Isnin, 3 Januari 2011

bijak tidak terbatas.

"bagi saya sirap limau laici"

"tak jual bang"

"sirap ada?"

"ada"

"limau?"

"ada"

"laici?"

"pun ada bang"

"so apa masalah??"

"dalam menu takde tulis bang"

"cantek"

realiti warung makan di negara kamu.

*saja nak menunjuk.ainul ada "baby carrier" baru.ohoi~~~tak larat nak dukung budak ni masa keluar jalan-jalan~~

34 comments

3 Januari 2011 11:07 PG

Bayangkan Ainul sebesar itu di dalam perut ibunya! Ahakz...

3 Januari 2011 11:09 PG

@kakcik

oh~~retak tulang lutut~~

syabas makcik!!

2 kali 1st berturut2 di blog saya!

3 Januari 2011 11:18 PG

hai ainul! and mama ainul juga!

senario di atas...sudah biasa. cuma malas mahu bikin drama sebab nak elakkan dari keluar di buletin utama. heheh~

3 Januari 2011 11:19 PG

@gadisBunga

oh~~saya da report kat aduan rakyat da~~

*tu maksu ainul lah~~saya punya adik~~

3 Januari 2011 11:20 PG

ehehhe..comel ainul n mama ainul..

3 Januari 2011 11:54 PG

@cikceriacorner

oh~~tu maksu ainul la~~haha~~

3 Januari 2011 11:54 PG

mana depan, mana belakang dak ainul tu?

3 Januari 2011 11:55 PG

@kucingorengemok

he~~ainul tengah ngadap depan la~~

3 Januari 2011 12:08 PTG

lain kali bagitau siap-siap tu maksu ainul~
[baru nk teka umur bujal. haha!]

3 Januari 2011 12:12 PTG

@tupaimerah

umur? biar saya berlaku jujur.

saya lahit tahun tikus~he~~

3 Januari 2011 12:23 PTG

Baby sekarang jarang yang namanya Ainul. Ko memang tradisional man.cam mana boleh?

3 Januari 2011 12:31 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

nama penuh dia ainul athirah.saja bagi nama klasik~~terlalu banyak qistina,balqis dan sebagainya di malaysia~~he~~

3 Januari 2011 12:35 PTG

tulahhh..tgk mcm bukan mamaainul. Ingatkan ter'undo' delete azam ibu baru utk ainul. Suspen..

3 Januari 2011 12:37 PTG

@Fisz

haha~~da kontrak dengan mamaainul sampai mati~~

3 Januari 2011 12:49 PTG

ala comel jer.. tersorok dia dlm carrier tuh..nasib baik nampak kepala..

3 Januari 2011 12:50 PTG

@Cik Pah

takpe~~bulan depan kompom tak tenggelam lagi~~

3 Januari 2011 1:21 PTG

waiter kedai makan yang sengal!!!
.
.
yeay!!
kau dah rajin rotate !!!

3 Januari 2011 1:23 PTG

@DrSinga

azam tahun baru~~
'
rajin rotate~~

3 Januari 2011 1:34 PTG

Tamak !

Sirap nak..limau nak...laici pun nak....

Wakakakaa.....

3 Januari 2011 1:36 PTG

@Daddy Ziyyad

oi~~baru lah nikmat~~

3 Januari 2011 2:57 PTG

happy new year sis

3 Januari 2011 2:58 PTG

@CGG

ah~~ni yang malu nih~~saya jantan kak~~

3 Januari 2011 3:03 PTG

bukan ke pakai penyankut budak tu lagi lenguh ke.....

3 Januari 2011 3:05 PTG

@Hantu Kak Limah

dia punya formula sama macam pakai beg sekolah.bagi rapat habis ke badan.jangan biar ia menggelebeh tahu!!

*lenguh la sikit tapi tak lah seteruk nak kena dukung~he~~

3 Januari 2011 4:37 PTG

wah..bujal sebaya sy rupanya. Ke kamu 12 thn lg tua? hahaha. Bujal..sy dah anak 2, tercabarkah kamu? carrier tu nama apa? Hohoho lps ni jd pendukung setia ainul ya

3 Januari 2011 4:40 PTG

@Fisz

haha~~kira betul lah tu~~oi~~tahun depan saya nak buat anak kembar~~terus jadi 3~haha~~

*ainul punya gear semua brand sweet cherry~~moden dan mampu milik~~

3 Januari 2011 5:44 PTG

SENARIO lain yg sy nak share..

customer:'teh o ais limau x der semut 1..'
toke kedai:'siap'

nota kaki:haha.. gerai kat belakang opis.. gerai bwh pokok.. kitorg pggl kedai semut.. sebab byk semut itam2 yg panjat pokok tuh.. hahhaa..

3 Januari 2011 5:53 PTG

hahaha

ada lagi best

' minum, apa ada sini? '

' semua ada kak '

' ok bagi fresh oren '

' err, oren xde kak. habis'

' kalau gitu, bagi tembikai'

' err, tembikai hari ni x beli '

aaaaaaaaa!!!

SEMUA ADA???

.

3 Januari 2011 7:12 PTG

Bujal, cuba ko order nasi goreng hailam?

Abah aku order kan, dpt nasi kuah hailam.. serious pelik!

3 Januari 2011 10:42 PTG

pestime tgk mama ainul...:)

4 Januari 2011 8:03 PG

@FATIN MRAZ

kalau campur semut sedap kah?

4 Januari 2011 8:03 PG

@BonekadalamChermin

lenkali ketuk kepala waiter tu kuat2~

4 Januari 2011 8:03 PG

@DeLancrettLurpak

dia lebih kurang nasi goreng ladna~~cuma guna kicap lebih~~he~~

4 Januari 2011 8:04 PG

@cik emymilia

err~~tu maksu ainul la~~

Catat Ulasan