Khamis, 16 Disember 2010

entahkatasiapa.bahagiandua.

"hati itu seperti sehelai kertas.bila sudah renyuk mana mungkin boleh seperti sediakala semula"


*lagu iringan : boerry marantika (abang beca)

16 comments

16 Disember 2010 10:38 PG

1st!!

16 Disember 2010 10:44 PG

beb... kasik tukar lagu iringan lah..
tak kena ngam gambar tu...
kasik le lagu - biarkan bulan berbicara

syahdu hoccay!

16 Disember 2010 10:47 PG

milo :

abang beca syahdu hapa makcik?

16 Disember 2010 10:52 PG

LU MEMANG SENGAJE NAK 1ST!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

16 Disember 2010 10:55 PG

bon

saje bagi kamu hangin

16 Disember 2010 11:19 PG

ngape abg beca....?

lagu lain ah bujal.



.

16 Disember 2010 11:30 PG

tasek :

layan je lagu tu~

16 Disember 2010 11:32 PG

hey bujal, ko jangan buat gilalah, kalau hati ko renyuk pun, janganlah ko tukar avatar ko jadi minah jah pulak.

Mana avatar yang first dulu. makcik tak pedulik, janji dah nampak muka ko kat giant.

16 Disember 2010 11:37 PG

kak ina :

menurut perintah makcik~

16 Disember 2010 11:42 PG

gamba tu is soo cute :)

16 Disember 2010 11:48 PG

tupai :

u like? haha~kita seminat~

16 Disember 2010 12:38 PTG

ingatkan ada versi lain abg beca, sajela tu nak wat kelainan cite lain lagu lain :P last2 lyn lagu seiring sejalan lak, haha

16 Disember 2010 12:44 PTG

fiszsah :

apakesusahbena nak nyebut nama kamu nih~

*he~kang letak lagu rossa hati yang kau sakiti terus sedih sampai malam plak~

16 Disember 2010 12:48 PTG

takyah sebut..taip je,hehe

16 Disember 2010 12:49 PTG

@Fiszsahsaya redha~~

8 April 2011 9:53 PTG

encik bujal nak copy gamba boleh?:)

sgt sweetlah.

Catat Ulasan