Selasa, 22 Mac 2011

busana yang berbohong.

saya masih muda ketika itu.

dada masih bidang,

(bohong)

perut masih rata,

(bohong)

rambut masih hitam,

(bohong)

senyuman masih manis

(benar)

dan masa itu saya berada di stesen minyak cengkerang.

sedang isi petrol yang ketika itu cuma RM1.20 seliter.

datang sebuah van.

sarat dengan penumpang gadis ninja berpurdah.

jarak cuma kurang lebih 5 kaki dari tempat saya berdiri.

fewwit~

fewwit~

cupp~~

cupp~~~~~

bunyi wisel dan tikus bersahutan.

dan kamu bersangka saya adalah punca bunyi tersebut.

oh tidak sayang.

minda dan perasaan saya telah diperkosa oleh jemaah gadis berpurdah.

merah pipi saya.

hik hik hik~~

(gelak comel)



"kamu adalah apa yang kamu pakai"

heh~

sebab kita semua adalah hakim dan juri yang hebat.

64 comments

22 Mac 2011 8:28 PG

Gelak comel juga bohong...?

22 Mac 2011 8:30 PG

@gedek!

hik hik~~benar la pakcik~~

*comel tak?

22 Mac 2011 8:34 PG

bujal..
makcik dapat tempat 5 teratas...
vangga...

22 Mac 2011 8:44 PG

bunyi wisel dan tikus tu datangnya dari mana.

22 Mac 2011 8:45 PG

@Ibu n Abah

wee~~~makcik hebat~~haha~

22 Mac 2011 8:46 PG

@kakpah

gadis2 berpurdah tersebut~haih~~

22 Mac 2011 8:52 PG

ni cite betul ke tipu ni? wahh kelas u, still ada market

22 Mac 2011 8:53 PG

bujal,, saya jeles tau x?

:(

22 Mac 2011 8:53 PG

@Fisz

kisah yang benar lah~

sekarang pun masih ada market~cuma saya jual mahal~haha~~

22 Mac 2011 8:54 PG

@Raihana Izzati

tak perlu~

sebab sekarang saya hanyalah gumpalan lemak yang berputar di atas bumi tuhan.

22 Mac 2011 8:55 PG

kena mengorat dengan gadis purdah????pergh!!laku jugak ko ni ek?hahahahaha!

22 Mac 2011 8:57 PG

Hey,, you're a good person u know.

Kalau hari2 saya xbaik, baca komen bujal dah cukup nak bagi tersenyum :)

22 Mac 2011 8:57 PG

@Puan Capa

kalau diletakkan saya dalam satu bilik bersama acappan,angah raja lawak dan hamid gurkha,maka saya adalah yang terlaku.

yay~

22 Mac 2011 8:58 PG

@Raihana Izzati

sebab tu saya handal mengarang surat cinta.wee~~

22 Mac 2011 9:21 PG

kan cuma nampak mata mereka ...

ada yang kenyit2 mata tak??
sambil fiiwiit2 tu ??!

22 Mac 2011 9:21 PG

di sebalik purdah itu hanya mereka yang tahu.....~haha

22 Mac 2011 9:22 PG

*berdiri, tepuk tangan.

kamu layak mendapatnya.

22 Mac 2011 9:31 PG

@DrSinga

siap lambai2 lagi~~ahaks~~

22 Mac 2011 9:32 PG

@Daddy Ziyyad

he~~entahlah~~sekarang susah nak nilai orang~~

22 Mac 2011 9:32 PG

@Ungu

yay~

*sambil berpeluk tubuh dan tersenyum~

22 Mac 2011 9:33 PG

hahaha, kita ialah apa yang kita pakai.

ok, nak gelak guling2.

22 Mac 2011 9:36 PG

@MATAHARI

eh saya pakai baby t hari ni tahu!

haha~

22 Mac 2011 9:46 PG

berani betul gadis berpurdah itu phewit kamu.. sungguh hensem kamu waktu tuh kot

22 Mac 2011 9:53 PG

@Cik Pah

punyalah hensem sampai saya sendiri terpikat~haha~

22 Mac 2011 10:11 PG

Ada sesuatu yg tidak diZip kala itu barangkali..hehehe...

22 Mac 2011 10:14 PG

@Eye_nee

saya pakai legging time tu~~seksi sangat kot~haha~~

22 Mac 2011 10:18 PG

saya nak amik satu perkataan je:
"diperkosa?"

22 Mac 2011 10:20 PG

@SyidaGorjes

dengan rakusnya~sampai sekarang masih berparut di sanubari~haha~~

22 Mac 2011 10:56 PG

pangadil mana yang meniup wisel

dan tikus mana yang memanggil2 nie?

hahah..

22 Mac 2011 11:05 PG

@ScarletRooF

mereka yang berada di balik purdah~

oh hai scarletroof!

22 Mac 2011 11:07 PG

taadi kat kantin ...depa citer .... minyak ron95 minyak hampeh ... betul ke ( tanya sebab kooo citer time boh minyak)

22 Mac 2011 11:08 PG

@Chik Att

bidaah je~~saga saya pakai ron95 sampai sekarang molek je~~

22 Mac 2011 11:35 PG

dan kamu pun malu-malu kuceng??
tak balas balik fiwiitt fiwwitt tu?
hehehe

22 Mac 2011 12:01 PTG

@h4ni3

saya naif dan suci ketika itu~haha~

22 Mac 2011 1:23 PTG

uols pakai baju kaler pink ke hari ni???
awwwwwwww!~

kah kah kah

22 Mac 2011 1:43 PTG

Mereka mengurat kamu?

22 Mac 2011 1:46 PTG

wow..! mesti kamu sangat hensem masa tu kan (ni pujian betul..bukan bohong)

22 Mac 2011 2:01 PTG

kamu mmg comel..dah lama saya perati :P lalalla

22 Mac 2011 2:48 PTG

rasanya bukan pipi je yg merah nih~

22 Mac 2011 3:07 PTG

ni nk kabor ko hensem benar la nih sampai budak purdah tu ngorat...?

:p


.

22 Mac 2011 3:51 PTG

@miloais

baru la metroseksual~haha~~

22 Mac 2011 3:52 PTG

@kakcik

ofkos~~haha~~

22 Mac 2011 3:52 PTG

@PUTUBAMBU

sekarang lagi hensem!

(bohong)

haha~

22 Mac 2011 3:53 PTG

@Kaseh

pipi merah lagi~

haha~~

22 Mac 2011 3:53 PTG

@gadisBunga

siku lutut perut pun turut kemerahan~haha~

22 Mac 2011 3:54 PTG

@tasekM

punya la hensem sampai maher zain pun tunduk malu~haha~

22 Mac 2011 5:52 PTG

ron95 RAWK!

keh3x

jangan kamu heret sama gadis purdah dalam imaginasi kamu.

ok?

=)

22 Mac 2011 6:13 PTG

kamu confirm takde budak kecik yg cute yg main nyorok2 belakang kamu?

22 Mac 2011 7:43 PTG

ko encem ke ayu masa tu. makcik kurang percaya kalau gadis berpurdah gerak laku nya begitu.

22 Mac 2011 8:31 PTG

@HEROICzero

haha..ingat saya pminat gadis brtudung 3gp kah?

22 Mac 2011 8:32 PTG

@DeLancrettLurpak

kompom takde.haha~

22 Mac 2011 8:34 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

bukan smua yg brpurdah tu atas kerelaan hati..he..yang fewit2 saya tu smua budak balai dakwah..camtu la critanya..

22 Mac 2011 10:19 PTG

adoi,
semart nye yg kaler pink itu. i like!

22 Mac 2011 10:59 PTG

kah...kah..kah...tetibe makcik gelak saat membayangkan kamu dgn busana itu...hahahaha

23 Mac 2011 1:59 PG

maaflah sebab lambat komen. kesesakan lalulintas petang tadi. :P


btw, salah seorang mereka bukan mama ainul kan? :)

23 Mac 2011 3:14 PG

hahahaha! kejap, aku mahu on bluetooth.

ok..

erm..

ok dah. nama aku, HEROICzero tahu? ada?

23 Mac 2011 8:39 PG

@MasZuber

saya tak sanggup pakai~haaha~~

23 Mac 2011 8:39 PG

@Hantu Kak Limah

he~~pink bukan semsetinya lembut~haha~

23 Mac 2011 8:40 PG

@Sab Buenoo

its ok sab~~hoih~~bukan mamaainul lah~~

23 Mac 2011 8:41 PG

@HEROICzero

kamu nak yang mana?

makcik zubaidah 3gp atau pemerkosaan gadis bertudung labuh 3gp?haha~~

23 Mac 2011 10:42 PG

esok mahu pakai skirt pendek.
bikini..


rambut blone

23 Mac 2011 3:02 PTG

heheheh.

pewiittt..oppss..

saya mau ngorat ainul..boleh ke?

23 Mac 2011 5:44 PTG

mulanya sy x paahm cerita ini..bila baca komen di atas sy dah paham..apa benar kamu dingurat oleh gadis berpurdah???? biar betik kamu ni..kalau yg mengurat tu gadis ranggi sy boleh paham..x sangka pulak gadis berpurdah pun nakal..

1 April 2011 6:45 PTG

Sama ler juga, kamu adalah apa yang kamu makan. hahahahaha

anggap jer Makcik mengata diri sendiri jer.

Catat Ulasan