Khamis, 24 Februari 2011

soalan jahat.

"adik,u jangan marah kalau uncle cakap aa~~?

"apa dia?"

"u hari-hari duduk ini macam u punya badan bole jadi lagi gemok wo~"

saya cekak leher orang tua itu kemudian saya sudahi dengan gerakan *chop slam.

6 kaki tinggi dengan berat 100kg++

kalau hendak rasa penampar berdiameter pinggan sila tegur saya begitu.

sensitif tahu!

*kaseh,ajar saya bagaimana hendak susut!

*sila google apa itu chopslam.

57 comments

24 Februari 2011 2:39 PTG

wooooooooooooo!!!gemuknya!upss...larik!!!!!

24 Februari 2011 2:40 PTG

yea!aku first!ada hadiah?haha

24 Februari 2011 2:40 PTG

kaseh! terettee... mengapa membisu? terettee... tetiba rasa nak nyanyi (komen tiada kaitan dengan entri, harap maaf)

24 Februari 2011 2:41 PTG

@Puan Capa

oi!

24 Februari 2011 2:41 PTG

alamakkk nak susut eik...moh kita lari2 setempat.. hehehe

p/s: kita serupa bujal..berani la kalau ada sapa2 tego den macam tuh..

24 Februari 2011 2:42 PTG

@Puan Capa

saya berikan satu senyuman~boleh~

24 Februari 2011 2:44 PTG

@kucingorengemok

saya tak berani marah kucing.haiwan kesayangan rasulullah~

24 Februari 2011 2:45 PTG

@Kaseh

lari setempat sambil baring boleh tak?

24 Februari 2011 2:53 PTG

chopslam tue chop suey ke? huhuhhh

24 Februari 2011 2:56 PTG

@sahromnasrudin

chop suey tu stytem of a down lah~haha~

24 Februari 2011 3:09 PTG

gua baru tau apa itu chopslam.

thanks google.

hahaha

24 Februari 2011 3:11 PTG

chopslam paling cantik, kalau undertaker buat. kemas menyekak, sedap membanting. peh.

aku pernah dpt ini. duduk2 buat kerja dengan laptop kat kedai makan, sorang cina dtg. tny umo aku. dia kata, lu muda lagi. pergi lari luar sana. jangan duduk2 saja.

cibet! gua buat kerja tahu tak?? kerja!!!!!

itu gua cakap dalam hati je lah.

keh3x

24 Februari 2011 3:26 PTG

aku tak layan soalan kontroversi macam ni.

kalau ditanya pun, aku akan beri jawapan standard.

'no komen.'

24 Februari 2011 3:43 PTG

penampar diameter pinggan xgerun sangatlah.hu3 :P

24 Februari 2011 3:48 PTG

Kalau kamu sudah kurus, kamu beritahu makcik rahsianya. Boleh? :)

24 Februari 2011 3:52 PTG

alah beb.... kalo ada org tergur uols gemuks...
jawab le... bini saya sayang saya - setiap hari masa best2 untuk saya..!

hik hik hik

i give that kind of answer when people said that i'm fat - tho sakit ati jugak lah kan...
tapi jawapan iols cam ni - "laki aku bagi aku cukup makan -cukup belanja - senang hati..... ko susah ati ke aku gemuk?"

kejam skit lah jawapan iols!
hak hak hak

24 Februari 2011 4:08 PTG

esok jgn g dah kedai uncle tu.
pegi kedai lain pulak!
huhuhu

24 Februari 2011 4:09 PTG

@bujal X

tak mau!saya mau segerombolan farero rocher

24 Februari 2011 4:14 PTG

@Robot | Sakti

paling best kalau dikenakan pada makhluk kurus!haha~

24 Februari 2011 4:15 PTG

@HEROICzero

dan yang paling ganas adalah the last ride.apahal kena hempas dari 8 kaki tinggi!

24 Februari 2011 4:16 PTG

@Ungu

uhh~~~jawapan artis~~

24 Februari 2011 4:16 PTG

@aleen aiden

da tu nak besar talam? haha~

24 Februari 2011 4:17 PTG

@kakcik

baik makcik~tapi mungkin tak kesampaian~~haha~~

24 Februari 2011 4:17 PTG

uish..! takutnya nak tegur dak bujal ni..

karang..tak pasal2 kena kalaripayatt..!larikkkkkkkk!!

24 Februari 2011 4:17 PTG

@miloais

tapi jawab dengan penampar lagi seronok makcik~~haha~~

24 Februari 2011 4:18 PTG

@tupaimerah

saya merajuk lama tahu!

eh apasal kamu senyap!

24 Februari 2011 4:18 PTG

@Puan Capa

ada~tapi expired sudah~mahu??

24 Februari 2011 4:19 PTG

@PUTUBAMBU

ala~~tapi takde la suka suki melempang anak orang~haha~

24 Februari 2011 5:05 PTG

saya dah gugel..
saja nak beritau..

24 Februari 2011 5:07 PTG

jadik...

betul lah tu ye...huhu ^_~

24 Februari 2011 5:22 PTG

ee..geli tgk bdn die bulu2 ..hehe..

24 Februari 2011 5:24 PTG

gemokssssnyaaaa... kah3x.... larikssss...

24 Februari 2011 5:25 PTG

aku tak tahan dgn meow punya teterete... ha ha.



.

24 Februari 2011 5:53 PTG

puasa 3 bulan...

berbuka jgn makan nasi...

24 Februari 2011 6:35 PTG

orang selalu ckp saya mcm tu.. tapi biasanya mcm ni
"awak pregnant eh? 6 bulan eh"


saya akan diam.
tapi saya makan dalammmmm...

24 Februari 2011 7:04 PTG

Lain kali kau cocok mata dia guna dua jari kau macam three stooges...!

Senang sikit dari chop slam

24 Februari 2011 7:51 PTG

bujal=montok+gebu.








:P

24 Februari 2011 9:01 PTG

kan aku dah ajak ko buat Kelab Bulat...ramai makcik2 kat luar tuh yg bleh join da club~ wakakaka

-soalan uncle tu mmg bleh mendatangkan marah :P

25 Februari 2011 2:03 PG

BAGUS ADA ILMU JUGAK POT YANG NI

25 Februari 2011 4:15 PG

Ingat tak, hari tu Makcik trserempak ngan Bujal secara 6 mata, tapi bujal tak kenal makcik. bujal tak gemok, tapi tegap.

25 Februari 2011 5:30 PG

Ni mesti gila tengok wrestling ni. Dulu aku minat gila scotty too hotty dan rey mesterio. Eddie guerrero pun best gak sebelum dia mati.

25 Februari 2011 8:01 PG

@DrSinga

sekarang sila praktik kan~haha~

25 Februari 2011 8:01 PG

oops, boleh makcik nyorok belakang kau nak?

25 Februari 2011 8:02 PG

@Ati Masrif

ye~~saya gemok~haih~

25 Februari 2011 8:02 PG

@niesz

eh seksi hapa?

25 Februari 2011 8:02 PG

@- GC -

lari la~~mentang2 saya tak larat kejar~haha~

25 Februari 2011 8:03 PG

@tasekM

yu jangan layan kucing mereng tu~haha~

25 Februari 2011 8:03 PG

@ikan emas

ramadhan pun sudah cukup menggoda,kamu suruh saya puasa 3 bulan?haha~

25 Februari 2011 8:04 PG

@DeLancrettLurpak

haha~tu lagi keparat punya soalan~~

25 Februari 2011 8:04 PG

@gedek!

groint kick lebih afdal~haha~

25 Februari 2011 8:05 PG

@BonekadalamChermin

bon-bon =ramping,ayu~

*apsal lama tak update?

25 Februari 2011 8:05 PG

@Daddy Ziyyad

takpe~saya tetap redha~~haih~

25 Februari 2011 8:06 PG

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o

ilmu nak kurus kah atau ilmu chopslam kah?

haha~

25 Februari 2011 8:06 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

ah~~sejuk hati saya~~haha~

25 Februari 2011 8:06 PG

@Ismail Fitry

dan yang paling hebat adalah rikishi patu~hahahaha~~

25 Februari 2011 8:07 PG

@kakpah

haha~silakan kakpah~~ada ruang untujk 2 orang lagi~

2 Mac 2011 12:36 PG

Sedih.
Macam mengata Makcik.
Sebab Makcik besar 2 cm dari BUJAL.

wuhuhuhu

Catat Ulasan