Khamis, 30 Disember 2010

semalam.cerita 4.bab 3.

bab 2


filem ke-tiga : the chronicles of narnia the voyage of the dawn treader


lokasi : jusco bukit tinggi klang.




fokus terganggu kerana tidak faham inggeris dialek britain.(filem 3d tiada sarikata tahu!)


tapi seronok juga.




keluar surau selepas asar kasut hilang.


"celaka"


datang seorang encik menegur.


"kasut abang saya simpankan dalam surau tadi sebab ada orang nak kebas"


"oh~terima kasih"


masih ada rakyat malaysia yang baik hati.

24 comments

30 Disember 2010 12:19 PTG

mana dia tau awak tuan punya kasut dan yang nak kebas tu nak kebas kasut? adakah dia pemerhati kasut?

30 Disember 2010 12:25 PTG

@kucingorengemok

guard jusco tu sendiri yang tolong simpan~sebab dia cakap banyak kes kasut hilang masa owner tengah semayang.lagipun time tu cuma saya sorang kat surau~

*puas hati makcik? he~~

30 Disember 2010 12:27 PTG

geylang kopitiam? milik org singpore ke? guard jusco yg ingin menambah amal :)

30 Disember 2010 12:29 PTG

@mumpir

aah~~melayu riau owner dia~~

*kamu ni mumpir~~baca bab 1 kamu komen kat bab 2.baca bab 2 kamu komen kat bab 3~~he~~

30 Disember 2010 12:30 PTG

unik kan aku?! :D

30 Disember 2010 12:31 PTG

@mumpir

unik dan misterius~haha~~

30 Disember 2010 12:40 PTG

seb baik dia tak komen entry yg akan datang..
huhuhu

30 Disember 2010 12:56 PTG

@alien

hebat kalau begitu.psikik orang bilang~haha~~

30 Disember 2010 1:06 PTG

tolong suruh saya rehat dan tgk muvie plis. hantu kak limah pun tak tgk lagi. sungguh ketinggalan.

30 Disember 2010 1:08 PTG

@gadisBunga

jom tengok sama~~

30 Disember 2010 1:43 PTG

ayu tu hantu la bujal.....

aku komen kat sini bulih?

he he.




.

30 Disember 2010 1:50 PTG

bujal..
terharunya..
masih ada ada insan yang perihatin...
ALHAMDULILLAH.

30 Disember 2010 2:02 PTG

cik pah pun tgk 3d punyer version..kurang paham sket especially time budak yg jadik naga tuh bercakap..mmg slang pekat giler

30 Disember 2010 2:19 PTG

kalau makcik, kasi sorokkan.padan muka .khe khe

30 Disember 2010 2:43 PTG

wow! bagusnye org tu.. :)

30 Disember 2010 2:46 PTG

Bujal, sedarkah anda bahawa marathon menonton wayang boleh dikira darurat, maka kamu patut jamak sahaja solat zohor & asar itu.

ps: sekiranya anda ke panggung >90km dari rumah anda ya.:)

30 Disember 2010 4:05 PTG

@tasekM

ah~kamu sama dengan mumpir~~

30 Disember 2010 4:06 PTG

@Ibu n Abah

he~saya nak blanja dia minum tapi dia taknak~~

30 Disember 2010 4:07 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

mak aih~~kejam makcik~~

30 Disember 2010 4:07 PTG

@makdara TERdiva

mahu berkenalan? he~~

30 Disember 2010 4:07 PTG

@Daddy Ziyyad

ceh~~itu saya juga tahu~~

30 Disember 2010 4:07 PTG

narnia : the lion the witch....
&
narnia : prince caspian
both iols tengok.. bawak anak2 sekali
just this one
tak pegi le plak
hemmm...

30 Disember 2010 4:11 PTG

@miloais

abang sulung dengan kakak sulung takde dalam cite tu~~

30 Disember 2010 5:29 PTG

so.. tinggal edmund n lucy jer lah ye...
kiut le dak lucy tu!

Catat Ulasan