Jumaat, 21 Januari 2011

izin.

boleh tidak?

kalau saya balas komen kamu semua,

pada isnin depan?

ber'blogging' dengan hanya menggunakan ibu jari adalah penyeksaan.

sementelah jari-jari saya gemuk belaka.

kemudian kamu berkata:

"kitorang peduli hapa! "

air mata saya mengalir perlahan.

lalu saya suap ais krim ke mulut sambil menonton dvd dalam bilik yang berhawa dingin.

nikmat.

maaf juga kerana tidak berkomen di rumah kamu semua.

ainul banyak ragam hari ini (saya cakap jujur tahu!)

*tampalan hari ini bersiaran khas menggunakan telefon bimbit saya yang hebat.sebab itu lah saya khabar saya cuma guna ibu jari.rumah saya tiada komputer tahu!

39 comments

21 Januari 2011 3:32 PTG

hehehhe... boleh kot.. x de mslh.. ehhehe

21 Januari 2011 3:34 PTG

komen jujur iols :
uols punya blog... uols punya pasal lahhh!~
ada iols kesahhhhh????

hik hik hik

selamat bercuti dan selamat berhujung minggu beb!

21 Januari 2011 3:34 PTG

Oh ... kamu memang hebat kerana masih bisa menaip dengan ibu jari. :)

21 Januari 2011 3:37 PTG

hehehhe..xpe la bujal..asalkan kamu ceria..hehe

21 Januari 2011 3:57 PTG

kalau kamu hebat cuba berblog pakai ibu jari kaki. huhuhu~

21 Januari 2011 4:09 PTG

naseb baik pakcik sedar ttg ibu jari yg gemuk itu..hehehehhe

21 Januari 2011 4:17 PTG

Yeahhh Makcik memang tak kisah, tak heran. Sebab jari kita lebih kurang sama jer gemuknya.

Cuma beza, Makcik angkut komputer bawak balik rumah.

Makcik lebih berani dari kamu.

21 Januari 2011 4:51 PTG

ok ok boleh imagine nak tekan alphabet a tertekan j ehh..ok ok..saya maafka jari gumuk anda..isnin pun isnin la ..hepi wiken beb..

21 Januari 2011 5:00 PTG

patutla diaaaammmmmmm jeeeee!

oke, takpe.
suka hati kamu.
cuma jangan ganggu slot mimpi saya lagi ye?

21 Januari 2011 5:06 PTG

handal la kamu ni
wowow

21 Januari 2011 5:08 PTG

tak haper laa..janji pakcik hepi yerr...;))

21 Januari 2011 5:46 PTG

cer taip dkt henpon guna jari lain? cer cuba.. hehehehe

21 Januari 2011 6:01 PTG

tade hal lah!
ai ok jer

21 Januari 2011 7:41 PTG

walauuuuwehhhh..Bujal sudah mobile blogging...haku pulak komputer pun kaput...wakakakaka

22 Januari 2011 8:43 PG

mari ku kesat air mata mu Dek...

22 Januari 2011 10:51 PG

eh awak dapat juga henpon yang sama harga dengan mesin basuh tu ye? syabas!

22 Januari 2011 10:52 PG

wahhh.. mobile online..

23 Januari 2011 12:58 PG

power oooo

23 Januari 2011 2:08 PTG

boleh sajerrr...sila komen byk2 yer :)

selamat berhujung minggu

24 Januari 2011 7:54 PG

@Lovely Bella

tq~isnin nanati datang balik ye~~haha~

welcome awak~

24 Januari 2011 7:55 PG

@miloais

tapi~~tapi~~tapi~~

24 Januari 2011 7:58 PG

@kakcik

esok nak try guna hidung plak~

24 Januari 2011 7:58 PG

@cikceriacorner

haha~tq ccc~~

24 Januari 2011 7:59 PG

@gadisBunga

sedang berlatih~haha~

24 Januari 2011 7:59 PG

@Hantu Kak Limah

apa nak buat~~obesiti jari~haha~

24 Januari 2011 8:00 PG

@azieazah

komputer kat ofis da kena paku~susah nak angkut~

24 Januari 2011 8:00 PG

@Kaseh

haha~tq kaseh~

24 Januari 2011 8:01 PG

@tupaimerah

mimipi saya hari2 membawa bahagia tahu!haha~

24 Januari 2011 8:01 PG

@alien

handal pejadahnya? haha~~

24 Januari 2011 8:01 PG

@cik emymilia

ui~~avatar baru~~comel!

24 Januari 2011 8:02 PG

@DeLancrettLurpak

susah tahu!

haha~

24 Januari 2011 8:02 PG

@h4ni3

u ok ai suka~haha~

24 Januari 2011 8:02 PG

@Daddy Ziyyad

lama sudah saya mobile blogging lah~~haha~

24 Januari 2011 8:03 PG

@DrSinga

terima kasih kak~~

24 Januari 2011 8:03 PG

@kucingorengemok

belum lagi lah!

24 Januari 2011 8:03 PG

@.:nhalilah:.

bukan.mobile blogging~haha~

24 Januari 2011 8:03 PG

@Imran nyambek

power~tapi slow~haha~~

24 Januari 2011 8:04 PG

@makdara TERdiva

MDT pun selamat berhujung minggu!

24 Januari 2011 3:55 PTG

kita pun takde computer kat rumah..

Catat Ulasan