Selasa, 28 Disember 2010

cerita betul 29 (kukecilakaan)

"ada 45 minit lagi."

tidur sebentar.

celik mata

1.50 petang :

basuh muka,

sisir rambut,

senyum depan cermin.

sedia untuk kembali bertugas.

pintu kena ketuk.

"oi,lambat pergi kerja ke?"

mata celik semula.

3.30 petang.

"eh,bukan aku da siap ke tadi?"

terpinga-pinga.

ceh~

mimpi pergi kerja rupanya.

nasib baik bos tidak perasan saya lambat.

haih~

abaikan kelakuan saya.

14 comments

28 Disember 2010 4:47 PTG

ekekekek
bermimpi dah masuk keja kekdahnya
lawak lah uols nehh!

28 Disember 2010 5:30 PTG

@miloais

haha..selalu jadi macamtu.tak tau knapa..

28 Disember 2010 6:10 PTG

ehehe..comel..xpe asalkan ati eppy..:)

28 Disember 2010 6:39 PTG

@cikceriacorner

comel kah?
cepat donlod buat wallpaper henset.haha..

28 Disember 2010 7:09 PTG

tepuk2 pipi sendiri. igt boleh hilangkan ketembaman? heheh

28 Disember 2010 7:25 PTG

@gadisBunga

eleh,cemburu kah?he..

28 Disember 2010 8:20 PTG

Bantahan, jangan buat aksi cam tu.tak sesuai tau, sebagai lelaki sejati.

28 Disember 2010 8:30 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

tapi..ttapi..tappii..ala makcik..ble la..

28 Disember 2010 10:12 PTG

Bujal, aku akan save dalam memory otak aku wajah kau, nanti aku akan pergi ke Pejabat Tanah Klang..ajak ko makan kat beriani Nasi King Andalas..muahahaha..

29 Disember 2010 1:00 PG

apsal muka dalam pic profile agak seriusss berbanding di dalam gambo di atas yang agak sedikit gila-gila remaja?? matcham-matcham bujal...kikikiki

29 Disember 2010 6:48 PG

@Daddy Ziyyad

cantik..bryani udang galah satu!

29 Disember 2010 6:50 PG

@cik emymilia

eh tu bukan saya la.

*berbohong sambil buat muka slamba.

haha..

29 Disember 2010 10:10 PG

sib baik tak mimpi qada' hajat!!

30 Disember 2010 8:44 PG

@DrSinga

hoih~mimpi hapa tu?

Catat Ulasan