Khamis, 13 Januari 2011

satu hari di kaunter 5.

"cik..ni saya pulangkan kerusi roda ye.."

"ok,letak belakang sana.terima kasih.."

emm..

hati kurang sedap.(mungkin kurang ajinomoto)

pergi periksa keadaan kerusi roda itu.

celaka.

celaka.

celaka.

celaka.

celaka.

celaka.

celaka.

kalau hendak memberi saya penghargaan sekalipun,

sekurang-kurangnya cari saiz saya.

dan saya suka warna hitam tahu!

"SPENDER" kamu tinggal di balik kerusi roda saya.

celaka!

sekali lagi saya kata :

celako!!!!!!!!!!

*geli tahu pegang benda yang tercalit najis dan noda walaupun dengan sarung tangan!

50 comments

13 Januari 2011 3:27 PTG

aaaaa????????
kenape dia tinggal spender?????????

13 Januari 2011 3:32 PTG

Sayang kan spender, tinggal-tinggal kan.... Boleh?

13 Januari 2011 3:33 PTG

awak kerja kaunter pejabat tanah ke, kaunter bilik air?

13 Januari 2011 3:35 PTG

tu yang tak faham tu.
kenapa org bukak spender di pajabat tanah?
aaaaarghhhhh!!!!!!!!!

13 Januari 2011 3:43 PTG

hehehheheh...ape salah nye sekali sekala kanss tggalkan spender kat situ..xsengajakannnss.hehhe

13 Januari 2011 3:59 PTG

choi!..balik nanti samak 17kali dgn air tanah :)

13 Januari 2011 3:59 PTG

aisehhhhhhhh!~
iols sedang makan dorayaki sambil membaca entry uols nehhh!
dan tetiba nak tumpang sekaki lahar orang itu... walopon iols tak kenal
dia dah berjaya buat iols tak selera nak habiskan dorayaki iols :mad:

[damn you brainless people!!!~]

13 Januari 2011 4:00 PTG

tupai merah : iols yg sedang bengang ni pun bleh tergelak jugak baca komen uols nehhh!~

hak hak hak

13 Januari 2011 4:06 PTG

@tupaimerah

godaan secara seksual barangkali~

13 Januari 2011 4:06 PTG

@gedek!

kalau dari jenis thong atau g-string saya terima.

haha~

13 Januari 2011 4:07 PTG

@kucingorengemok

saya sendiri pun konfius awak~

13 Januari 2011 4:07 PTG

@tupaimerah

mana ku tahuk~~~

13 Januari 2011 4:07 PTG

@cikceriacorner

ye la tak sengaja~~apehal??

nghhh!!!!

13 Januari 2011 4:08 PTG

@makdara TERdiva

saya trauma spender kaler ungu!

13 Januari 2011 4:08 PTG

@miloais

bak sini belen dorayaki tu iols abiskan~

haha~

13 Januari 2011 4:08 PTG

mungkin dia secret admire, mungkin dia dendam ngan ko, mungkin dia bekas makwe punya kawan, ahhhh tak tahu mungkin apa lagi.

13 Januari 2011 4:09 PTG

@miloais

gelak secara berjemaah~

haha~

13 Januari 2011 4:10 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

saya tak bersalah makcik~~kenapa saya diperlakukan sebegitu~~

13 Januari 2011 4:20 PTG

hish.. geli betullah...

13 Januari 2011 4:21 PTG

@rATu kEBaYA

jangan geli kat saya kak~~geli pada orang itu~~

*haha~~salam kenal kak~~

13 Januari 2011 4:36 PTG

aaa
mimpi ngeri tahu tak!!

13 Januari 2011 4:38 PTG

@alien

saya akan cuba melupakannya~

13 Januari 2011 4:43 PTG

gila betullah orang tuh=)btw akak dah follow tau

salam kenai

13 Januari 2011 4:47 PTG

@wan nurul hezrina abd halim

salam kak~~terima kasih follow saya~~

*orang gila ada macam2 kak~~

haha~

13 Januari 2011 5:10 PTG

mesti trauma dua minggu lepas ni!

13 Januari 2011 5:30 PTG

hahahaha.. kesian pakcik Bujal, rezeki hari ni ye.. hehehe

13 Januari 2011 5:31 PTG

@DrNotts

da tak trauma dah.bgahaha.

abah alia kah?

13 Januari 2011 5:46 PTG

hahahaha

bujalllllllll!!!

yaksssssssss!!!!


er,
apa jenama?
triumph kah?


:P

13 Januari 2011 6:29 PTG

mr bujal, hahahhahahha, ni ibu aliaa! bukan abah! lerrr, gambar aku kecik benar ke???? jap nak tengok!

13 Januari 2011 6:31 PTG

Dia cuba hint something kah? Kahkahkahkah!

13 Januari 2011 7:44 PTG

sambung lagi dalam hati.

sarung tangan 5 lapis pon tak lut kan.

13 Januari 2011 8:47 PTG

alaaaaa .... ko pun ada kan...
sama jaaa..... spender gak .....

14 Januari 2011 1:48 PG

hahahahaa! *gelak guling2*

kamu da test ke muat x muat?haha

14 Januari 2011 3:17 PG

spender = pelaris??? kah kah kah

14 Januari 2011 8:00 PG

@DeLancrettLurpak

hey~~kira ong apa~~bukan hari2 jumpa spender orang~~

haha~

14 Januari 2011 8:00 PG

@DrNotts

mata rabun~~lagipun bertenet melalui henpon~~gambar kecik~~

sori makcik~~

haha~~

14 Januari 2011 8:01 PG

@azieazah

mungkin gangguan seksual~~

14 Januari 2011 8:01 PG

@BonekadalamChermin

buduh~~takde masa hendak periksa jenama~~

haha~~

14 Januari 2011 8:02 PG

@aliaaroslan

eeeiii~~siap samak tahu!

haha~

14 Januari 2011 8:02 PG

@Chik Att

saya pakai boxer makcik tahu!

haha~~spender tak best~~

14 Januari 2011 8:03 PG

@Semarak Api

dapat masuk sebelah kaki je~~sempit~

haha~

14 Januari 2011 8:03 PG

@cik emymilia

lepas tu masuk dalam kari mamak~~

yucks!!

haha~

14 Januari 2011 9:45 PG

'berangin' je dia balik rumahhh.....

14 Januari 2011 9:45 PG

@DrSinga

haha~~dia ada bawak spare kot~~tu yang dia lupa yang lama~~

14 Januari 2011 10:43 PG

selepas membaca semua hipotesis pe-komen, saya masih tak puas hati!
kenapa bukak spender ni pejabat tanah????
aaaarghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 Januari 2011 10:46 PG

@tupaimerah

dia pergi ke toilet dan disitu dia mungkin terkucil agaknya~~dan kemudian mungkin dia ada spender spare.lalu yang lama dihadiahkan kepada saya.

sekarang jelas kamu??

haha~

14 Januari 2011 10:49 PG

kot ye pun terkuchil~ ish.. ish.. ish..

agak nya apa la jadi pada dia bila dia teringat spender dia yang tertinggal tu?

kesian~

14 Januari 2011 10:53 PG

@tupaimerah

saya da bungkus dengan riben.mana la tau dia datang nak mintak hari ni~~

haha~

14 Januari 2011 11:11 PG

hahahah...

14 Januari 2011 11:16 PG

@Kaseh

jangan doakan benda yang sama berlaku pada kamu tahu!

haha~

Catat Ulasan