Khamis, 24 Februari 2011

peng.har.ga.an.

kawan bawa makan,

saya suka.


kawan bawa ceria,

saya suka.


kawan kongsi celaka,

saya suka


kawan bawa bantuan,

saya suka.


kawan bawa sokongan,

saya suka.


kawan kongsi ilmu,














.
.
.
saya suka,

saya ceria,

saya bahagia.

terima kasih KOG.


"hoi! kamu berskandal kah??"

"biul kamu"

giliran saya mencerca.

saya cuma antara 5 yang bertuah.

cukup cakap.

ekspresi pagi ini :

2 saman perangkap laju yang tertunggak.

~oh mengapa~

47 comments

24 Februari 2011 8:17 PG

kannn? jgn merempit!!!

sebab tu KOG hantar ilmu, suruh kamu insap

HAHAHAHA
saya gelak shaiton!!!

24 Februari 2011 8:32 PG

biasalah time hr gaji la mcm2 lak minta dbayo. Pg ni dan2 kad matriks hilang, tension.. Terbang RM 50..

24 Februari 2011 8:37 PG

weiii...

cepat bangu !

pegi bayo saman tuu..

kalau tak kena cat hitam nanti!

24 Februari 2011 8:42 PG

@DeLancrettLurpak

eh shaiton gelak begitu kah?

he~~

24 Februari 2011 8:42 PG

@Fisz

kita sama2 malang~haih~~

24 Februari 2011 8:44 PG

@ikan emas

oish~~jap lagi saya bangun~haha~

24 Februari 2011 8:51 PG

kamu jgn simpan je tau buku yg diberi tuh.. ehh kenapa kamu comel eh wpun muka tersembam camtuh hehehe..

24 Februari 2011 8:52 PG

dapat 50% diskaun tak??!!
saya dapat !!
bagi saman zaman tok adam..tahun 2006

24 Februari 2011 9:00 PG

selamat melangsaikan hutan gdi kala hari gaji...phewit!

24 Februari 2011 9:07 PG

lenkali jangan le merempit di jalanan
kan dah kena saman!

bayor awal dapat diskaun kan????
pi lah bayar cepat2

24 Februari 2011 9:22 PG

sangat laju kamu memandu.

saya ada waran tangkap.hihihiii

24 Februari 2011 9:25 PG

-jumpa Inspektor Shahaaab kat balai polis Klang, bleh settle saman ko tuh..:P

-selain buku, ada tak KOG kasik nasik ambang? ~haha

24 Februari 2011 9:33 PG

Penghargaan yang tiada harganya...

24 Februari 2011 9:45 PG

kecewa dah lama tak dapat nombor 1... aah, nak gi tidur bawah meja lah

24 Februari 2011 9:46 PG

Untung komen awal!

24 Februari 2011 9:56 PG

loooo...cepat le p bayo tu..kang berganda lak jdnya...lepas nih kene insap la sket ye hehehe..

24 Februari 2011 10:03 PG

selamat menyampaikan sedekah pada kerajaan malaysia .

24 Februari 2011 10:57 PG

@Kaseh

setiap hari comel~wee~~~

24 Februari 2011 10:57 PG

minta tolong kawan setelkan.

terus

*dapat pelempang


;p~

24 Februari 2011 10:57 PG

@DrSinga

dapat 30% je~~sebab saman 2010~~

24 Februari 2011 10:58 PG

@Puan Capa

oi~ayat sensitif!

24 Februari 2011 10:58 PG

@miloais

setel sudah~wee~~~

24 Februari 2011 10:59 PG

@SyidaGorjes

silakan,saya redha~~haha~~

24 Februari 2011 11:00 PG

@Daddy Ziyyad

kalau ada nasi ambang pun saya ingat da berulat dah~haha~

24 Februari 2011 11:01 PG

@gedek!

sampai mati saya kenang~

24 Februari 2011 11:02 PG

@kucingorengemok

kucing,kamu tetap no 1 di blog saya~

24 Februari 2011 11:03 PG

@Ismail Fitry

haha~~google update 24 jam~~

24 Februari 2011 11:04 PG

@Norhafiza
setel sudah~tapi insap? jangan harap~haha~

24 Februari 2011 11:04 PG

@Chik Att

takpe,saya kaya~haha~

24 Februari 2011 11:05 PG

@Catherine-

suka sangat jelir lidah!

eh saman saya sudah setel~wee~~

24 Februari 2011 11:47 PG

kawan belanja makan....lagi la suke kan hehehehee

24 Februari 2011 11:47 PG

buku itu sebagai peringatan


saman juga sebagai peringatan
.
.
.
.
supaya lain kali kamu jangan merempit lagi
=)


jgn lupa bayar tau!

24 Februari 2011 12:16 PTG

kawan adalah segalanya kan? kengkadang le..

anyway, kita pun ada 1 saman tertunggak.. nak kena bayar before end of this month

24 Februari 2011 12:56 PTG

saman tertunggak byk belum dijelaskan...nk tunggu diskaun tahun depan lak...harap polis itu sudi berkawan...hahahhaha

24 Februari 2011 1:06 PTG

kalau ko pergi ujibakat lakonan, tentu 100% diterima berlakon. Keadaan diri kena sangat ngan experesi muka ko.

24 Februari 2011 1:19 PTG

bagus kawan nya. alhamdulillah =)

*aku ada 1 saman, seatbelt. gaaaahhh kene pegi post office p bayaq.

*pokai!

24 Februari 2011 1:51 PTG

apasal bujal yg dapat?

apasal GB tak dapat?

katakan! katakan!

24 Februari 2011 2:03 PTG

@sahromnasrudin

hoih~itu suka tidak terbatas~haha~

24 Februari 2011 2:04 PTG

@h4ni3

ya~~saya jenis selalu nak kena diingatkan~haih~

24 Februari 2011 2:04 PTG

@PUTUBAMBU

datuk solah cakap kalau tak bayar kena senarai hitam~aiyukkk~~~

24 Februari 2011 2:05 PTG

@Hantu Kak Limah

oi~~makcik kena bayar lekas tahu!haha~

24 Februari 2011 2:05 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

tak mahu~saya gemuruh~haha~

24 Februari 2011 2:06 PTG

@HEROICzero

ada diskaun 50 % bang~~apedehal~haha~

24 Februari 2011 2:07 PTG

@gadisBunga

ni nak kena nyanyi lagu hazami ni.

katakan lah

katakanlah

percayalah

cinta ku ini

setulus hati

untuk muuuuuuuuu~~~

haha~

24 Februari 2011 3:12 PTG

xde diskaun bang. dah lebih sebulan. hua3!

*baru check myeg, RM80 !

24 Februari 2011 3:12 PTG

xde diskaun bang. dah lebih sebulan. hua3!

*baru check myeg, RM80 !

2 Mac 2011 12:30 PG

Tidor dulu baru baca, atau baca sebaris terus tertidor?

Catat Ulasan