Isnin, 21 Februari 2011

terima kasih.

hospital sungai buloh

doktor baik.

jururawat baik.

jaga pun baik.

perkhidmatan pun terbaik.

terima kasih.



bengkak kaki mak sudah hilang.

sudah  selamat di korek.

~yay~
.
.
.
.
terima kasih kawan-kawan.

44 comments

21 Februari 2011 8:13 PG

Alhamdulillah...

21 Februari 2011 8:15 PG

@gedek!

tq pakcik~

21 Februari 2011 8:17 PG

Alhamdulillah.. bujal sila start diet gula, mari!

21 Februari 2011 8:23 PG

@DeLancrettLurpak

tak boleh~kandungan gula dalam badan saya rendah~haha~

21 Februari 2011 8:25 PG

alhamdulila...semuanye kembali ok..

mak kamu da ok dan sihat..alhamdulila..

yeay..heheh

21 Februari 2011 8:27 PG

diberikan kesakitan untuk kita mengingati-Nya .

Moga Mak Bujal kembali sembuh .....

21 Februari 2011 8:29 PG

alhamdulillah semuanya dah ok.. lama gak nak tunggu bujal update pasal bonda bujal tu..

21 Februari 2011 8:33 PG

alhamdulillah

21 Februari 2011 8:38 PG

@cikceriacorner

yay~sekarang saya boleh gelak2~~

21 Februari 2011 8:39 PG

@Chik Att

da ok tapi masih rehat dalam wad~tq makcik~

21 Februari 2011 8:40 PG

@Kaseh

sekarang update sudah~yay~

21 Februari 2011 8:40 PG

@kakpah

tq makcik~

21 Februari 2011 8:57 PG

jaga mak kamu baik-baik ok. sampai bila duk kat ward? nak gi melawat tapi segan. ngeeee~

21 Februari 2011 8:58 PG

@gadisBunga

adik saya jag~hari atau esok ble balik kot~wee~~tq GB~

21 Februari 2011 9:00 PG

sekarang bujal X dah tersenyum kembali

21 Februari 2011 9:01 PG

alhamdulillah...baik!

21 Februari 2011 9:02 PG

@alien

yay~saya senyum~~

21 Februari 2011 9:03 PG

@Puan Capa

amat baik!haha~

21 Februari 2011 9:08 PG

alhamdulillah. sakit apa?

21 Februari 2011 9:10 PG

@- GC -

sakit kencing manis~tq gc~~

21 Februari 2011 9:22 PG

korek tu yg naik tegak2 bulu roma aku tu...





.

21 Februari 2011 9:23 PG

Alhamdullilah..sihat dah mak kamu..
Tak gangrene kan?
Suruh mak jaga diabetes nya baik2...

-pakai stokin & slipar dalam rumah
-tiap2 malam b4 tido, belek tapak kaki, check any luka, kalau ada
-jgn lupa makan Neurobion (vitamin saraf) hari2..kalau doc Sg Buloh tak prescribe, kalau pergi beli kat farmasi.

21 Februari 2011 9:25 PG

@tasekM

nak tengok yang korek punmya? nak nak?

he~~

21 Februari 2011 9:26 PG

@Daddy Ziyyad

tak gangrene~alhamdulillah~

Neurobion~~tq pakcik~nanti saya check ubat maks aya tu~~

21 Februari 2011 9:54 PG

ake sure depa dressing betul-betul!!

21 Februari 2011 10:03 PG

alhamdulilah semuanya dipermudahkan.. :)

21 Februari 2011 10:09 PG

@DrSinga

cantik punya dressing~he~~

21 Februari 2011 10:10 PG

@makdara TERdiva

alhamdulillah~tq mdt~~

21 Februari 2011 10:31 PG

syukran.. alhamdulilah.. ..so.. mak kamu kene lebih pantau makan dan minum yer..

21 Februari 2011 11:00 PG

alhamdulillah kamu da pulih:)

cantek kan hospital tu

21 Februari 2011 11:20 PG

@Cik Pah

susah la makcik~~hari2 mahu minum manis~haih~

21 Februari 2011 11:20 PG

@CGG

parking pun bnyak~~

21 Februari 2011 11:26 PG

she's getting better - i hope...

alhamdulillah...
diabetes eh??? kena lah kurangkan pengambilan gula...

21 Februari 2011 11:29 PG

@miloais

akan berusaha kawal gula.kata mak saya~ha~~tq makcik~~

21 Februari 2011 12:36 PTG

bujal suruh mak ko jaga pantang, jangan makan sebarangan.banyakkan makan oat.okey jaga mak ko elok-elok.

21 Februari 2011 12:38 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

mak tak suka makan oat la makcik~~camna?

21 Februari 2011 2:14 PTG

semoga mak awak cepat sembuh ye bujal..

harini baru tau..
kat rumah takde tenet

21 Februari 2011 5:21 PTG

alhamdulillah..tp ape yg d korek?

22 Februari 2011 8:28 PG

@PUTUBAMBU

tak bayar bil ye~haha~

22 Februari 2011 8:29 PG

@niesz

korek kaki~buang nanah~tapi sudah ok~yay~

24 Februari 2011 3:20 PG

encik bujal. hai. eh duduk kawasan sungai buloh jugak ke? bahagian mana tu? heee saya orang sungai buloh. eksaited.

24 Februari 2011 8:15 PG

@marky mark

eh saya duk klang lah~haha~

2 Mac 2011 12:03 PG

Alhamdulillah...

Mak kamu memang hebat.

3 Mac 2011 7:30 PTG

ramai x student medic datang amik history?

alhamdulillah dah sihat. :)

Catat Ulasan