Isnin, 7 Februari 2011

tag daddy ziyad

1.adakah anda rasa anda hot?

~jika tafsiran 'hot' itu merujuk kepada maskulin,maka saya jawab ya,saya seorang yang 'hot'.tiap pagi,tiap siang,tiap petang dan tiap malam.kamu bayangkan sahaja saya beraksi di tepi perigi dengan hanya sehelai seluar kecil.uuuhhh....

~jika tafsiran hot itu merjuk kepada marah,maka saya jawab tidak.pegawai khidmat pelanggan seperti saya dilarang punya perasaan itu ketika kerja kamu tahu!


2.upload wallpaper yang anda guna sekarang.



3.citer tentang wallpaper tersebut.

~gambar pertama ainul dengan atuk.
~di "photoshop" kan oleh abang saya.


4.bila kali terakhir makan pizza?

~sebentar lagi.pada waktu makan tengahari.


5.lagu paling latest anda dengar?

~nanananananananananananananana -My Chemical Romance


6.apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

~tanpa henti mengeluarkan angka giliran untuk pengunjung pejabat tanah.


7.tag lagi 6 orang

~bujal.x
~bujal.x
~bujal x
~bujal x
~bujal x
~bujal x

haha~nanti kalau saya tag kamu,kamu akan tag saya semula.maka saya malas.


8.siapakah orang no.1 pada anda?

~seorang yang hebat.


9.katakan sesuatu kepada orang ke-5

~anda seorang yang hebat.


10.no.3 ada hubungan dengan siapa?

~dengan kamu.itupun kalau kamu mengaku saya yang hebat ini sahabat kamu.


11.bagaimana pula dengan no.4

~sila ulang baca jawapan no.10.


12.pesanan kepada orang no.6

~kamu sahaja tolong nasihat dia.


13.berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang meng-tag anda .

~pawang bersijil.
~ketampanan dia setakuk kurang dari saya.
~bakal jadi abah lagi.
~peminat MU (boo~~rekod lebur!!)
~punya 11209 pengunjung ke blog beliau.(sehingga catatan ini ditulis)


14.perasaan anda bila buat tag ini?

~perasaan berkecamuk.


15.anda tahu razman tu sengal.

~saya jenis bersangak baik.jadi saya anggap razman seorang yang okay.


16.gay atau lesbian?

~ saya lesbian.saya pencinta wanita.

34 comments

7 Februari 2011 11:41 PG

setau saya yang selalu keluarkan nombor angka giliran tu pakcik jaga

7 Februari 2011 11:42 PG

@kucingorengemok

haha~sini semua saya buat~

7 Februari 2011 11:57 PG

teruja nak tengok bujal tag siapa.
sekali dia tag diri-sendiri.
haha

7 Februari 2011 12:01 PTG

@tupaimerah

ya~saya memang tak guna~haha~

7 Februari 2011 12:04 PTG

Kamu memang sengal! :)

7 Februari 2011 12:21 PTG

@kakcik

eh makcik apsal saya tak ble baca post makcik yang terkini?

7 Februari 2011 12:27 PTG

iols suker jawapan no 16
hahahahah

7 Februari 2011 12:28 PTG

@miloais

haha~kira betul la kan?

7 Februari 2011 12:28 PTG

hehhehehe...

saya gay..saya suke lelaki..heheh

ainul dan atuk sangat sweet sgt2..:)

7 Februari 2011 12:36 PTG

@cikceriacorner

tu time baru pas cukur jambul~sebab tu botak~haha~

7 Februari 2011 12:39 PTG

hahaha! lesbo rupanye..larikkkk :P

7 Februari 2011 12:40 PTG

@makdara TERdiva

haha~~kamon mDT~~mari sini saya ngurat kamu~~

7 Februari 2011 12:44 PTG

suke yg no 16 tu...hahahaha.....

7 Februari 2011 12:46 PTG

@Hantu Kak Limah

hoih~ble geng dengan makcik milo ais~haha~

7 Februari 2011 12:46 PTG

wakakaka ko betol2 hebat ar bujal..takda sapa bleh tanding kehebatan ko.. tapi paling aku suka yg tahap hot berseluar kecik tepi perigi tuh.. ada gambo? lalalalala

7 Februari 2011 12:51 PTG

lesbian makcik suka.patutlah muka ko iras keperempuanan sikit.larik ikut mak dara.

7 Februari 2011 12:52 PTG

@Kaseh

haha~saya cakap bergambar dengan hanya seluar kecil~bukan pakai~hahaha~~

7 Februari 2011 12:53 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

ramai orang cakap saya muka perempuan.apsal??

haha~

7 Februari 2011 1:25 PTG

patutlah makcik pun ada resa yang sama. Tapi cam ko pandai jaga family, penyayang, tak tahulah kalau tekaan makcik silap.

7 Februari 2011 1:30 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

penyayang tu betul.pandai jaga family,saya masih belajar~he~~

7 Februari 2011 3:21 PTG

Hahahahha bongok gila

7 Februari 2011 3:53 PTG

tengkiu bujal sebab sepantas kilat jawab tag pakcik!

pakcik bizi bangat hari ni..ni baru bleh online..~huhu..

7 Februari 2011 5:00 PTG

cepat betui dia jawab tu

wah..org kena tag tu
mesti hebat yek..
nak berkenalan lah :P

7 Februari 2011 6:29 PTG

wahhhh.mamainul pregnant lagi kahhhh? tahniah Bujal sengal :)

7 Februari 2011 8:25 PTG

Bi-seksual... boleh?

7 Februari 2011 9:15 PTG

10x kamu kata kamu hebat!

Memang kamu hebat.

Sebab itu rambut kamu lebat!

8 Februari 2011 8:47 PG

@Alia

bongok ye,gila,belum lagi~haha~

8 Februari 2011 8:48 PG

@Daddy Ziyyad

saya pun bizi pakcik~tapi masih tetap hebat~haha~

8 Februari 2011 8:48 PG

@Ati Masrif

dia sombong makcik~jangan kawan dia~haha~

8 Februari 2011 8:49 PG

@DeLancrettLurpak

oi~bukan mamaainul lah~baca butul2~haha~

8 Februari 2011 8:49 PG

@gedek!

cantek!

8 Februari 2011 8:50 PG

@azieazah

salah satu cara untuk membina keyakinan diri.sentiasa mengakui kehebatan sendiri.haha~

8 Februari 2011 8:51 PG

comel giler ainul dengan bunga di kepala

8 Februari 2011 9:06 PG

saya gay.

Catat Ulasan