Isnin, 21 Mac 2011

capai.

punya isteri satu,

sudah.


punya anak satu,

sudah.


punya rumah satu,

sudah.


punya tanah satu,

sudah.


punya kereta satu,

sudah.


dan satu hari nanti,

saya mahu ke zoo di negara kamu.

tidak dapat harimau,

orang utan pun tidak apa.

asal dapat bergambar bersama.

sumber inspirasi.

impian.

ada peluang,

ada kemahuan,

ada jalan,

ada kemampuan.

silakan.

dan kemudian,

sila sentiasa bersyukur.

69 comments

21 Mac 2011 8:11 PG

mmg sumber inspirasi, teringin nak peluk rimau tu.. kna dtg time dia dah kenyang. Samala kte bujal, cuma keta atas nama sendiri je blum ada lg.

21 Mac 2011 8:18 PG

@Fisz

datang time dia lapar la best~haha~

21 Mac 2011 8:21 PG

impian yang menarik
orang utan 2 best
hehe
X)

21 Mac 2011 8:23 PG

wow bujal nak try skil menjinakkan harimau lapar. cpat2 1 tiket doploh hinggit. Mari, mari, mari...

p/s : share sy 70% hah bujal

21 Mac 2011 8:26 PG

@Sayid Ann Ima

jom ah gambar sama~haha~

oh hai sayid ann ima!

21 Mac 2011 8:27 PG

@Fisz

haha~~cari pasal~~

21 Mac 2011 8:35 PG

Menguruskan 2 belog.... sudah.

p/s: Gambar utu sangat menjengkelkan!

21 Mac 2011 8:46 PG

makcik sentiasa bersyukur ada motor sebijik.blog ko 2=motip?

21 Mac 2011 8:47 PG

syukur alhamdulillah dgn apa yg ada..tapi masih belum sempurna sepenuhnya.. tapi tidak sekali2 mahu bergamba bersama tiger.... :P

21 Mac 2011 8:54 PG

@gedek!

he~~dan pak belang itu muka bengang~haha~

21 Mac 2011 8:55 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

motif :

saya gila glemer.haha~

21 Mac 2011 8:55 PG

@Kaseh

haha~~kamon la kaseh~~tiger je~~lebih selamat dari buaya darat~~

21 Mac 2011 9:08 PG

bujal,

gila glamer tak pe, jangan gila kuasa.

21 Mac 2011 9:11 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

he~~saya cuma pipit makcik~~

21 Mac 2011 9:13 PG

Bujal..
seriau makcik.. ingatkan nak bela rimau sekor....

21 Mac 2011 9:15 PG

@Ibu n Abah

kalau perhilitan bagi saya nak bela sekor makcik~~haha~~

21 Mac 2011 9:16 PG

kalau tanah kat depan umah tu kira tak?

21 Mac 2011 9:17 PG

@SyidaGorjes

pun boleh jugak~haha~

21 Mac 2011 9:20 PG

punya isteri 4?

blom

punya anak 10?

blom

sudah bengkak dahi?

pon blom


*akibat dibelasah oleh mamaainul* hahahaha

21 Mac 2011 9:21 PG

pehh..nk bergambau dengan rimau tuuuu...

21 Mac 2011 9:23 PG

@Puan Capa

ketuk dahi puan capa :

dalam perancangan~

hoho~~

21 Mac 2011 9:23 PG

@h a n i e

dapat sekali jadi la~~haha~~

21 Mac 2011 9:25 PG

jadikan inspirasi dulu...
jangan dah sampai zoo, kecut perut.

21 Mac 2011 9:28 PG

@Kakzakie

hoho~~~ni tengah praktis la~~gambar2 dengan kucing~~haha~~

21 Mac 2011 9:28 PG

penah kena saman?naik court??

OTW!!!


hahaha!

21 Mac 2011 9:31 PG

@Puan Capa

eleh~~sikit2 main lawyer~~blah ah kamu~~haha~

21 Mac 2011 9:35 PG

harimau gemuk lagi cute dari kucing gemuk. Fakta.

21 Mac 2011 9:36 PG

niat nak bergamba juga...tp pikirkan cuma bernyawa satu...batal saja niat itu...

21 Mac 2011 9:38 PG

Dah pegi Haji ke belum? Itu yang patut kejar dulu.

21 Mac 2011 9:38 PG

@Daddy Ziyyad

saya kaba kat kaseh~~~

*pakcik tahu tak kucing gemok itu adalah nama fb kaseh?

haha~~

21 Mac 2011 9:39 PG

@Eye_nee

doakan saya selamat~haha~~

21 Mac 2011 9:40 PG

@Ismail Fitry

saya jawab jujur.

belum mampu,

belum sampai seru.

21 Mac 2011 9:46 PG

Ok!aku blah skrg!

21 Mac 2011 9:55 PG

@Puan Capa

majuk letteww~~~haha~~

21 Mac 2011 10:08 PG

eeee.tak berani nak amik gambo ngn harimau.. setakat ular tu okay lagi,

21 Mac 2011 10:47 PG

anak saya satu.
tapi saya mahu lebih.



.

21 Mac 2011 10:55 PG

saya mahu suami satu.

anak empat.

ohh bahagia~

*berangan sambil sengih perogol

21 Mac 2011 11:05 PG

nak zoo ada unicorn.
boleh?

21 Mac 2011 11:24 PG

anak satu.. sudah.. nanti tahun depan boleh tambah colection anak.. boleh la ainul ada kawan main..

21 Mac 2011 11:38 PG

kalaulah harimau itu jinak seperti merpati.. memang itulah impian ku..

21 Mac 2011 11:40 PG

@Cik Pah

ular saya geli~haha~

21 Mac 2011 11:41 PG

@tasekM

apalagi,ONCINTA kat suami~~haha~~

21 Mac 2011 11:41 PG

@Ungu

semoga impian tercapai!!

hihi~

*gelak comel.

21 Mac 2011 11:42 PG

@intan.maisarah

gi pacak aiskrim koneto kat kepala kuda~haha~~

21 Mac 2011 11:42 PG

@.:nhalilah:.

insyaallah~~he~~

21 Mac 2011 11:43 PG

@rATu kEBaYA

eh harimau kat zoo jinak hapa?haa~~

21 Mac 2011 12:12 PTG

ada 1 bini, cukup. jangan di tambah lagi.

21 Mac 2011 12:17 PTG

@- GC -

hoih~~saya sayang sorang bini sahaja~~haha~~

21 Mac 2011 12:37 PTG

saya belum ada tanah dan anak dan husband. saya serba kekurangan. hu~

21 Mac 2011 12:39 PTG

@gadisBunga

bukan serba kurang~~

tapi belum ada peluang~~kamon GB~~

21 Mac 2011 2:24 PTG

saya tunggu pic bujal ngan pak belang .... tak sabooo niiii

21 Mac 2011 3:00 PTG

yang ni pun ai follow

21 Mac 2011 3:04 PTG

@Chik Att

hoih! tunggu~~

21 Mac 2011 3:04 PTG

alhamdulilah..

bersyukur ape yg ada..

tp saya takut nak tangkap gambau ngan ghimau tu..

kamu berani bujal?hehehe

21 Mac 2011 3:05 PTG

@NM02

eh tq~blog kamu pun suda ada dalam bloglist kat belah kanan kat atas~~yay!

21 Mac 2011 3:06 PTG

@cikceriacorner

berani ah~~

(padahal seriau gak~haha)

21 Mac 2011 5:44 PTG

baiknya pak ghimau tuuu

21 Mac 2011 6:18 PTG

mari berdoa supaya itu bukan gambar last aunty tu.. errrk, takut!

21 Mac 2011 9:29 PTG

makcik tue memang kerennnn...

21 Mac 2011 10:59 PTG

punya suami. belum

punya anak. belum.

punya rumah. belum.

punya tanah. juga belum.

sampai di sini sahaja lah list saya.

tak sanggup dah.

sobsob.

22 Mac 2011 2:55 PG

kau gila ke duh nak duduk atas rimau. mau rimau tu duduk atas kau balik.

jap.

apa yang lu nak lagi neh.

bini satu lagi, ke anak satu lagi.

aduh. aku konpius.

*baca balik.*

22 Mac 2011 12:20 PTG

@h4ni3

padahal muka tensen~haah~

22 Mac 2011 12:21 PTG

@DeLancrettLurpak

makcik tu kool ah~~haha~

22 Mac 2011 12:21 PTG

@MasZuber

tu la pasal jadi sumber inspirasi~~haha~

22 Mac 2011 12:22 PTG

@tupaimerah

jangan sedih tupai~capai impian kamu~

22 Mac 2011 12:23 PTG

@HEROICzero

saya bukan tamak.satu cukup,sekali pun cukup~

*ayat penuh hipokrasi~haha~

22 Mac 2011 12:39 PTG

satu malaysia...

22 Mac 2011 12:41 PTG

@ikan emas

satu harimau~haha~

1 April 2011 6:47 PTG

Jangan bergambar dgn gajah, BUJAL. Nanti tak leh nak beza. hahahahaha

Catat Ulasan