Khamis, 30 Disember 2010

semalam.cerita 4.bab 1.

3 filem.

di 3 pawagam berlainan.

filem ke-satu :

lokasi : pawagam MBO harbour place klang.

mari sini saya ajar :

gal-li-ver.

bukan gel-lai-ver atau gul-li-ver atau gul-lai-ver.

kacang phool dan sirap selasih.

sepatutnya jadi sarapan saya.

tapi selepas satu suap jam bercakap lagi 5 minit tayangan akan bermula.

terpaksa bungkus.

dan kemudian,

hey,

saya mungkin manusia pertama di dunia yang menikmati kacang phool sambil menonton wayang.

saya hebat.
.
.
.
.
.

cerita filem ke-dua akan mengambil tempat pada jam 10 pagi nanti.

*daddy ziyad~saya tahu pakcik sudah tengok cerita di atas malam tadi.menyeronokkan bukan? walaupun jalan cerita biasa sahaja.

16 comments

30 Disember 2010 8:30 PG

Berapa bintang nak beri? :)

30 Disember 2010 8:33 PG

@kakcik

uih~3 bintang sudah~~

30 Disember 2010 8:51 PG

MBO klang tu kat sebelah mana?
ramai org tak sana?

30 Disember 2010 8:56 PG

@alien

kat persiaran raja muda musa.sebelah hospital pantai~~jalan menuju ke port klang.syok wo~~orang tak ramai~skrin besar~~

30 Disember 2010 9:35 PG

kacang phool tu ape?
telur tu dlm kuah ape?
black pepper sauce ke?

30 Disember 2010 9:41 PG

@tupaimerah

ceh~~naif sungguh kamu.kacang phool tu sarapan rutin orang singapore dengan JB.kacang masak dengan daging kisar dan rempah dan cecah dengan roti.huh~eksen je saya padahal semalam 1st time makan.he~~

30 Disember 2010 9:43 PG

'Ga-li-ver'
'Ga-li-ver'
.
.
.
akan saya ingat dan sebut..

30 Disember 2010 10:16 PG

looking forward nak tgk cite nih..macam best jer..

30 Disember 2010 10:48 PG

best banget kah????

30 Disember 2010 11:19 PG

@DrSinga

gud girl~~hahahaha~~

30 Disember 2010 11:20 PG

@Cik Pah

best jugak!

30 Disember 2010 11:20 PG

@miloais

terbanget sangat~

30 Disember 2010 12:10 PTG

Bujalllllll..aku tak tengok malam tadi...huhuhuhu.....

30 Disember 2010 12:17 PTG

@Daddy Ziyyad

haha~rugi~~

30 Disember 2010 1:10 PTG

hmm...kiri kanan kamu takde orang kan? sebab tu boleh mkn kacang pool.

30 Disember 2010 1:11 PTG

@gadisBunga

haha~~cuma 3 orang je yang tengok~~

Catat Ulasan