Khamis, 16 Disember 2010

papan kenyataan bil.9/2010

sudah sampai seru,

saya sudah puas,

selepas ini,

tiada lagi komen "1st!!"

dari saya.

dekat ruangan komen blog kamu.

saya tahu,

kamu jengkel,

kamu mual,

kamu benci,

terhadap perilaku saya itu.

saya minta maaf.

niat saya cuma bersenda.

saya akan berkomen secara serius selepas ini.

sekian.



25 comments

16 Disember 2010 1:16 PTG

ala, baru nak buat kat sini... tone tuan tanah dah lain, kita takut

kamu kena marah ke bujal? hihihi

16 Disember 2010 1:16 PTG

hahahahha!!

bluekkkkkkkk!!!!

16 Disember 2010 1:18 PTG

@kucingorengemoktidak KOG~tiada sesiapa memarahi saya.cuma beringat sebelum kena~HNGHHHHHH~~sakit perut~

16 Disember 2010 1:18 PTG

@BonekadalamCherminbooo~~nombor 2~~

16 Disember 2010 1:35 PTG

tak pe. kalau yu tak mau fes kat blog ai. ai pulak yg nk fes kat blog yu.

yu suka. ke tak suka...?

:)



.

16 Disember 2010 1:37 PTG

bunyi macam merajuk jer.. :) kamonla bujal!

16 Disember 2010 1:42 PTG

@tasekMai tak kisah sayang~

16 Disember 2010 1:42 PTG

@makdara TERdivaah~~nak mrajuk jugak~~

16 Disember 2010 2:05 PTG

wajah ni lah menarik para pmebaca.ada feng shui.Siapa yang membuat hati ko renyuk bujal, meh makcik renyukan hati dia.dammm u mat minah/ renyuk.

16 Disember 2010 2:11 PTG

ehhh...
saya tada mara punnn...

16 Disember 2010 2:53 PTG

1st tuh tak trill lah..

Kalau terror, cuba target 1oth...

Wakakakka..

16 Disember 2010 3:20 PTG

asek-asek nak fes, asek-asek nak fes ni game ka apa? dapat hadiah ka?

16 Disember 2010 3:21 PTG

tak macho le bro
kalo nak sentap nehhh!

ps : ada penah kena sound ke???
hiks

16 Disember 2010 4:04 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

takde sapa la makcik~saje nak melankoli sikit~~

16 Disember 2010 4:05 PTG

@DrSinga

makcik marah saya~~

16 Disember 2010 4:05 PTG

@Daddy Ziyyad

tu tinggi ilmu baru ble buat macamtu~haha~

16 Disember 2010 4:05 PTG

@tupaimerah

puas hati oo ciktupai~~

16 Disember 2010 4:06 PTG

@miloais

leceh la sentap2~~takde sapa pun marah~~beringat je~~

16 Disember 2010 5:41 PTG

seyesnyer..cat cat tuh.. huk3

16 Disember 2010 6:25 PTG

dia dah menang beribu2 lemon tu...percayalah!

17 Disember 2010 2:10 PG

SALAM
GUA TAK AMBIK POT PON

17 Disember 2010 9:41 PG

bujal x..
akak pun suka chop tempat pertama....

17 Disember 2010 9:54 PG

puas hati? ouh. tadak hadiah la? hehe

p/s.
sapa komen fes seken fes seken kt blog saya, saya tak approve komen dia. HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH!

eh jahat-nya aku! :p

17 Disember 2010 1:28 PTG

saya tak kesahh...

22 Disember 2010 12:08 PG

hahah..ptot sll bc komen kamu dlm entry2 GB.1st! haha..mcm comey pon ade..:P

Catat Ulasan