Rabu, 23 Februari 2011

papan kenyataan bil.5/2011

hey,

selepas beberapa hari,

 blog saya yang satu lagi berjaya capai 100 pengunjung sehari.

terima kasih yang istimewa kepada :

makcik milo dan kaseh

kerana bagi tapak di blog kamu berdua.

terima kasih juga kepada kamu semua.

"hoi! gila trafik kah??"

selamba sahaja kamu mencerca saya.

*"ya saya gila trafik,sebentar lagi saya buat peraduan yang syaratnya kamu harus mencari 10 "downline" untuk ikut blog saya.supaya terkenal saya dan akaun nuffnang saya yang halimunan itu akan berjuta-juta ringgit kemudian"

jawab saya dengan jujur.

sayang,

saya cuma gembira sahaja.

tidak salah kan?

.
.
.
.
hey lagi,

meneruskan minat saya menulis,

saya diberi keizinan untuk berkarya di sarkasis.

selak-selak disitu kamu akan jumpa saya.

blog itu sedap.


*kalau kamu terasa saya lagi terasa.di hari raya nanti kita akan bermaaf-maafan.

50 comments

23 Februari 2011 1:12 PTG

Kamu buat catatan banyak2 - nanti makcik bagi kamu ruang yang istimewa... :)

23 Februari 2011 1:15 PTG

@kakcik

yay~~akan saya usahakan~~tq makcik~~

23 Februari 2011 1:15 PTG

rajin uols check semua tu
iols tak penah check mende tu

:D

23 Februari 2011 1:16 PTG

jap lupa

sarkasis???

blog sarkas kah???

23 Februari 2011 1:16 PTG

@miloais

eh kan makcik tau saya ni rajin~

haha~~tq makcik~~

23 Februari 2011 1:17 PTG

@miloais

ye makcik~~blog untuk orang sarkis macam saya~haha~

23 Februari 2011 1:19 PTG

tahniah.

23 Februari 2011 1:25 PTG

@nizamsani

terima kasih encik~

23 Februari 2011 1:37 PTG

ko nak tak ruang di blog aku?masih kosong..mau?

23 Februari 2011 1:49 PTG

woah,kira okla 2 klo da trafik 100 sehari...huhuh

23 Februari 2011 2:11 PTG

makcik follow ko cam mana, tak de apa-apa ke? jangan marah, nanti ko cepat tua.hua hua

23 Februari 2011 2:32 PTG

nati saya LIKE karya kamu di sarkasis ya..baru sempat jeling2 bos suda masuk.. daaaa

23 Februari 2011 2:32 PTG

nati saya LIKE karya kamu di sarkasis ya..baru sempat jeling2 bos suda masuk.. daaaa

23 Februari 2011 2:41 PTG

hai abang femes. bila mau belanja?

yang pasal kapitalis @ sarkasis tu, serius terbaik. respek!

23 Februari 2011 2:51 PTG

Beberapa hari ni ramai yang memperkatakan tentang SARKASIS. :)

Traffic blog Vee rendah aje. :)

23 Februari 2011 3:04 PTG

wow bestnye..

trafik jem..ramai peminat..heheh

23 Februari 2011 3:46 PTG

-Ke arah berblogging secara ikhlas...katakan tidak pada Nuffnang...~haha

ps: pakcik dah simpan tapak blog kamu juga di rumah pakcik nih..

23 Februari 2011 4:01 PTG

@Puan Capa

kalau free saya mahu~haha~

23 Februari 2011 4:01 PTG

@aleen aiden

ala trafik tu tak kemana pun~haha~

23 Februari 2011 4:02 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

makcik spesel~sudah ada tempat di hati~haha~

23 Februari 2011 4:02 PTG

@Kaseh

jeling balik bos kamu tu~haha~

23 Februari 2011 4:02 PTG

yup..satu kebanggaan untuk rakyat malaysia..huhuhuhu...
x suke traffic jammed....hahahaha...100 kereta bersidai,mmng panjang...kamu berjaya..

23 Februari 2011 4:03 PTG

@HEROICzero

datang klang~jom minum cendol.haha~

*terima kasih kepada kamu juga~~kalau tak belum tentu saya kenal sarkasis~

23 Februari 2011 4:04 PTG

@♥ Juliana Violet ♥

jumpa ben ashari~trafik mencecah bumbung~haha~~eh selamat berkawan juliana violet~~

23 Februari 2011 4:04 PTG

@cikceriacorner

tak rasa macam artis pun~haha~

23 Februari 2011 4:04 PTG

@Daddy Ziyyad

tu sebab saya sayang pakcik~haha~

23 Februari 2011 4:44 PTG

kalau pendapatan nuffnang kamu bertambah, kamu tak lokek belanja kawan2 kan? :D


ai folo...

23 Februari 2011 4:44 PTG

gua ada satu blog pun tak terupdate.


bagus lah bro.
keep it up.

:)

23 Februari 2011 5:02 PTG

apa salahnya hepi-hepi ek..bukan berlebihan pon..

sarkasis memang keren!

23 Februari 2011 5:17 PTG

Kau memang bes! TAHNIAH!

23 Februari 2011 5:20 PTG

hebat!

heyy~


:p

bweekksss~

23 Februari 2011 8:09 PTG

tolong sign di bahu saya. owh bujal!!!

23 Februari 2011 8:56 PTG

bila masuk sarkas??? heheeh

23 Februari 2011 10:22 PTG

hai bro!

23 Februari 2011 10:38 PTG

saya sudah letak tapak 2 blog kamu di blog saya.. saya juga sudah jadik ahli MLM blog kamu..

sekarang saya mahu tuntut wang nuffnang kamu, hehehehehhe

23 Februari 2011 11:02 PTG

uff tahniahhhh!!!

24 Februari 2011 8:08 PG

@h4ni3

haha sayangnya tiada akaun nuffnang saya~~

24 Februari 2011 8:08 PG

@Robot | Sakti

saya hangat tahi ayam~sekian~haha~

24 Februari 2011 8:08 PG

@ghost writer

saya suka sarkasis.jujur.

24 Februari 2011 8:09 PG

@gedek!

pakcik lagi best.

24 Februari 2011 8:09 PG

@Catherine-

hai awak~wink* wink*

24 Februari 2011 8:10 PG

@gadisBunga

malu ah~

24 Februari 2011 8:10 PG

@Chik Att

tu sarkis la makcik~he~~

24 Februari 2011 8:10 PG

@Lucifer

hai awak~~

24 Februari 2011 8:11 PG

@DeLancrettLurpak

mari bagi saya no akaun.dengan no pin sekali~haha~

24 Februari 2011 8:11 PG

@MasZuber

yay~tq makcik~~

24 Februari 2011 12:19 PTG

kita pun suka blog satu lagi tu

24 Februari 2011 2:46 PTG

@bujal X

free???tiada maknanya..bayar ar!

1 Mac 2011 4:44 PTG

@Hantu Kak Limah

haha~~sori lambat balas komen kamcik~ntah macamana ble terlepas~~

tq makcik~~

2 Mac 2011 12:27 PG

Lama-lama nanti papan kenyataan itu akan penuh dengan tulisan BUJAL seorang saja... hahahaha


sarcastic eh? Terasa? Rasakan. hehehehe

Catat Ulasan