Jumaat, 31 Disember 2010

hoho~pengesahan perkataan.

teringat cerita rakan maya saya.

tentang kucing yang mahu makan mi sop selepas membaca pengesahan perkataan.

perkara yang sama juga tiba-tiba terjadi pada saya.

tapi masalahnya :


adakah saya perlu makan cipan?

atau cari acappan dan paksa dia belanja saya makan?

lapar.

NGHHHH~~

kejadian achipan terjadi ketika hendak berkomen di blog cik fatin

14 comments

31 Disember 2010 9:17 PG

makcik tak tahulah, memang hot kalau nak komen orang yang tak buang word verification.

31 Disember 2010 9:20 PG

nasib baik tak Acchapan!

31 Disember 2010 9:44 PG

acapan kelakar... sesuai la lu kawan dorang

31 Disember 2010 9:58 PG

cipan ada kat zoo melaka...

31 Disember 2010 6:11 PTG

yang no dua tu yang sesuai... ekekek..

2 Januari 2011 6:00 PTG

ha ha....nasib baik tak keluar perkataan matcham-matcham...kakaka

3 Januari 2011 8:26 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

he~~blog diorang~~ikut je~~saya ok~

3 Januari 2011 8:27 PG

@DrSinga

saya nak Param

3 Januari 2011 8:28 PG

@kucingorengemok

saya segan la kalau jumpa dia.nanti orang ingat kitorang adik beradik~~he~~

3 Januari 2011 8:28 PG

@Daddy Ziyyad

saya seumur hidup baru sekali gi zoo~~

3 Januari 2011 8:29 PG

@.:nhalilah:.

teringin jumpa achappan~

3 Januari 2011 8:29 PG

@cik emymilia

pernah jugak cari tapi tak jumpa~

3 Januari 2011 9:48 PG

cik fatin mraz? mama irizz kah? nanti saya jenguk link. :D

3 Januari 2011 9:52 PG

@gadisBunga

kirim sekali kat dia ya~~

Catat Ulasan