai sesak nafas~

12 Januari 2011 12:43 PTG

@DrSinga

oi~saya komited tahu~

12 Januari 2011 12:43 PTG

@Daddy Ziyyad

lebam hapa~meeting abis awal~haha~

12 Januari 2011 12:44 PTG

@Chik Att

sasar tersasar~sasaran kerja tahunan kak~~

12 Januari 2011 12:44 PTG

@tasekM

ye awak~~itulah trend 2011~~

12 Januari 2011 12:44 PTG

@azieazah

jap lagi saya kacau blog makcik tahu!

12 Januari 2011 12:45 PTG

@kucingorengemok

jimat duit tahu!

12 Januari 2011 12:45 PTG

@Ati Masrif

im back~~

haha~~

12 Januari 2011 12:45 PTG

@.:nhalilah:.

kalau boleh hari2 nak macamtu~~

haha~

12 Januari 2011 12:47 PTG

@n

betul!

pandai kamu N~~

haha~

12 Januari 2011 12:48 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

pagi makan soto.lunch nasi campur.ok hapa!haha~

Catat Ulasan