Rabu, 22 Disember 2010

semalam.

cuti.

maksudnya berkhalwat bersama tilam sampai ke petang.

7.15 pagi :

"abah,hari ni kena bawak ainul ke klinik tau..check 5 bulan"

"aaa...ok.."

9.30 pagi

"abah..pasni hantar ibu ke hospital pantai jap ye..kena buat scan"

"aaa..ok.."

12.00 tengahari :

"abah..kita tengok wayang jom"

"aaa..ok.."

2.00 petang :

"abah..hantar ibu ke klinik aminah jap..nak bagi report scan tadi kat dia"

"aaa..ok"

3.00 petang :

"abah gi la rehat dulu"

"aaa..ok.."

3.15 petang :

"abah..bangun jap..tok ayah datang nak jumpa abah pasal hal tanah.."

"aaa..ok.."

6.15 petang :

"abah...bangunlah..tak elok tido maghrib.."

"aaa..ok.."

sekian laporan "cuti " saya.

jujur,

sikit pun saya tidak mengeluh.

24 haribulan mamaainul dapat bonus.


dari saya bujang hingga beranak,tandas di klinik tersebut masih belum boleh di "berak" kan sampai hari ini.

*maaf~malas hendak edit gambar diatas.lagipun leher kamu perlukan sedikit senaman.

28 comments

22 Disember 2010 8:26 PG

saya suka berbaik2 dengan orang dapat bonus... hai mamaainul! ;)

22 Disember 2010 8:29 PG

@kucingorengemok

oh tidak~~saya sudah booking itu bonus~~haha~~

22 Disember 2010 8:29 PG

Tandas itu untuk hiasan semata2, ya? :)

22 Disember 2010 8:30 PG

@kakcik

untuk berhadas kecil sahaja makcik~~

22 Disember 2010 9:05 PG

Tandas klinik kat mana tu?mama Ainul, ko kurus dan cantik,(sumpah) nanti dapat bonus belanja kfc ye kat makcik.

22 Disember 2010 9:09 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

klinik aminah kat KRU~tapi saya tak kisah pun~~

haha~teruskan berharap~~

22 Disember 2010 9:27 PG

bujal..
suami akak punselalu kena cenggitu... agaknya suami2 di malaysia ni lebih byk kerjanya berbanding kerja2 diopis sekiranya depa cuti.....

22 Disember 2010 9:38 PG

Bujal, baik ko kirim gambar toilet tu kat owner klinik amninah tu...miahahah..

22 Disember 2010 9:44 PG

yer..pagi2 saya dah eksesais leher.. mekacih lah yer..

22 Disember 2010 10:01 PG

dasar malas mau rotate!!
senget kepala aku!!!

22 Disember 2010 10:11 PG

@Ibu n Abah

lain kalai bila cuti saya nak lari rumah terus~haha~

22 Disember 2010 10:12 PG

@Daddy Ziyyad

takut~nanti dia blacklist saya pakcik~

22 Disember 2010 10:12 PG

fatin :

sekarang rasa lega kan? ha~

22 Disember 2010 10:13 PG

@DrSinga

leher makcik tegang sangat~kasi kendur sikit lah~

22 Disember 2010 10:18 PG

salam bujal X

terteleng kepala pagi pagi nih..

seronok betul hari cuti kamu,,sungguh membizi

22 Disember 2010 10:20 PG

@Cik Pah

eh,selamat datang cikpah~
saya da taknak cuti da~~

22 Disember 2010 11:08 PG

'abah, terima kasih sebab cuti semalam' :)

22 Disember 2010 11:10 PG

@tupaimerah

sama2 ibu~

22 Disember 2010 12:05 PTG

tergeliat tau leher aku.



.

22 Disember 2010 12:06 PTG

Tandas senget..tu yg takleh buang air besar.. he..he..he.. salam kenal..

22 Disember 2010 12:09 PTG

@tasekM

baik untuk kamu lah makcik~

22 Disember 2010 12:11 PTG

@gismo82

eh~selamat datang~memang senget~kena serong sikit~haha~

22 Disember 2010 12:11 PTG

abis teleng! cemana aku nak bersandeng ni?

ehem..hi bonus...eh, hi mamaainul... :D

22 Disember 2010 12:22 PTG

@gadisBunga

berasnding baring la~~haip~~bonus mamaainul is mine~~~

22 Disember 2010 1:11 PTG

tertelen2 kepala iols
tengok gambo tuhhhh!

arrr.... kim salam kat mamaainul ye...
hiks

22 Disember 2010 1:20 PTG

baguslah kau ni.

22 Disember 2010 4:11 PTG

@miloais

termasuk makcik da berapa manusia jadi telng sebab blog saya~haha~

22 Disember 2010 4:12 PTG

@nizamsani

ramai orang kata begitu pakcik~

Catat Ulasan