Khamis, 23 Disember 2010

semalam.cerita 2.

12.15 tengahari :

"ainul meragam ni,ubat demam letak mana?"

granpaainul telefon.

"abah bagi ubat botol merah dalam esbox"

1.35 petang :

"ainul da ok abah?"

"da..tu tengah tido tu"

"emm..abah pakai ubat botol ni ke?"

"aah..tu je yang abah jumpa.."

cantik,

ainul terminum saya punya ubat batuk.

nasib baik sikit sahaja.

wuuu~~wiiii~~~(sedang khayal ubat batuk)

5.30 petang :

"abah,gaji dengan bonus ibu kluar awal lah..jom makan??"

"jom"

lama tidak menjamah masakan melayu.saya pilih nasi kerabu.mahal tahu! RM14 sepiring.

8.00 malam :

"abah,jom shoping"

"jom"

saya dapat sehelai baju batik dan sehelai baju kemeja.

mamaainul belanja.

ya,

saya makan dan pakai duit isteri.

harap kamu tidak dengki.

haha~

34 comments

23 Disember 2010 11:31 PG

jantan kikis!

23 Disember 2010 11:35 PG

@kucingorengemok

yes ayam~(i'am)

hahahahahahah~

23 Disember 2010 11:38 PG

Tak lah dengki, makcik pun pakai duit pakcik.

Kena kesabaran yang tinggi, ye tengok foto kat tempat ko ni. Belajarlah teknik rotate landscape.

23 Disember 2010 11:47 PG

skang pesen ye... letak gambo tonggang-terbalik.... nak suruh weols bersenam tengkok kewww??? heheheh

iols tak jeles pun... sungguh!

apa salah berkongsi rezeki - suami dan isteri kan???? kan?? kan???

23 Disember 2010 11:50 PG

encik bujaaall (tetiba tone baik), cemana awak reply keluar nama kita tu? ajor la, please :)

23 Disember 2010 11:50 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

malas nak rotate.biar smua orang teleng.haha..

23 Disember 2010 11:52 PG

@miloais

ha..baca komen saya di atas..

23 Disember 2010 11:54 PG

@kucingorengemok

kucing punya pasal..

google :

reply function for blogspot.

23 Disember 2010 11:59 PG

saya dengki.

tapi ainul sangat suwit..... :)

23 Disember 2010 12:00 PTG

satu lagi.

tips untuk KOG itu.

tengs. :D

23 Disember 2010 12:00 PTG

ko makan kat mana nasik kerabu sampai empat belas hengget sepiring?

23 Disember 2010 12:07 PTG

@gadisBunga

suwit macam bapak dia.tq.

23 Disember 2010 12:09 PTG

@gadisBunga

eh tips tu untuk kog sorang la..haha..gurau je..

23 Disember 2010 12:11 PTG

@Daddy Ziyyad

tempat orang kaya makan.empire galeri kat subang.haha..

23 Disember 2010 12:15 PTG

ko malas rotate gambar!!!!!!!!!!!!

23 Disember 2010 12:15 PTG

terima kasih. sudah kucuba. tiada ia keluar. komplikatednya... makcik dah tua [rabun IT] :(

23 Disember 2010 12:18 PTG

@DrSinga

betul.cukup malas.

23 Disember 2010 12:21 PTG

@kucingorengemok

kamu jangan klik kat comment.klik kat tajuk posting baru nampak reply tu..

23 Disember 2010 12:24 PTG

iiiyabedabeduuuu! jazakallahu khairankathiran... terus jadi arab :)

meh meh cepat cepat, komen kat tempat saya! hahaha :)

23 Disember 2010 12:29 PTG

@kucingorengemok

bagus.skarang blanja saya misop!

23 Disember 2010 12:37 PTG

bakal bidadari syurga mamaainul tu....


:)




.

23 Disember 2010 12:43 PTG

@tasekM

tacing ah..

23 Disember 2010 2:42 PTG

mahalnya nasik kerabu!
lagi mahal dengan set full spec prosperity!
[tapi perosperity dapat air tau.
ade twister fries lagi. hehe]

23 Disember 2010 3:33 PTG

lama tak makan nasi kerabu.. pernah gak makan nasi kerabu kat klcc sama gak lah harga dia..tapi puas hati makan..portion sgt besar..

comel betul baby tido camtuh kan..cuba kalau org tua ? huh..

23 Disember 2010 3:45 PTG

isteri lindungan kaabah mamainul ni..

23 Disember 2010 3:50 PTG

ish..ish..penat teleng..

tapi ape salahnya berkongsikan..
duit you..duit i juga..
(walau duit i..duit i sahaja..! ) hahahaa...

& salam kenal bujal..selalu 'dgr' nama awak disebut oleh KOG

23 Disember 2010 4:04 PTG

@tupaimerah

baru gaji~~tak rasa mahal pun~cuba last bulan~~nak gi pasar malam pun berkira~haha~

23 Disember 2010 4:04 PTG

@Cik Pah

ceh~saya baru nak tunjuk gambar saya tido posing macamtu makcik~~

23 Disember 2010 4:05 PTG

@.:nhalilah:.

dia isteri yang baik~~baik sangat~~

23 Disember 2010 4:07 PTG

@PUTUBAMBU

he~~duit saya mamaainul dengan ainul punya~~salam kenal makcik~

eh saya terkenal rupanya~~

23 Disember 2010 5:59 PTG

ainul comey oh tgh khayal tuh.haha..

24 Disember 2010 7:57 PG

@Semarak Api

he~~tu belum lagi tengok dia tonggang botol susu~~

25 Disember 2010 6:48 PG

best dapat hadiah!

28 Disember 2010 7:57 PG

@aliaaroslan

rejeki~~

Catat Ulasan