Khamis, 17 Februari 2011

durjana di pagi hari.

char kueh tiau?

char kuey tiau?

char koy teow?

char kuih tiau?

char kui tow?

char koey teow?

cakotiau?

cakoi??

.
.
.
.
.
.
kalau kamu tanya saya.

saya sendiri tidak tahu yang mana satu jawapan sebenar.

sebab orang surat khabar sendiri pun beri jawapan yang pelbagai.

sekian,

ini adalah tampalan yang paling bangsat pernah saya taip.

ekspresi hari ini adalah kecelaruan emosi.

sebelum kamu bertanya,biar saya jawab .

tidak,saya bukan PMS.


36 comments

17 Februari 2011 8:50 PG

mood saya pun kelaut arinih bujalll

17 Februari 2011 8:54 PG

kalo bukan pms.. hormon imbalance kottt..

cheers!!

17 Februari 2011 8:57 PG

saya pilih cakoi. inti kacang merah. sedappp..


hahaha

17 Februari 2011 9:05 PG

ari tue saya pi tabung haji..nape kotak cenggitu kat kaunter tabung haji dia..saya masukkan nombor ke kotak senyum kerana petugas kaunter itu adalah jiran sy heheehhehe

17 Februari 2011 9:10 PG

@Kaseh

carikan saya ikan tenggiri~haha~

17 Februari 2011 9:11 PG

@.:nhalilah:.

bukan.jiwa kacau~haha~

17 Februari 2011 9:12 PG

@h a n i e

pastu ada kopi panas.wee~~~

17 Februari 2011 9:13 PG

@sahromnasrudin

haha~kat tempat saya muncung untuk masukkan kertas tu kat bahagian muka masam saya tutup dengan solotep~

17 Februari 2011 9:15 PG

Pihak management betul2 ambik serius ke dgn kotak muka pelbagai tu? Maksudnya, lepas collection data ~ sebulan, adakah akan dinilai prestasi pegawai berkenaan? Atau kotak itu sekadar gimik?

17 Februari 2011 9:17 PG

saya mmg PMS.
jgn dekat.

:p




.

17 Februari 2011 9:18 PG

@Daddy Ziyyad

ah poyo je lebih~~haha~kalau ada yang masuk kat muka masam tu saya cungkil bagi keluar~haha~

17 Februari 2011 9:20 PG

@tasekM

apa tu? perut memulas semalaman?haha~

17 Februari 2011 9:22 PG

mood saya macam makhluk muka kuning yang kat tengah tu hari ini !!

17 Februari 2011 9:23 PG

@DrSinga

poker face~wee~~

17 Februari 2011 9:30 PG

heheheh...

saya x pms..saya cume nak sms..

ceria selalu bujal..senyum..positif..kalo kamu xde mood..nanti ujan..hehe

17 Februari 2011 9:33 PG

@cikceriacorner

sedang senyum~

haha~

17 Februari 2011 9:33 PG

iols ngantuk
jadik iols akan guna pakai gambo yg ke3
hiks

17 Februari 2011 9:35 PG

biase no giliran tu saya simpan dalam kocek baju saje..
pastu on the way keluar buang kat tong..
saya tolong mereka buang sampah..

17 Februari 2011 9:40 PG

Bujal...
ingatnya nak makan roti canai jer pagi ini..
tapi.. nak kway teow lah pulak bila singgah sini...

17 Februari 2011 9:41 PG

@miloais

patut yang tengah~muka takde perasaan~haha~

17 Februari 2011 9:41 PG

@alien

bagus~terima kasih alien~haha~

17 Februari 2011 9:43 PG

@Ibu n Abah

tapaukan saya sekali~lapar~haha~

17 Februari 2011 9:43 PG

Brader... mungkin posting ini menjawab kemusykilan anda...?

http://blogbeginsatforty.blogspot.com/2010/04/april-26-2010.html

17 Februari 2011 9:45 PG

@gedek!

terkebil2 saya baca posting pakcik tu~haha~

keoy teow?

oh apakejadah~~

17 Februari 2011 9:48 PG

cha kote yaw.

17 Februari 2011 9:50 PG

@nizamsani

cantik~sekarang saya sudah ceria~haha~

17 Februari 2011 9:57 PG

yang kena tiau, saya tak pasti.
tapi cakoi tu betul lah.

semoga mood kamu bertukar happy :)

17 Februari 2011 10:13 PG

apasal ko..... datang bulan keeee

17 Februari 2011 11:28 PG

MDT vote for cakoi..slurpppp!

17 Februari 2011 1:03 PTG

@tupaimerah

saya sudah happy~yay~

17 Februari 2011 1:04 PTG

@Chik Att

banjir~da 2 kali tukar pad~haha~

17 Februari 2011 1:04 PTG

@makdara TERdiva

wee~~saya vote cekodok~~

17 Februari 2011 4:35 PTG

saya PMS.

17 Februari 2011 4:39 PTG

@gadisBunga

haih~lagi sorang mangsa perut memula semalaman~haha~

18 Februari 2011 10:11 PG

ni kes tak dapat la ni..haha

1 Mac 2011 11:58 PTG

Tak kira ler ejaan cemana, tapi kalu dah sedap, belasah semua termasuk cangkul..!

Catat Ulasan