Rabu, 12 Januari 2011

papan kenyataan bil.5/2011

mesyuarat habis awal.

sekarang mari kita bersukaria.

haha~

cari saya dimana~

27 comments

12 Januari 2011 12:58 PTG

kamu mesyuarat di sekolah kah? :)

12 Januari 2011 1:02 PTG

@kakcik

tidak makcik~~tu gambar puluhan tahun yang lepas~~he~~

12 Januari 2011 1:05 PTG

yg pengawas tengah2 tu ke???

12 Januari 2011 1:10 PTG

@makdara TERdiva

MDT hebat~~haha~

12 Januari 2011 1:11 PTG

ko pakai tie, no 7 dari kanan kan?

wehhh, kata sampai kol 10pm meeting...hahhaa

12 Januari 2011 1:16 PTG

@Daddy Ziyyad

hebat~

meeting abis awal~malam ni pun cuma datang untuk makan2 sahaja~haha~

12 Januari 2011 1:29 PTG

aku peninnn ,,,,

12 Januari 2011 1:30 PTG

maaf bujal makcik rabun jauh ngan dekat. tak de gambar yg paling besar ke?

12 Januari 2011 1:49 PTG

pengawas tgh2 tu. ni jawapan tak tiru. saya sanggup besarkan gambar semata2 mahu meneka. huhu~

12 Januari 2011 2:17 PTG

dari kecik (yang tak berapa kecik) sampai besar maintain skema ek?

12 Januari 2011 2:43 PTG

merujuk komen KOG, soalan saya, Bujal, anda skema kah?

hiiiiiihiiiihi...

12 Januari 2011 3:05 PTG

Soalan Nak BUJAL agak mengelirukan Makcik yang blur ini...

Di mana?
Kamu sedang berada di hadapan kantin sekolah..

Yang mana?
Agaknya yang berbaju merah itu?

Larikkkkkkkkkkkkkkkk

12 Januari 2011 3:09 PTG

barisan belakang sekali. 7 dari kanan.


.

12 Januari 2011 3:39 PTG

ala..sng sgt. tgk saiz je, hahaha. Jgn marah ye bujal, nnt kena jual. Pujuk balik, pujuk balik. Ala bucuk2 cyg... Oppsss

12 Januari 2011 3:51 PTG

@Chik Att

penin kenapa kak~~~

12 Januari 2011 3:52 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

itu lah yang paling besar makcik~~

12 Januari 2011 3:53 PTG

@gadisBunga

hensem tak?

haha~

12 Januari 2011 3:53 PTG

@kucingorengemok

saya skema di tempat kerja sahaja tahu!

12 Januari 2011 3:53 PTG

@Daddy Ziyyad

baca jawapan diatas~

haha~

12 Januari 2011 3:54 PTG

@azieazah

hey~saya pernah crush kat baju merah itu tahu!

haha~

12 Januari 2011 3:55 PTG

@tasekM

jawapan kopi pasta.

haha~

12 Januari 2011 3:56 PTG

@Fisz

haha~tepat dan bijak~

sampai sekarang saya masih pegang title yang terbesar.haha~

12 Januari 2011 6:20 PTG

haaaa!! yg pakai baju merah kahh? hehehehe..jgn mare bujal yek..

13 Januari 2011 8:22 PG

ko pengawas??!!

13 Januari 2011 8:24 PG

@DeLancrettLurpak

haha~itu saya~

*bukan!

13 Januari 2011 8:24 PG

@DrSinga

yes mem!

saya hebat kan?

14 Januari 2011 1:57 PG

haah! skli tgk je da ble agk kamu yg mane.tp sy nk jwb jgk wlpun org lain da jwb.budak gemuk pkai bju pngawas yg brambut belah tgh itu kamu.hahaha!

Catat Ulasan