Rabu, 2 Februari 2011

saya bersalah.

saat ini,

saya bersendirian,

terlentang terperosok di hujung kamar.

tangis anak saya abaikan.

keroncong perut saya abaikan.

saya cuma mahu berseorangan.

saya ini malapetaka.

saya ini kecelakaan.

kerana saya,

ainul batuk,

ainul demam.

tangis ainul sudah reda.

saya sedikit lega.

cuma saya yang masih perlu jauhkan diri.

saya batuk makin teruk.

sekarang saya mahu sambung terperosok.

sambil memeluk keropok.

40 comments

2 Februari 2011 1:38 PTG

discover blog ni simple but nice sangat... ayat dia comel2... hehehe.. sepatah2.. btw, untung keropok tu kena peluk.. hehehehe...

2 Februari 2011 1:43 PTG

@mekchu

eh terima kasih sebab datang melawat..he..

2 Februari 2011 1:43 PTG

Hey bujal(dalam antonasi marah) baru baik batuk lagi nak makan keropok. Cian ainul, papa nakalkan, buat ko kena demam dan batuk.

2 Februari 2011 2:01 PTG

kesian kat ainul comel...

get well soon - both of you!
muahhhhhhhh n muahhhhhhhh to ainul ;P

2 Februari 2011 2:13 PTG

bujal bujal ...... bujal makan ubat tau ......
cepat baik nanti ...

(hari ni ...hari baik aku ..... ) hahahah

2 Februari 2011 2:14 PTG

eh..lagi nak makan keropok.. ish..ish..notty papa ainul nih.. babab dia

2 Februari 2011 2:15 PTG

keropok? kamu mahu seksa ainul lagikah? selagi kamu tak sihat..ainul dalam bahaya.. lalala..so silala cepat sembuh encik bujal..

2 Februari 2011 2:30 PTG

ah...DEGIL!!!










BAK SINI KOPOK TU!!!

.

2 Februari 2011 3:11 PTG

Makcik sangat sedih dan kesian sekarang.
Bukan pada BUJAL, tapi pada AINUL yang tidak bersalah lagi tidak berdosa lagi tidak tahu apa-apa...


Semoga segera sembuh duhai Papa BUJAL, moga penyakit degil kamu tidak berjangkit kepada AINUL.

rotan nanti!

2 Februari 2011 3:57 PTG

csian ainul..terkene jangkitan krn kamu..

tapi kannn..

org batuk mana bleh makan keropok!

hehehehe

2 Februari 2011 3:59 PTG

Bujal, bawak bawak berjoging petang ni..nescaya sembuh batuk tu. :P

2 Februari 2011 3:59 PTG

batuk tak bulih makan kopok.
bertambah batuk...

maka.
bagi aku kopok tu...

:p




.

2 Februari 2011 4:11 PTG

kamu makan keropok

kamu cari sos cicah jenama 'ummi'





sedappppp!!
sangat nikmat utk orang2 yg tak batuk! :D

2 Februari 2011 4:34 PTG

alasan!!!! pegi cari penutup mulut free yg dpt masa wabak H1n1 dulu. Gi layan ainul tu.. Oooh kamu dah buat dia tak sedap bdn, pastu nak subcon je kat org lain ek..

p/s..td terpike bujal dah cuti kot sbb nak raya cina, almaklumla thaipusam pun dia bantai cuti awl. rupa2nya ada ptg ye.

2 Februari 2011 5:15 PTG

get well soon papaainul....!!

makan la madu...insyallah hilang batuk tu..~

2 Februari 2011 6:33 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

tapi saya cuma peluk je makcik..

2 Februari 2011 6:34 PTG

sile tidur dkt ruang tamu ok! Sampai baik batuk!


heheheheh

2 Februari 2011 6:34 PTG

@miloais

oh tq makcik..ainul mntak cium banyak2.he..

2 Februari 2011 6:36 PTG

@Chik Att

haha..ingatkan makCik nk marah saya.tq makcik..

2 Februari 2011 6:37 PTG

@Cik Pah

eh saya peluk je la..haha..

2 Februari 2011 6:39 PTG

@Kaseh

hu..saya nak cepat baik.batuk ini menyeksakan..

2 Februari 2011 6:41 PTG

@BonekadalamChermin

jangan rampas kebahagiaan saya.nooo...

2 Februari 2011 6:43 PTG

@azieazah

saya insaf makcik.hu..

2 Februari 2011 6:44 PTG

@cikceriacorner

saya makan sekeping je..ble kan?

2 Februari 2011 6:45 PTG

@Daddy Ziyyad

joging?

krim salam.haha..

2 Februari 2011 6:46 PTG

@tasekM

keropok da expired.mahu kah?

he..

2 Februari 2011 6:47 PTG

@h4ni3

tak..cicah kicap lagi sedap..haha..

2 Februari 2011 6:49 PTG

@Fisz

2 Februari 2011 6:50 PTG

@cik emymilia

he..tq awak..

2 Februari 2011 6:52 PTG

@DeLancrettLurpak

eh saya tido bawah mejalah.haha..

3 Februari 2011 12:04 PG

saya kesian sama ainul.
btw, get well! :)

3 Februari 2011 3:30 PTG

Anggap lah sakit/demam tu umpama menghaposkan dosa-dosa kecil.... Harap Maklom...

4 Februari 2011 3:26 PG

insaf saya baca komen uncle gedek. huhu!~

4 Februari 2011 5:02 PTG

aku baru sedar yang kau comel.

jadi, aku follow kau.

bytheway; kau comel.

Di samping itu, kau tahu tak yang kau comel?

-akubukanobses-

4 Februari 2011 6:35 PTG

@tupaimerah

eh saya rindu kamu lah.

4 Februari 2011 6:36 PTG

@gedek!

terus saya sedar diri.tq pakcik.

4 Februari 2011 6:37 PTG

@gadisBunga

jom gb.insaf berduet.

4 Februari 2011 6:38 PTG

@Ungu

saya salahkan diri sendiri kerana kecomelan itu.

tq ungu..

6 Februari 2011 5:52 PTG

besar manalah agaknya keropok tu ? ada ke orang nak makannya lagi ?

7 Februari 2011 4:27 PTG

sempat makan lagi tu

Catat Ulasan