Selasa, 8 Mac 2011

bodek.

Wahai wanita..
Wanita yang berada di seluruh dunia
Tak kira bangsa, umur atau rupa
Oh..asalkan kau wanita..

Kau buat ku gila..
Bila kau menggoda
Bila kau mengada-ngada
Oh..lirikan mata senyuman manisnya
Oh..kau buat aku tergoda..

Wanita seluruh dunia ku ingin kau tahu
Yang aku cinta kamu semua wahai permaisuriku
Dan walaupun ku tak mampu membahagikan diriku
Kepada wanita seluruh dunia
Lagu ini lagu cinta untuk kamu semua
Untuk kamu semua..

Wahai wanita..
Adakah kau mengerti apa yang aku kata
Kamu semua adalah inspirasiku bila ku berkarya
Ku tuliskan lagu hanyalah untukmu
Untuk buat hari kau ceria
Dan aku tak kisah mana kau berada
Ku ingin kau dengar ku berkata..

Projek Pistol
Wanita Seluruh Dunia

.
.
.
.

8 MAC

SELAMAT HARI WANITA KAMU SEMUA

saya sayang.

saya puja.

saya hormat.


74 comments

8 Mac 2011 8:29 PG

aku pn xtahu.. huhuhu~

8 Mac 2011 8:29 PG

Tanpa wanita, siapalah kamu.. hehehe.. :)

8 Mac 2011 8:33 PG

Nasib ada wanita kalau tak apa jadi dunia ini. Allah maha mengetahui atas segala-galanya....

8 Mac 2011 8:33 PG

@Pistachio

macam saya pun tak tau bila hari lelaki.

ada kah?

8 Mac 2011 8:34 PG

@kakcik

haha~selamat hari wanita makcik~

8 Mac 2011 8:35 PG

@Kakzakie

selamat hari wanita kakzakie~

8 Mac 2011 8:36 PG

wahh very alertla u.. dah wish kat mamaainul lum tu?..

8 Mac 2011 8:41 PG

@Fisz

sudah~~selamat hari wanita fisz~

8 Mac 2011 8:58 PG

trime kasih kerana mengingatkan aku huhuhuhhuuh..aku selalu lupa mcm nazmi huhuhhhhh

8 Mac 2011 9:00 PG

pergh..terapung2 den kena puji camtuh..hehee maceh bujal kerana mengingati.. kamu mahu pisang ke choc?

8 Mac 2011 9:03 PG

Sepatotnya di isytihar cuti pada hari wanita....

Boleh lah diorang masak sedap-sedap untok sang suami...

Ah.. pakcik tau kamu sokong kenyataan ini...!

8 Mac 2011 9:06 PG

kamu sudah ucapkan kepada mamaAinul??!

8 Mac 2011 9:12 PG

@sahromnasrudin

haha~~cepat wish kat bini~

8 Mac 2011 9:13 PG

@Kaseh

mahu famos amos.

*muka serius.

8 Mac 2011 9:13 PG

@gedek!

betul.

*angguk sorok2~

8 Mac 2011 9:15 PG

@DrSinga

sudah kakak~1st time wish kat mamaainul~

8 Mac 2011 9:21 PG

selamat hari wanita utk isteri kamu..
bukan untuk kamu..
hehehe

8 Mac 2011 9:23 PG

@alien

kamu saya hendak wish hapa?

jantina tidak diketahui~haha~~

8 Mac 2011 9:26 PG

semalam en. suami yg bgtau hari ni hari wanita.. aku mmg tak tau..

8 Mac 2011 9:31 PG

@rATu kEBaYA

kami suami yang peka~haha~

8 Mac 2011 9:47 PG

Bila hari lelaki ah Bujal?

8 Mac 2011 9:47 PG

utk aku ke???auw!!!malu!malu!

8 Mac 2011 9:48 PG

tapi saya masih gadis remaja????

8 Mac 2011 9:51 PG

@Daddy Ziyyad

besok.

*muka serius gila~

haha~

8 Mac 2011 9:52 PG

@Puan Capa

ye~~untuk yu puan capa~~selamat hari wanita~

8 Mac 2011 9:53 PG

@tupaimerah

asalkan kamu wanita~

*ceh remaja tua sudah~~haha~~

selamat hari wanita tupai merah~

8 Mac 2011 9:57 PG

arini tak cuti eh?

8 Mac 2011 10:00 PG

@- GC -

haha~~cuti sendiri suda~~

8 Mac 2011 10:11 PG

betul.. betul... patut kasi cuti la nari...




.

8 Mac 2011 10:18 PG

ntahnye...patut kasik cuti la 1 malaya. heheeh

8 Mac 2011 10:21 PG

@tasekM

kerja la~~duduk rumah pun nanti sibuk jugak~~

selamat hari wanita tasek M

8 Mac 2011 10:21 PG

@h a n i e

hoih~baca komen saya yang di atas.

selamat hari wanita hanie~

8 Mac 2011 10:48 PG

iols baru tahu
ada hari wanita ni
hik hik hik

8 Mac 2011 10:52 PG

@miloais

haha~selamat hari wanita miloais~

8 Mac 2011 11:15 PG

ada hari lelaki tak?

8 Mac 2011 11:19 PG

@SyidaGorjes

hari hari hari lelaki~haha~

selamat hari wanita syidagorjes.

8 Mac 2011 11:19 PG

Terimakasih BUJAL.

Makcik memang rasa terbodek hari ini. Kamu memang baik hati.

Hari Wanita Sedunia ke-100: Aku Bangga Bermula Sebagai “Nor”...

8 Mac 2011 11:22 PG

@azieazah

saya memang kuat bodek makcik~

sekali lagi~

selamat hari wanita azieazah~

8 Mac 2011 11:37 PG

eh..TQ bujal..

kat customer tu cakap juka tak?


^____^

8 Mac 2011 11:40 PG

@Ati Masrif

haha~~spesel untuk kawan2 sahaj~~

selamat hari wanita ati masrif~

8 Mac 2011 11:48 PG

huishh
kenapa saya perlu bekerja hari ni?


eh, projek pistol tu ape?

8 Mac 2011 11:48 PG

tq..tq...

8 Mac 2011 11:51 PG

@h4ni3

bekerja demi sesuap nasi lah~

selamat hari wanita h4ni3

*ala~~google je projek pistol tu~

8 Mac 2011 11:51 PG

@PUTUBAMBU

haha~~selamat hari wanita putubambu~

8 Mac 2011 12:17 PTG

Hari wanita?

kwn2 llki aku xbg ak sambut.diorang ckp aku pondan.

damn kan?

n,,klo blh arini bg la shopping complex suma buka free kt girls.

baru la hari wanita btol2.hoho.

8 Mac 2011 12:21 PTG

@Raihana Izzati

betul2 damn.haha~

selamat hari wanita raihanna izzati~

8 Mac 2011 12:28 PTG

thx 4 this N3..sesungguhnya saya bangga menjadi wanita pujaan lelaki..:D

8 Mac 2011 12:29 PTG

Bujal, tulisan tu dari hati ke ko cilok?

baik cakap betu=-betul.

Kalau ko tulis dari hati, makcik ngan segera mengalirkan air mata kesyahduan.

apa-apa pun terima kasih ngan penghargaan itu.

8 Mac 2011 12:31 PTG

@makdara TERdiva

haha~

selamat hari wanita mak dara terdiva~

8 Mac 2011 12:32 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

lagu saya cilok.

ucapan tu tulus ikhlas.

selamat hari wanita cik ina minat do do cheng.

8 Mac 2011 12:43 PTG

memang terserlah tahap kebodekkan itu..hahahahahaha....ni kalau mama ainul bace..terharu tangkap nangis....huhuhu

8 Mac 2011 12:47 PTG

@Hantu Kak Limah

hoih~~mamaainul terharu tahu!haaha~~

selamat hari wanita hantu kak limah~

8 Mac 2011 1:35 PTG

WAA:)

TERHARU AI BACA

8 Mac 2011 1:57 PTG

bujal nati msg kat FB den alamat kamu.. lalala

*muka serius* :P

8 Mac 2011 2:32 PTG

sebenarnya orang lelaki lebih memerlukan wanita dari wanita memerlukan lelaki.



memanglah saling memerlukan .. !

8 Mac 2011 4:08 PTG

so..ada hadiah tak untuk mama ainul? hug n kisser jer ker ?

8 Mac 2011 4:08 PTG

@CGG

jangan menangis ok?

selamat hari wanita CGG~

8 Mac 2011 4:09 PTG

@Kaseh

ok~~petang nanti ~~yay~

8 Mac 2011 4:10 PTG

@al-lavendari

haha~~betul tu pakcik~~

kirim salam kat makngah~

8 Mac 2011 4:10 PTG

@Cik Pah

haha~~kira cukupla tu~~

selamat hari wanita cikpah~

8 Mac 2011 4:59 PTG

hehehehe..siapalah lelaki tanpa wanita kan..ekekeke..

thanx for d wish ya :)

8 Mac 2011 5:16 PTG

Dgn Izin...mau nyanyi juga...

Bujal Mmg Pencinta Wanita
Namun Dia Bukan Buaya
Yg suka Ngap sini sana
Dia hanya ngap Mama Ainul saja

8 Mac 2011 6:15 PTG

terima kasih..ececeh!hi3 ;P

8 Mac 2011 9:08 PTG

selamat hari wanita bujal!














eh?
apsal macam weird??


.

8 Mac 2011 9:48 PTG

bujal..
makcik seorang wanita...
tapi makcik tak tau pun...

9 Mac 2011 4:57 PG

kejam amiey , x cakap dekat mak pun selamat hari wanita . sebab dia masih remaja , wanita 21 tahun ke atas kn3 >.<

btw nice entry . saya suka

9 Mac 2011 8:02 PG

@niesz

dan siapalah wanita tanpa lelaki~haha~

selamat hari wanita niesz~

9 Mac 2011 8:03 PG

@Eye_nee

saya suka~haha~

selamat hari wanita eye-nee~

9 Mac 2011 8:03 PG

@aleen aiden

sama2~ececeh~~

selamat hari wanita aleen aiden~

9 Mac 2011 8:04 PG

@BonekadalamChermin

pun ble jugak~~

selamat hari wanita boneka dalam chermin~

9 Mac 2011 8:04 PG

@Ibu n Abah

he~~saya da lama tahu makcik~~

selamat hari wanita ibu n abah~

9 Mac 2011 8:05 PG

@Amiey White

ah~~asal wanita~~

selamat hari wanita amiey white~

9 Mac 2011 10:27 PG

happy woman's day ^__^

9 Mac 2011 10:31 PG

@s.u.h.a

kamu juga~~

selamat hari wanita s.u.h.a~

Catat Ulasan