Rabu, 5 Januari 2011

papan kenyataan bil.1/2011

buat kali pertama :

300 kunjungan dalam sehari.

kemudian antara kamu perlekeh saya :

"ceh! blog aku 40000 kunjungan sehari.selambe je~~300 je?? ptuih!!"

oi.

dengar sini :

blog saya bermula dengan 7 kunjungan sahaja sehari.

 kemudian mencecah 300.

itu adalah kebanggaan saya.

.



blog saya tidak mahu memaksa.

blog sesat ini cuma mahu kamu gembira.

ini pendapat saya.

*saya pernah putus tulis blog.kemudian kucing tolong saya.jadi sekarang kamu tahu kenapa saya sayang kucing itu.


terima kaseh KOG

41 comments

5 Januari 2011 3:49 PTG

fes ke fes ke fes ke?


PANGGGGGG!!!!!
[lempang diri-sendiri]



oke, baru nk baca entri kamu. hehe

5 Januari 2011 3:51 PTG

nak tanya.
statistik tu nak tengok kat mane?
saya punya blog ade macam tu jugak ke?

p/s.
mungkin ade 5 kunjungan sehari.
4 dari kamu, 1 dr bonbon.

haha

saya bangga. saya ok.

5 Januari 2011 3:52 PTG

@tupaimerah

cantek~saya sayang kamu!

hahaha~~

5 Januari 2011 3:53 PTG

@tupaimerah

kat atas blog kamu belah hujung kiri ada kotak huruf B.tekan kat situ pastu klik kat stat~~

www.blogger.com

5 Januari 2011 3:58 PTG

bujal, dia cakap

'There was an error while fetching stats. Please reload page.'

mungkin sebab kunjungan 4,000,000,000 sejam kot?

hahahahaha

5 Januari 2011 3:59 PTG

hahaha

tahniah!!

saya juga antara kawan terawal
setelah dipromot oleh kog
malah saya kawan dgn bujal dulu
sebelum kog!

huh?

terima kaseh kog!!

5 Januari 2011 4:00 PTG

@tupaimerah

gila ah jap lagi meletup PC kamu~~haha~~

5 Januari 2011 4:01 PTG

@BonekadalamChermin

saya pun nak tq kamu bon bon!!

5 Januari 2011 4:02 PTG

Persetankan kata nista mereka yang angkuh itu..

Lagi bagus hanya 20 view sehari, tetapi 20 view itu ialah dari kawan2 blogger yang best, yang boleh jadik kenalan terbaik....daripada 2000 view sehari, tetapi satu pun tak boleh pakai!

eh, saya pun tak pernah ambil tahu statistik blog cikai saya.

5 Januari 2011 4:03 PTG

@Daddy Ziyyad

yeah!! saya respectah kamu pakcik!

saya antara pengunjung utama blog pakcik.tak caya check stats~~

5 Januari 2011 4:05 PTG

ooo geng kucingorengemok kahhh?..salam perkenalan...

5 Januari 2011 4:08 PTG

@Kazaztan Team

mentol saya tuh~~eh mari lepak kat blog saya.ada makan2~~haha~~welcome~~~

5 Januari 2011 4:08 PTG

congrats bujal. dah femes awak skang. nak ikut jejak langkah awak jugaklah.. kasi petua sket

5 Januari 2011 4:08 PTG

bujal...

blog makcik tu tak sampai pun 100 kunjungan sehari. Tapiii... sumpah, makcik tak nangis atau hentak2 kaki sebab makcik tahu tak ada siapa peduli...hehehe... :)

5 Januari 2011 4:11 PTG

@Cik Pah

eh saya tak femes.tak caya try tanya kedai mamak ss7.dia tak kenal bujal.

hahaha~~

5 Januari 2011 4:11 PTG

hik hik... i maluuuuu (nyorok balik kusyen)

tapi kan, mana la aci, mula² dulu kamu letak wallpaper je banyak² (saya pernah guna 1)... mana orang nak kawan, bro?

5 Januari 2011 4:11 PTG

Suatu pencapaian yang baik, tetapi Makcik tahu, kalu lepas ni jatuh merudum, awak tak kisah jugak kan? kan?

Baguihhhhh....

Begitulah yang Makcik kamu ni selalu ingat.

Ehhhh tengok kat mana tuh? Nak test market gak lah!

5 Januari 2011 4:11 PTG

@kakcik

eh makcik~saya peduli blog makcik.blog makcik antara yang paling kool tahu!

5 Januari 2011 4:13 PTG

@kucingorengemok

koleksi wallpaper akan kembali.tunggu!!!

5 Januari 2011 4:16 PTG

@azieazah

haha~~hari sabtu ahad purata 15 orang je lawat blog saya makcik~~

kalau blog saya jatuh merudum saya harap itu cuma pada angka.bukan kerana kawan2 sudah benci saya~~

5 Januari 2011 5:06 PTG

tahniah, tp saya baru bace blog ini hari ini.

ok tambah 301 plak.

5 Januari 2011 5:06 PTG

tahniah, tp saya baru bace blog ini hari ini.

ok tambah 301 plak.

5 Januari 2011 5:24 PTG

Makcik dah cakap, Tak de erti putus asa, kalau ko berkarya, dari jiwa ko yang tulus dan suci. ko nampak tak bagaimana sucinya hati makcik masa berkarya?

5 Januari 2011 5:29 PTG

@MasZuber

tahniah kamu! skarang kamu dapat title 'si hebat'

he..welcome..

5 Januari 2011 5:29 PTG

congrats! MDT pun dulu mcm tu..skrg pun rasenye mcm tu..haha! lately mcm takde napsu nak berblog..

5 Januari 2011 5:29 PTG

Tadi Bujal kata dkt Kazaztan Team, kat sini ada makan-makan.. saya nak jugak makan.. mananye? Dah lapo dah nii wehhh...

5 Januari 2011 5:30 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

nampak makcik.sbab tu saya sedu sedan tiap kali baca blog makcik.

5 Januari 2011 6:10 PTG

manaaaaaaaaa kucing nihhhhh...
sonyapppp je...

.
.
sah dah berlesup balik rumah!!

5 Januari 2011 6:10 PTG

oit!!!!!!!!
avatar baruuuuuuuuu..........

5 Januari 2011 6:17 PTG

saya sokong daddy ziyad. walaupun ini blog kamu, tapi saya peduli apa? heheh~

tahniah!

5 Januari 2011 7:59 PTG

@makdara TERdiva

masih dalam mode langkawi kah?

he..

5 Januari 2011 8:01 PTG

@DeLancrettLurpak

haha..lambat..abish..

5 Januari 2011 8:01 PTG

@DrSinga

kucing malu dpuji.haha..

5 Januari 2011 8:02 PTG

bujal..
makcik berblog pun suka suka dan sebagai peninggalan buat anak2. Boleh depa kenal ibu depa macamana...

5 Januari 2011 8:02 PTG

@DrSinga

seksi tak?

5 Januari 2011 8:03 PTG

@gadisBunga

tapi kamu lagi popular gb..

5 Januari 2011 8:05 PTG

@Ibu n Abah

haha..famili tak tau pun saya ada blog.mamaainul pun x tau..

5 Januari 2011 11:31 PTG

wahhhhh..wahhhhhh..sy xpnh merase sbgitu rupe.kui2..tp ttp ade rs berbunga2 bile tgk stats naik wlpun xbuat blogwalking..ade jgk org mau mnjenguk.huhu..tp bujal..sy suke blog kamu..seyes!

6 Januari 2011 8:05 PG

@Semarak Api

eh saya pun suka blog kamu~~

6 Januari 2011 2:08 PTG

biarlah ape org nak kata..

yg penting kita happy ngan blog kita..

cakap je..'ada aku kisah?'
ehehehe

8 Januari 2011 5:39 PG

oh! sangat bertuah..! saye kalo dapat trafik seramai ini sebulan pun belum tentu (3 tahun mungkin ya). Kamu patut buat sujud syukur dan print serta tampal kejayaan ini pada notis board dipejabat!!

ah ya! salam kenal... dapat link kamu dari kucing goreng :)

Catat Ulasan