Rabu, 2 Mac 2011

silakan,terus prejudis.

saya pakai kemeja ada "polka dot" warna merah.

kamu yang bernombor satu :

"hey ulos~~ketinggalan zaman lah!"

kamu yang bernombor dua :

"wah~~yu ni pencetus gaya lah!"

kamu yang bernombor tiga :

"buang tebiat?? nak mampus??"

kali terakhir saya ingat punca saya pakai baju adalah untuk tutup aurat dan melindungi keseksian saya.

hari ini,

untuk menilai seseorang bermula dengan apa yang mereka pakai.

hebat.

esok saya hendak pakai tudung yuna.

.
.
.
.
penghargaan :

pagi buka emel ada 40 yang baru masuk.

38 daripada makcik azie.

terima kasih makcik.

kerana sudi komen banyak-banyak dalam satu malam.

*air mata.hidung,telinga dan mulut keluar mengalir serentak.


sedap itu kadang-kadang perlukan pertolongan.

57 comments

2 Mac 2011 8:41 PG

baju polko dot?uish!sangat hensem!!!!kalo tak pakai...lagi hensem!

2 Mac 2011 8:43 PG

mana beli?

2 Mac 2011 8:44 PG

Pakcik pon dapat 38 komen tu sebab klik kat 'follow-up' button komen kamu....

2 Mac 2011 8:45 PG

@Puan Capa

hoih,ni lagi sorang!!

2 Mac 2011 8:45 PG

:) huhu
jangan lupa pakai tudung yuna ye

2 Mac 2011 8:45 PG

@nizamsani

bandel haji sarip.yeah!

2 Mac 2011 8:46 PG

@gedek!

haha~sori pakcik~~

2 Mac 2011 8:46 PG

@intan.maisarah

mesti seksi kan?haha~~

oh hai intan!

2 Mac 2011 8:48 PG

yes!aku first!

2 Mac 2011 8:48 PG

bestnya~dapat hadiah tak?

2 Mac 2011 8:49 PG

Menggaru badan yang gatal adalah satu kesedapan yang boleh mencetuskan kelukaan dan pedih yang panjang....

2 Mac 2011 8:54 PG

@Puan Capa

wah ha~~~tahniah!!

2 Mac 2011 8:57 PG

@Puan Capa

ceh~~saya punya 1st dekat blog kamu apa cite??

2 Mac 2011 8:57 PG

@kakcik

sebab tu sedap kena kawal~~yay~

2 Mac 2011 8:59 PG

wahh polka dott,.cunnn..saya arinih baju kotak2 merah hitam..kita bleh geng..

2 Mac 2011 9:07 PG

@Kaseh

haha~~pakai polka dot baru ble geng~~

2 Mac 2011 9:15 PG

kalau di pasangkan dengan seluar petak-petak .. fuh....

2 Mac 2011 9:31 PG

retro.... yeay...cucuk langit...

2 Mac 2011 9:34 PG

@DrSinga

pastu lepak kat klinik kakak jaga pintu~wee~~~~

2 Mac 2011 9:34 PG

@Kazaztan Team

konon 70an la~~nasib baik rambut tak afro~haha~~

2 Mac 2011 9:35 PG

teringat dulu mak belikan kain baju kurung polka dot tanah putih polka dot merah.. menjadi baju kesayangan.. sgt cantik

2 Mac 2011 9:37 PG

@rATu kEBaYA

masih muat lagi tak?

mesti time tu kira bergaya betul kan?

he~~

2 Mac 2011 9:37 PG

berjimba2 di mana pakai polka dot~
ceria sungguh

2 Mac 2011 9:40 PG

kalo pakai baju mcm tu..ok ape..glamer..sume org pandang..heheh

2 Mac 2011 9:42 PG

@alien

macam m daud kilau~haha~

2 Mac 2011 9:43 PG

@cikceriacorner

mereka pandang sinis~haih~~

2 Mac 2011 9:43 PG

oh..kalo camtu..consider sistem butter je la..hahaha

2 Mac 2011 9:51 PG

bujal...
cer pakai dan amik gambar post kat sini... boleh makcik2 komen...

2 Mac 2011 9:51 PG

@Puan Capa

so kira 0-0~~nak barter hapa???

he~~

2 Mac 2011 9:52 PG

@Ibu n Abah

hoih~malu ah!!!

he~~

2 Mac 2011 10:18 PG

pehal pulak nk pakai tudung segala...?




.

2 Mac 2011 10:19 PG

soalan tersasar- downline kog utk blog lagi satu dah berapa? nak claim insentif...

2 Mac 2011 10:20 PG

@tasekM

untuk kelihatan manis katanya~~haha~

2 Mac 2011 10:21 PG

@kucingorengemok

hoih~~baru 23 orang~~

2 Mac 2011 10:22 PG

hey, gamba keracing [kera & kucing] tu buat saya rindu keracing kt umah nenek saya la!!

p/s : gelakkan pd yg kata kamu ketinggalan tu. dia tu lagi ketinggalan. dia taktau ke skang retro dh kembali? huh!

2 Mac 2011 10:24 PG

@tupaimerah

saya nak bela kucing mamaainul tak bagi~~haih~~

eh sekarang musim retro kah??

2 Mac 2011 10:37 PG

eh. kamu pun tak tahu kah?
cuba kamu tengok -

1. legging dh glemer kembali [kamu tahu legging tu ape?] :p
2. ni latest punye, handbag tali panjang is back in demand - tanya la mamaainul, or tgk je budak2 skang.. huhu

errr, kamu paham tak apa yg saya cakap ni?

2 Mac 2011 10:41 PG

@tupaimerah

saya buta fesyen~haih~~

eh kamu jangan pakai legging tahu!!

2 Mac 2011 10:55 PG

rambut ada remos kat depan tak?
:D

2 Mac 2011 11:10 PG

@h4ni3

haha~~belah tepi suda~~

suka polkadot lani..x tau apsal.. ;-)

2 Mac 2011 11:48 PG

@http://aniesandyou.blogspot.com

nampak retro katanya~~he~~

2 Mac 2011 11:50 PG

iye.. retro is back..

contoh: tudung ala ariani.. guna kain getah (lycra) sama macam tudung sekolah saya masa darjah satu dulu..

2 Mac 2011 12:35 PTG

sila bagi bukti bergambar.
sekian, terima kasih.


:P

2 Mac 2011 12:37 PTG

@.:nhalilah:.

lepas ni fesyen 60an~haha~

2 Mac 2011 12:37 PTG

@Daddy Ziyyad

malu.haha~

2 Mac 2011 2:51 PTG

nak butter cup!!!hahaha

2 Mac 2011 4:04 PTG

@Puan Capa

buat kek????

2 Mac 2011 8:32 PTG

polka dot memang cantik, tapi kena tengok tanah dan dot kaler apa.Makcik nak tengok ko pakai polka dot tu.

2 Mac 2011 8:49 PTG

sebab tu kita mesti jaga penampilan kita.. ia sgt penting..

2 Mac 2011 11:22 PTG

Terimakasih kembali BUJAL.
Ingat nak bagitau, tapi BUJAL leh tahu sendiri ya? Hebat kamu. hehehehe


Itu tandanya Makcik sayang kamu sekeluarga.


*Sekadar cuba mengejar entri2 BUJAL yang banyak tertinggal.
Lega rasa dapat baca semua... > senyummmm

3 Mac 2011 8:01 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

malu ah makcik~~haha~~

3 Mac 2011 8:02 PG

@DeLancrettLurpak

baik cikgu~

*angguk2~

3 Mac 2011 8:02 PG

@azieazah

saya rasa dihargai makcik~~tq bebanyak~~

3 Mac 2011 10:34 PG

dan sedap itu juga kadang-kadang perlukan pengorbanan...

3 Mac 2011 10:37 PG

@PUTUBAMBU

sebab tu daging korban sedap~~

4 Mac 2011 10:11 PTG

tak pakai lorr.. kaki tak chantek.
eh?

hehehehe

tak pakai tak pakai.
alhamdulillah :)

Catat Ulasan