Isnin, 28 Mac 2011

puas yang berbayar

dulu masa saya pandai meniarap,

abah saya sibuk suruh saya gostan.

saya malas nak layan.

tapi hari-hari kena paksa.

saya mengalah.

okay,

saya gostan.

abah suka.

lepas tu abah suruh saya ke depan pulak.

haih~

okay,

saya ke depan.

eh,seronok lah .

boleh capai itu ini.

lepas itu abah marah saya.

abah suruh saya duduk diam-diam.

sebab saya hari-hari suka buat sepah.

dan saya suka koyak majalah abah.

haha~

padan muka abah.

nak sangat.

tunggulah nanti bila saya boleh lari-lari.

weee~~~


saya sayang abah walaupun abah muka macam gay.

eh gay itu adalah apa?

57 comments

28 Mac 2011 8:37 PG

comel je baby tu.

wait sampai dia dah boleh pegang pen,pensel.

architect baru.buat drawing kat dinding.

Baby tu comel~

tapi gay tu apa?

*tanya saya dgn muka innocent

28 Mac 2011 8:40 PG

@Raihana Izzati

gay?

entah~~kena tengok....dalam botol baru boleh faham kot?

28 Mac 2011 8:51 PG

alalalalala ainullll.... tahukah anda bahawa anak kamu ini comelll....

28 Mac 2011 8:51 PG

hahah gay lagi tuh.. wahh baru perasan abah kamu byk bulu lengan la ainul :P

28 Mac 2011 8:58 PG

Adakah gay itu singkatan untuk gayung? ;-)

28 Mac 2011 9:02 PG

@Kaseh

ainul tersipu2 malu~haha~~

28 Mac 2011 9:02 PG

@Kaseh

takde bulu tak lelaki namanya~haha~

28 Mac 2011 9:03 PG

@kakcik

ya~muka abah ainul macam gayung~haha~~

28 Mac 2011 9:03 PG

cikgu BI saya ajar gay tue maknanya happy..betul ke????

28 Mac 2011 9:04 PG

rasa nk lempang je tgk muka abah..

:p




.

28 Mac 2011 9:09 PG

@sahromnasrudin

kalau mengikut kamu dan takrifan sebenar.

ya,gay adalah gembira~haha~

28 Mac 2011 9:10 PG

@tasekM

eleh~padahal tergoda dengan wajah seksi ai~haha~~

28 Mac 2011 9:13 PG

sekarang dah belajar gostan depan belakang
pasni berjalan n berlari

adakah bujal akan jadik kurus
sibuk kejar ainul keliling rumah???

gay = The term gay was originally used to refer to feelings of being "carefree", "happy", or "bright and showy"... bla bla bla...

makcik check kat wikipedia sat tadi

28 Mac 2011 9:20 PG

ALAHAI..
COMEI GIEL..
CGG SENYUM SORG BILA BACA

28 Mac 2011 9:26 PG

hahahaha...pndai nye die bckap ek..comel nye die, baby ok, bkn ayah die,..hahaha...

28 Mac 2011 9:27 PG

hahaha..kamu tunggu sampai ainul pandai berbicara.."ehh abah, ubah lah pesen belah tepi yang ayu itu"

~ekekeke

28 Mac 2011 9:33 PG

bujal...
tunggulah bila ainul mintak henpon sendiri....
(sekadar nak mengusik bujal sebab anak dara lawa mcm ainul tu.... lagi mcm2 dugaannya....)

28 Mac 2011 9:50 PG

@miloais

kalau saya tambat ble tak?

malas ah nak kejar2 nih~haha~

28 Mac 2011 9:50 PG

@CGG

CGG tunggu masa~~nanti akan rasa apa yang saya rasa~he~~semoga CGG dan baby selamat sentiasa~~

28 Mac 2011 9:51 PG

@niesz

abah dia tak comel kah????haha~

28 Mac 2011 9:51 PG

@Daddy Ziyyad

haha~~saya takkan ubah~~jangan harap!

28 Mac 2011 9:52 PG

@Ibu n Abah

saya pacak public phone je kt depan rumah~he~~

28 Mac 2011 10:10 PG

budak kecik tu memang comei...

TAPI bila budak kecik tu tutup separuh badan abah dia.. sekali pandang nampak abah dia lagi kecik..

28 Mac 2011 10:12 PG

nape nampak ada uban?bujal da tua ke?

28 Mac 2011 10:16 PG

@rATu kEBaYA

abah dia memang kecik lah~haha~~

*bohong~

28 Mac 2011 10:16 PG

@SyidaGorjes

tak~~kan stail terkini bagi rambut putih~hHAHAH~~

28 Mac 2011 10:57 PG

comel Ainul ngan ayah.

Bujal , nak lebih gay kena tindik telinga.

28 Mac 2011 11:08 PG

terasa macam nak jadi mak cik ainul la. :">

28 Mac 2011 11:30 PG

Majalah abah tu, majalah playboy...?

28 Mac 2011 11:33 PG

comelnye ainul..
cun macam mamaainul!

28 Mac 2011 11:59 PG

sib baik muka baby comel..so, kalo abah muka mcm gay pun kira ok jelah..hahaha..

28 Mac 2011 12:01 PTG

keh keh keh, comel, kau buat aku nak tamatkan zaman bujang dan ada anak nak main gostan dan ke depan. -.-

28 Mac 2011 12:10 PTG

kesian abah ainul yer...dia dilahirkan bermuka gay...hehe..

28 Mac 2011 12:29 PTG

camne taw area bukit kapar?? duk bukit kapar ke?? klang tue besar kan..klu tau area bukit kapar, kire ko nie hebat la huhuhuhhh

28 Mac 2011 3:43 PTG

dengan ini aku buat kesimpulan ringkas, muka beliau seiras dengan ibu nya.

keh3x

28 Mac 2011 5:41 PTG

best ada baby kan..walaupun penat layan karenah dia tapi itulah yg buat hidup kita ni lebih bermakna..

28 Mac 2011 5:52 PTG

saya bersyukur ainul beribukan mamaainul. kekekekek!!!

tapi kamu pun apa kurangnya? hu~

28 Mac 2011 8:47 PTG

hahaha...ainul masih memendam kata2 utk abah nye...gay itu adlh mahkluk yg ditakut oleh badang..hahaha..

29 Mac 2011 4:11 PG

kamu seorang manusia beraut gay yg gay abis!


maksud tersirat: kamu manusia yg beraut seperti seorang homo yg gumbira! heheheh

gay selalu hensem tau! so, sile bangga!

29 Mac 2011 6:52 PG

abah yang gay
gay = gembira

boleh ??

29 Mac 2011 9:10 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

hahahaha~~~harrrom~~~

29 Mac 2011 9:10 PG

@Sab Buenoo

tak kisah~~meh datang rumah~haha~~

29 Mac 2011 9:10 PG

@gedek!

majalah gayboy~haha~~

29 Mac 2011 9:13 PG

@tupaimerah

haih~~kembang mamaainul~

29 Mac 2011 9:14 PG

@Dee

kadang2 saya muka lesbian~haha~

29 Mac 2011 9:14 PG

@MATAHARI

pelan2 kayuh~he~~

29 Mac 2011 9:14 PG

@Eye_nee

tak kisah~~asal hepi~haha~

29 Mac 2011 9:15 PG

@sahromnasrudin

saya duk jeram~~kat bukit kucing~so bila nak kelang ikut jalan bukit kerayong tembus bukit kapar terus ke meru~haha~~lagipun dulu saya berniaga kat pasar malam batu 8~~

29 Mac 2011 9:16 PG

@HEROICzero

saya masih belum dapat bayangkan anak perempuan irAS muka saya~he~~

29 Mac 2011 9:17 PG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

sebab tu dikatakan anak itu anugerah ~~he~~

29 Mac 2011 9:17 PG

@gadisBunga

saya banyak yang masih kurang~he~~

29 Mac 2011 9:18 PG

@Hantu Kak Limah

saya pun takut gay~haha~~

29 Mac 2011 9:18 PG

@DeLancrettLurpak

asal saya kacak~itu sudah bagus~haha~~

29 Mac 2011 9:19 PG

@DrSinga

boleh!haha~~

31 Mac 2011 9:58 PG

eh!ainul, abah kamu gay ke?

31 Mac 2011 9:59 PG

@Puan Capa

oi~belikan saya coklat tak?

1 April 2011 6:19 PTG

ABAH AINUL tak kisah pun kalu AINUL kencing atas paha dia. hahahaha rasakan.

Gay = orang yang suka bergaya.

Catat Ulasan