Selasa, 28 Disember 2010

papan kenyataan.bil 12/2010

hey,

komen kamu semua di blog picisan saya :

"*PASTI BALAS"

kerana  saya menghargai kamu semua.

*selagi hayat dikandung badan.

18 comments

28 Disember 2010 8:14 PG

bagus.

28 Disember 2010 8:15 PG

@nizamsani

sebab saya terlalu banyak masa terluang~haha~

28 Disember 2010 8:26 PG

salam ziarah..pertama kali ke blog ini..org Klang ke???

28 Disember 2010 8:28 PG

@sahromnasrudin

eh~selamat datang kamu~~ye saya klang~~kamu juga begitu mungkin?

28 Disember 2010 8:35 PG

dulu sy skolah di sekolah tinggi klang..skrg kat selatan tanahair..kejr cini

28 Disember 2010 8:37 PG

@sahromnasrudin

oh~saya baru duk klang 2 tahun lebih~sebab kerja kat pejabat tanah~

28 Disember 2010 8:40 PG

Terima kasih. :)

28 Disember 2010 8:43 PG

Pg2 sblum buat keje, sy suka tgk blog bujal . Terasa dipujikah kamu? ;)

28 Disember 2010 8:43 PG

@kakcik

sama-sama makcik~

28 Disember 2010 8:45 PG

@Fisz


(0 0)

nampak hidung saya sedang kembang sekarang?

28 Disember 2010 8:49 PG

saya nak rajin macam kamu... tapi kadang² malas, terutama sabtu-ahad :)

28 Disember 2010 8:51 PG

@kucingorengemok

haha~sebab tu sabtu ahad saya tak masuk entri~~

28 Disember 2010 9:55 PG

kerana diri ku begitu berharga
bak iklan apa tah

hiks

28 Disember 2010 9:56 PG

@miloais

iklan ubat gigi kan?

28 Disember 2010 10:16 PG

cik pah suker datang balik ke blog yg sudah dikomen.nak tgk reply comment.. tapi kalau tak reply pun tak mengapa..sebab cik pah pun kengkadang culas jugak untuk mengreply

28 Disember 2010 10:20 PG

@Cik Pah

saya pun~sebab tu saya suka reply komen~~

28 Disember 2010 10:52 PG

Terima kasih ye, mengomen kat tempat akak. Sebenarnya makcik nak pergi kelab malam tempat ko kerja, nak tanya pasal cukai tanah dari tahun 2008 hingga 2010 tak kasi lagi. Tak jadi pulak .sibuk.Tak dapatlah tengok ko beraksi jadi GRO.

28 Disember 2010 11:05 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

penat saya pakai mekap harini makcik~~

*bagi saya no lot dengan nama.nanti saya tolong printkan.so nanti datang terus bayar sahaja~

Catat Ulasan