Khamis, 30 Disember 2010

oi 2011!

sana sinun orang bercerita tentang azam.

saya juga mahu turut serta.

tetapi,

saya lebih suka menggunakan perkataan "sasaran" daripada "azam".

kamu jangan tanya kenapa.

tercapaikah sasaran 2010 kamu?

oh,saya punya tercapai .

ingin punya zuriat sendiri~ tercapai.

ingin punya rumah sendiri~tercapai.

76 kali 1st!! di serata blog~tercapai.

marathon 3 filem di 3 buah pawagam dalam sehari~tercapai.

untuk 2011 :

sebuah kereta besar.

sebuah skuter besar.

99 kali 1st! di serata blog.kamu semua siap sedia!

marathon 4 filem di satu pawagam

ibu baru adik baru untuk ainul

heh~

hujung tahun 2011 saya beritahu samada sasaran saya itu tercapai atau tidak.

itupun kalau nafas saya masih panjang.

hey!

jumpa kamu tahun hadapan!!

26 comments

30 Disember 2010 4:11 PTG

happy new year beb!

moga tercapai sasaran uols tu ye...
:D

30 Disember 2010 4:15 PTG

@miloais

selamat tahun baru pada kamu juga makcik!

30 Disember 2010 4:15 PTG

selamat tahun baru bujal!
sasaran saya tahun 2011 :

1. dapat boifren
2. kawen dgn boifren
3. dapat anak [tp rasa mcm xsempat je?]

hehehehe

30 Disember 2010 4:22 PTG

99 kali 1st! di serata blog.kamu semua siap sedia

itu macam kamu jer kene siap sedia untuk stay online 24/7

30 Disember 2010 4:23 PTG

bujal..
selamat bersama-sama melangkah ke tahun baru....
Azam?...Makcik takder anak nama azam.. cuba cari kat rumah jiran depan tu...

30 Disember 2010 4:31 PTG

kereta kau tak cukup besar lagi ke Bujal? ngeeeeeee

30 Disember 2010 4:33 PTG

@tupaimerah

oh~~kamu seorang wanita~~hahaha~~

*semoga berjaya kamu~~

30 Disember 2010 4:34 PTG

@Cik Pah

makcik siap sedia!!

haha~~

30 Disember 2010 4:35 PTG

@Ibu n Abah

selamat tahun baru makcik~~

*saya jumpa azam dungun je~~ble pakai ke?he~~

30 Disember 2010 4:35 PTG

@Daddy Ziyyad

bosan la pakai ferarri daddy~~2 seat je~~hahahaha~~tahun depan nak pakai hummer plak~~~

30 Disember 2010 4:44 PTG

jgn perut semakin besar dah lerrr..hiks!

gud luck bujal! c u in court eh! next year :)

30 Disember 2010 4:45 PTG

@makdara TERdiva

oi~~sensitip~~

perut jangan sebut~~haha~~

30 Disember 2010 5:56 PTG

aku macam tak bersemangat je nak mengadap tahun baru nih...



.

30 Disember 2010 6:26 PTG

marathon 3 filem tapi tak aci sebab tertidur... 2.5 je

31 Disember 2010 5:17 PG

Happy new year beb!

ohh sasaran tuk tahun baru matcham-matcham ar...tak tahu la tertunai ke tak..kikiki

psstt...header baru tu sempena thn baru kah? :)

31 Disember 2010 9:15 PG

sasaran jadi kenyataan.
selamat usaha!

31 Disember 2010 9:19 PG

HAPPY NEW YEAR 2011-SEMOGA 2011 BLOG KO FAMOUS.

31 Disember 2010 11:08 PG

SELAMAT TAHUN BARU 2011!!!

semoga tahun ini semuanya bagus-bagus!

3 Januari 2011 9:02 PG

@tasekM

eleh~~melankolia plak~~ke sebab maher zain tak datang show kat tv 9 hari tu? he~~

3 Januari 2011 9:02 PG

@kucingorengemok

saya da tau keseluruhan jalan cerita.so kira 3 ok??

he~~

3 Januari 2011 9:03 PG

@cik emymilia

header tu sebab saya da bosan dengan header lama~he~~

3 Januari 2011 9:03 PG

@mumpir

tq mumpir!

3 Januari 2011 9:04 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

saya nak popular macam hanis zulaikha!!

boleh?

he~~~

3 Januari 2011 9:04 PG

@BonekadalamChermin

kamu juga bonbon~~sukses!

3 Januari 2011 9:49 PG

tak sabar nak tunggu entri kamu menjelang tahunbaru 2012. huhuhu~

3 Januari 2011 9:50 PG

@gadisBunga

eh~malu ah saya~~

Catat Ulasan