Khamis, 6 Januari 2011

fakta.episod 12.

dramatis itu sekarang bertudung.

babak dalam rumah dia bertudung.

"oh okay,mungkin ada watak yang bukan muhrim dalam rumah tersebut"

babak atas katil dalam bilik dia juga bertudung.

aneh drama melayu di negara kamu.


~cina sama cina bila dalam drama melayu akan bertutur melayu.

~watak orang kampung itu mewajibkan pelakonnya pakai kain batik,baju opah dan rambut tocang dua.

~babak 70an mesti ada rambut afro dan kacamata besar

~watak ustaz harus bersongkok

ah~malas hendak cerita lagi kebejatan drama melayu kamu.


*walaubagaimanapun.saya tunggu NUR KASIH the movie.oh syahdu.

18 comments

6 Januari 2011 2:42 PTG

pakai tudung tu dimaafkan lah... sebab kadang² memang pelakon tu bertudung, biarlah cerita jadi tak logik daripada dia bukak aurat

kan?

6 Januari 2011 2:56 PTG

@kucingorengemok

saya mrujuk kepada tuan direktur lah.x kreatiz lgsung.

6 Januari 2011 3:04 PTG

ok. nur kasih terbaik.

sebenarnya saya lebih suka khabir bhatia.

nak tgk Cinta dan Love sekarang jugak! jgn halang saya! ketepi!

6 Januari 2011 3:07 PTG

Lagi bejat bila drama tahyul mendapat tempat yang utama di kaca TV! :(

6 Januari 2011 3:54 PTG

@gadisBunga

taknak halang pun~~tapi nak ikut boleh.sambil terkedek2 blakang kamu.
haha~

6 Januari 2011 3:54 PTG

tumpang tanya, apa itu kebejatan?

6 Januari 2011 3:54 PTG

@kakcik

siap ada slot khas lagi~~bejat!!

6 Januari 2011 3:58 PTG

@Daddy Ziyyad

ke~be~ja~tan : ke~bu~ru~kan

faham ya anak murid~~

haha~

6 Januari 2011 5:07 PTG

salam kenal,

inilah blog budak nakal tu yek..^_^

kak ati pun tak sabaq nak tunggu movie nur kasih...layan..

bye ^_^

6 Januari 2011 5:19 PTG

nur kasih? ada part citer tuh yg cam tuut.. student architecture leh lupa studio?? owhkkk.. da la kat uia.. bikin panas jer ex-kaedian nih tgk..

p/s: part tu la yg ai plg x suke. walopun citer, logik2 la kan tuan direktur..? x gitu ex-kaedian yg lain (kalo ader la kat sini)

6 Januari 2011 5:28 PTG

@Ati Masrif

eh akhirnya kenakalan saya tersebar.slamat datang kak!

6 Januari 2011 5:30 PTG

@FATIN MRAZ

kaedian itu adalah apa?

oi jgn kutuk nur kasih saya tahu.

he..

6 Januari 2011 5:55 PTG

Yg paling tak menahan adalah, org kampung pakai make up mcm nak gi kelab malam.. confuse patik!!!

6 Januari 2011 8:53 PTG

tak boleh blah, cuba ko tengok drama indon, alah magic.lagi haru.malayu, logiklah sikit.

7 Januari 2011 8:01 PG

@DeLancrettLurpak

eh orang kampung saya macamtu hapa~~

7 Januari 2011 8:01 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

eleh~~dulu bukan makcik kaki layan sinetron ke??

haha~

7 Januari 2011 9:47 PG

gambaq melayu ...

melayu cakap ngan cina .... melayu mesti teloo cina ..... aparaaaaaa

7 Januari 2011 11:04 PG

oklah daripada berdoa lepas sembahyang masih pakai telekung tapi zoom kat mata yg berbulu mata pelesu dan bermascara lentik + contact lense..

Catat Ulasan