Khamis, 30 Disember 2010

semalam.cerita 4.bab 2.

cerita bab 1

filem ke-dua : hantu mak limah balik rumah.

lokasi : TGV Jusco bukit raja klang.


keburukan menonton wayang secara berseorangan adalah bila kamu tertidur tiada siapa yang ingin kejut.

seseorang,

tolong bagitahu saya siapa ayu?

kenapa dia boleh terapung diudara?

NGHHHH!!!

makan tengahari saya

ambil gambar makanan dan kemudian semasa bayar pengurus restoran berkata :

"buat review yang cantek ye bang.."

"diskaun takde?"

"errrr..."

"gurau je.."

ulasan :

rasa yang tipikal.

29 comments

30 Disember 2010 9:56 PG

dia seorang perempuan yang besar, lebih besar dari badan awie, oleh itu dia agak scary... sekian

30 Disember 2010 10:15 PG

Ayu itu sebenarnya yang hantu - bukan Kak Limah! ;-)

30 Disember 2010 10:18 PG

ayu tuh dah mati .sebab dia mati excident.tu pasal dia boleh terapung apung..

30 Disember 2010 10:47 PG

are u (ayu) sleeping 2x
brader john 2x
morning bell ringing
ding dong bell

kah3

30 Disember 2010 10:50 PG

ayu tu hantu lahhh

tang babak mana uols start tido neh???
rugi le... tak leh gelak guling2 atas kapet
hahahaha

30 Disember 2010 10:52 PG

mak ke kak limah? betul eh rutin sarapan org singapore kacang phool? arab kata phool melayu kata kacang :)

30 Disember 2010 11:15 PG

@kucingorengemok

butul ka?

30 Disember 2010 11:15 PG

@kakcik

biar butul??

30 Disember 2010 11:16 PG

@Cik Pah

makcik tipu nih~~he~~

30 Disember 2010 11:16 PG

@alien

siul kamu~hahahaha~~

30 Disember 2010 11:17 PG

@miloais

last saya tengok bomoh siam baru sampai~~

30 Disember 2010 11:18 PG

@mumpir

sekali typo la~~kak limah~~
kacang phool, tu saya google je~~tapi rasa best jugak~

30 Disember 2010 12:06 PTG

Gulliver Travel's ramai tak org tgk kat Bkt Raja?

30 Disember 2010 12:08 PTG

@Daddy Ziyyad

ble tahan~tapi kalu nak tengok 3d kat MBO klang best~

30 Disember 2010 12:12 PTG

Akan ku gigihkan kaki ini utk ke MBO Klang itu..sebab kalau TGV/GSC ni, kompom penuh..

Best tak kacang pol tu? My peberet tu..selalu makan kat JB, my hometown. Kalau besh, kasi alamat kedai tu berserta fax no nya..ngeeeeee

30 Disember 2010 12:14 PTG

sib baik Usin tak lalu bawah Ayu masa dia terapung-apung...

30 Disember 2010 12:18 PTG

@Daddy Ziyyad

MBO tak ramai orang~~

kacang phool tu best la kot~sebab saya 1st time makan.kat geylang kopitiam harbour place~

30 Disember 2010 12:19 PTG

@DrSinga

ayu pakai seluar pendek la makcik~eh,macamana saya tahu??

30 Disember 2010 1:09 PTG

nanti saya nk pergi tgk lah cerita ni :)

30 Disember 2010 1:09 PTG

kalau pengurus tu bagi diskaun mesti review tak cenggitu kan?

30 Disember 2010 1:10 PTG

@tupaimerah

nak ikut~sebab nak repeat~

30 Disember 2010 1:10 PTG

@gadisBunga

eh tak lah~saya jujur~~

30 Disember 2010 2:23 PTG

Sorry ye , makcik hari ni banyak kerja , hujung tahun, belum ada masa nak pergi kelab malam abang bujal x.

30 Disember 2010 3:59 PTG

bujal : bab bomoh2 tu semua lawak sehhhh!~
macam hantu yg kuar bila bomoh panggil
hahahaha

30 Disember 2010 4:02 PTG

citer ni... ada sindiran2 suasana sekarang

usop kata : itulah pentingnya english education
bila ada jer watak2 tu silap sebut dalam bahasa inggeri
hiks

30 Disember 2010 4:08 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

takpe makcik~~saya tak kemana~~kat situ je~~

30 Disember 2010 4:08 PTG

@miloais

rugi saya!

30 Disember 2010 4:09 PTG

@miloais

kira pukul anak sindir menantu la~~he~~

31 Disember 2010 11:07 PG

MACAMANA BOLEH TIDO???

Catat Ulasan