Khamis, 3 Mac 2011

bukan salah saya.kata lidah kepada hati.

pisang.

terung.

tembikai.

timun.

lubang.

nasi lemak.

karipap.

apam.

silap cakap,

silap tempat.

dapat maki,

dapat penampar.

bila kamu terlalu berkias,

bila kamu terlalu bijak,

satu kata seribu maksud.

salah siapa?

salah mereka dan yang bersekutu.

kata pisang itu kepada saya.

kemudian kami berdua tersadai letih.

emmm..

"malam jumaat kena apam mesti asyik"

kata saya sambil terjelir lidah.

"disgusting!!"

kata kamu.

ya,

apam jijik.
gambar apahal?

sekadar meneutralkan perasaan kamu.

44 comments

3 Mac 2011 1:02 PTG

apam balik ke apam eno ke apam gula hangus......?

3 Mac 2011 1:03 PTG

@gadisBunga

apam gebu.yay~

3 Mac 2011 1:21 PTG

Makcik suka apam yang dimakan dengan kelapa parut+garam. :)

3 Mac 2011 1:23 PTG

neno neno neno.. bunyi ambulan..hahahah.. tak tau nak komen sebenarnya..

3 Mac 2011 1:40 PTG

pisang dan apam?..

apam perasa pisang ada kot jual... :p

3 Mac 2011 1:56 PTG

gamba tu menggambarkan perasaan kamu yg merindukan mama ainul..ya saya tahu kamu sunyi di mlm jumaat ni kerana mama ainul takde..lalalallal

3 Mac 2011 2:08 PTG

??????????????????? aku kompius ......

3 Mac 2011 2:28 PTG

errrr....apakah? hehe

3 Mac 2011 2:36 PTG

disyakki terlebih kari mamak

3 Mac 2011 2:46 PTG

wehh
apam balik yg kecik2, yang nipis tu,
sangat sedap ohhh

3 Mac 2011 2:51 PTG

nak bincang pasal apa ni????
buah tembikai? timun? apam?

ke uols nak tanya resepi???

hak hak hak

3 Mac 2011 2:53 PTG

hari lain pun boleh makan apam lahhh..

~miahaha

3 Mac 2011 2:55 PTG

Terpaksa baca dengan neutral juga...


Memburu “Darah” Terbaik...

3 Mac 2011 3:07 PTG

ur writing is always beyond expectation...bukan sekadar ada maksud yg tersirat malah maksudnya acapkali punya cara yg berlainan utk diadaptasi apatah lagi utk dikaji secara ilmiah maupon ilusi...

3 Mac 2011 3:10 PTG

saya suka makan apam
hari-hari saya beli apam
sebab itu je yang saya rasa value for money.

3 Mac 2011 3:53 PTG

malam jumaat makan apam balik....pasar malam bangi..terbaik!hahaha

3 Mac 2011 4:00 PTG

kesian malam Jumaat, selalu jadi mangsa.

3 Mac 2011 4:09 PTG

@kakcik

eh apsal kena ada garam??

3 Mac 2011 4:10 PTG

@Cik Pah

hoih~sapa sakit??

3 Mac 2011 4:10 PTG

@Alexandriana Alia

apam pisang??? yummy~~

eh hai awak~

3 Mac 2011 4:10 PTG

@Kaseh

mamaainul balik malam ni lah~wee~~~~

3 Mac 2011 4:11 PTG

@Chik Att

saya lagi kompius~~~

3 Mac 2011 4:11 PTG

@Adinda Amy Sensei

ya~~apakah~

oh hai~saya suka nama kamu~

3 Mac 2011 4:12 PTG

@kucingorengemok

terlebih kaskas sebenarnya~~wee~~~

3 Mac 2011 4:12 PTG

@h4ni3

dulu 3 sinnggit~sekarang sekeping 70 sen~haih~~

3 Mac 2011 4:13 PTG

@miloais

pasal sayuran~haha~~

3 Mac 2011 4:13 PTG

@Daddy Ziyyad

saya nak malam ni jugajk~haha~

3 Mac 2011 4:14 PTG

@azieazah

makcik ni pandai la~~wee~~

3 Mac 2011 4:14 PTG

@Eye_nee

jangan puji.nanti saya sombong~

oh hai aye nee~~

3 Mac 2011 4:14 PTG

@SyidaGorjes

apam hapa??

3 Mac 2011 4:15 PTG

@Puan Capa

letak jagung lebih.2 keping~tq~~

3 Mac 2011 4:15 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

tu la pasal~padahal itu sekadar malam sahaja~~

3 Mac 2011 5:43 PTG

org dah tak sebut nasi lemak la kamu.
org sebut neslem.. ringkas padat tepat. heheheh

3 Mac 2011 8:19 PTG

pakcik tak faham...?

3 Mac 2011 9:45 PTG

mlm ni pasar malam kt area saya.
bole la cari semua tu.
hmmm~ sedap nye!

3 Mac 2011 11:14 PTG

memang pesen suka tampo orang kot. saje je cari alasan nak tampo orang. cakap benda biasa terus dilempang. bila dia mencarut, tak sapa pun angkat kaki, sumbat dalam biji mata dia

4 Mac 2011 4:30 PG

HAHA! bila terlalu berkias. yang sebetul pun rasa lain!

4 Mac 2011 8:34 PG

@DeLancrettLurpak

pagi tadi saya cakap kat makcik tu.saya nak neslem,pastu makcik tanya ko apehal??

hoih!!

4 Mac 2011 8:34 PG

@gedek!

saya lagi tak faham pakcik~haih~

4 Mac 2011 8:34 PG

@tupaimerah

eh makan timun mentah2 sedap kah?

4 Mac 2011 8:35 PG

@- koroe -

mencarut sudah dihalalkan~haha~

4 Mac 2011 8:36 PG

@HEROICzero

saya suka pisang,

terus orang tuduh saya gay~haih~

4 Mac 2011 1:16 PTG

errrrrrr??????????ape tu?????hahahaha..

4 Mac 2011 10:08 PTG

haish kamu nih.
timun mentah2 kan dibuat ulam?

Catat Ulasan