Rabu, 8 Jun 2011

selepas lebih satu tahun.kantung ilham saya telah mengalami menopaus akhirnya.

tut tut tut tut

tut tut tut tut

tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut

tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut

tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut

tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut ( tut tut tut!!)

tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut tut ( tut tut tut!!)
.
.
.
.
di atas adalah sebahagian petikan lagu tema permainan terkenal itu :


saya amat menyukainya.

dan saya sudah khatam semua aras dalam permainan tersebut.

maka seharusnya kamu semua mengkagumi saya.


ekspresi wajah kamu ketika berdepan dengan tampalan blog saya pagi ini.

ilham tidak mari.

maka pasrah la kamu semua.

102 comments

8 Jun 2011 7:55 PG

makcik kagum. sungguh!...

8 Jun 2011 7:57 PG

main game burung yang berang, muka harus ganaS?

8 Jun 2011 8:05 PG

berkerut sungguh dahi tu...!!!

8 Jun 2011 8:07 PG

ha ah... tengah kerut dahi skrg - meng-imagin bunyi lagu tut tut tut...

8 Jun 2011 8:16 PG

Kakak tak dapat tangkap maksud disebalik tuttut itu....

8 Jun 2011 8:18 PG

@kakpah

haha~~wah~~hari ni makcik dapat 1st!

8 Jun 2011 8:18 PG

@eLL

haruslah!haha~~

8 Jun 2011 8:19 PG

@kaklong

nampak ganas tak?

8 Jun 2011 8:19 PG

@ejaMaria

cer youtube "angry birds theme song"

he~~

8 Jun 2011 8:20 PG

@Kakzakie

maka sebab tu la dahi akak berkerut sekarang~haha~~

8 Jun 2011 8:22 PG

semua level dapat 3 bintangkah?
hebat.

8 Jun 2011 8:35 PG

alahai,akak pun tak tahu psl burung berang ni,ketinggalan sungguh.huhu...

8 Jun 2011 8:37 PG

@nizamsani

ofkos! selepas mendalami ilmu di youtube~

8 Jun 2011 8:39 PG

@~izan~

he~~janagn main tahu! nanti ketagih~~

8 Jun 2011 8:50 PG

yelah bujal...pasrahlah tak dpt baca entri yg boleh bt akak gelak sorang2 nie!!!!!

8 Jun 2011 8:51 PG

uols layan gak ye games ni...

8 Jun 2011 8:56 PG

buat entri tut tut pun kira ada ilham jugak. hehehe

8 Jun 2011 9:08 PG

- xpe...kami tunggu idea bujal datang...

8 Jun 2011 9:10 PG

sungguh kagum..

cik pah baru nak berjinak ngan bird bird itu..haha

8 Jun 2011 9:18 PG

fokus sungguh org dlm gambar tu bermain2..berkerut2 dahi...

:)

8 Jun 2011 9:19 PG

pakcik orang tua...

hanya main congkak....

(baru oldskool)

8 Jun 2011 9:20 PG

kamu xde ilham pun kena generate ilham. kalau xde entri org rindu kat kamu tau. uihh sudah lama tak main game ;P

8 Jun 2011 9:25 PG

betullah tu.. mmg itulah ekpresi muka makcik

8 Jun 2011 9:30 PG

kamu telan habis ke burung-burung tu?

8 Jun 2011 9:32 PG

oooo igt kan tu muka ketika melayani pelanggan yg rasa bagi penampar baru paham...ehehheheh

8 Jun 2011 9:38 PG

siapa suruh tidur tak basuh kaki malam tadi?


tut tut tut tut tut.

*saya mencarut sebenar nya.*

8 Jun 2011 9:50 PG

Miliki kerutan kening yg sama dgn kamu saat makchik jejakkan kaki dibelog kamu pg ini....

8 Jun 2011 9:51 PG

eh... mei dah lepas ye? macam ada orang menabur janji je dulu

8 Jun 2011 9:52 PG

nmpk ganas... tak dapat ke smlm? hehehe

8 Jun 2011 10:01 PG

muka nk minatk kena tikam.


.

8 Jun 2011 10:03 PG

@Mommy Fara

idea tak mari mommy~~haih~

8 Jun 2011 10:04 PG

@miloais

he~~da lama layan da~~

8 Jun 2011 10:04 PG

@- GC -

haha~~penat tau nak tut tut~~

8 Jun 2011 10:05 PG

@AI

terima kasih kerana menunggu~anda akan dilayan sebentar lagi~haha~~

8 Jun 2011 10:05 PG

@Cik Pah

nak saya bagi tips? he~~

8 Jun 2011 10:06 PG

@Khairul Antasha

seram tak muka saya?

8 Jun 2011 10:07 PG

@gedek!

sudahla pakcik yang mempunyai pelbagai aplikasi permainan dalam i phone nya~haha~~

8 Jun 2011 10:07 PG

@fISZ

dalam proses brainstorm~haha~~

8 Jun 2011 10:08 PG

@rATu kEBaYA

hebak tak saya teka~haha~~

8 Jun 2011 10:08 PG

berapa ribu babi dah mati!!???


ilham tak mari..?
letak je wall paper ... heh heh hehhhhh

8 Jun 2011 10:08 PG

@gadisBunga

goreng pastu cecah sos~jari da baik??

8 Jun 2011 10:09 PG

@Kazaztan Team

saya jarang bagi muka macamtu kat customer~he~~

8 Jun 2011 10:10 PG

@HEROICzero

tut tut tut pada kamu juga~hihi~

8 Jun 2011 10:10 PG

@Eye_nee

jangan kerut lama2 tahu~~haha~~

8 Jun 2011 10:11 PG

@kucingorengemok

masih akan menunaikan janji~~cuma ditangguh kepada 10 julai~~merangkap besday aku~~ble ?he~~

*siut~~ble plak kamu ingat~~haha~~

8 Jun 2011 10:12 PG

tut tut tut tut...

demm. dahi gua berkerut.

bijak sungguh lu mengagak.

kahkahkah! lucu okey.

8 Jun 2011 10:12 PG

@NM02

hamboi~~haha~~

8 Jun 2011 10:13 PG

@tasekM

hoih~kemain lagi kamu puja muka aku ye tas~~haha~~

8 Jun 2011 10:14 PG

@DrSinga

bersih~semua mati!haha~~

*entri wallpaper amat memalaskan saya~~sebab nak upload gambar saiz besar~haha~~

8 Jun 2011 10:16 PG

@PK

penat gila nak fokus supaya dapat tune tut tut tut tu~haha~~

8 Jun 2011 10:20 PG

sampai burung yg berang itu, semakin berkerut.

sampai ke gambar, wajah terpancar kelegaan. "cilakak".

8 Jun 2011 10:24 PG

@PK

entri pagi ni memang selayaknya dapat cilakak!! haha~~

8 Jun 2011 10:36 PG

muhama firdaus..

pakai minyak rambut apa ..


^_____~

8 Jun 2011 10:51 PG

hahahaha..takpe2..jangan putus asa...

8 Jun 2011 10:53 PG

takde idea layan burung.. tapi burung2 tu macam2 color ada.. hikhikhik..

8 Jun 2011 11:05 PG

malas nak stat main game.
nanti ketagih!

8 Jun 2011 11:07 PG

tgk muke anda dah mcm muke burung tersebut dah ni...??? hehehe...


x pe... teruskan main burung itu...

emm... burung...??? hehehe...

8 Jun 2011 11:33 PG

tut tut tut
tut tut tut tut
tut tut tut tut tut
tut tut tut tut tut tut

saya sudah khatam tahu!
**smbil buat muka bangga tangan ke dada mata ke atas**

keh2..

8 Jun 2011 11:58 PG

aku main tak abes lagi sbb aku y berang~

8 Jun 2011 12:14 PTG

xpnah maen pn n blank blank xtau pasal angry bird neh...help help....

8 Jun 2011 12:33 PTG

amboi comel muka..ekekeke

8 Jun 2011 12:33 PTG

amboi comel muka..ekekeke

8 Jun 2011 12:34 PTG

pertama kali saya tahu kewujudan game burung itu, best sangat kah?

8 Jun 2011 12:42 PTG

saya baru nak start main. sungguh ketinggalan

8 Jun 2011 12:54 PTG

perghhhhhhhhh....macho tahap anil kapurrrrrrrrr....kenape muke kamu seposing gaye firdaus cik ina do do cheng.....adekah muke menunjukkan belum menikmati cheese tart lagi...

8 Jun 2011 1:14 PTG

seronok membayangkan burung yang berang itu


;p~ bwekksss!!

8 Jun 2011 1:50 PTG

uuuuu...(buat-buat kagum!)
hehe! :-)

8 Jun 2011 2:58 PTG

cik ina kagum, tapi cam mana cik ina benci main main games ni.

8 Jun 2011 3:06 PTG

kagum kerana berani jadi lelaki...hidup lelaki...yeahh!

8 Jun 2011 3:41 PTG

cam senang jek game tu yek? hehehe

ntahlah..kita pun takde ilham..

dah rasa harini cam hari jumaat pulak

8 Jun 2011 3:55 PTG

nti sy suruh kwn sy 'ilham' mari ye..hihihi..

8 Jun 2011 6:23 PTG

anak saya kata "it's hungry bird"..


pssst, kamu main yg rio atau yg original?

8 Jun 2011 8:17 PTG

macham-macham!!

8 Jun 2011 10:05 PTG

.........................

*speechless

9 Jun 2011 12:30 PG

takpe, gali gali galiiiii!

9 Jun 2011 1:42 PG

adoi... pon-pon-pon... apa niehhhh ... jalanlah.... eeeeeeeeeeeee... tu dia hah...! kecut wajah...

9 Jun 2011 8:13 PG

@Ati Masrif

rahsia~haha~~

9 Jun 2011 8:14 PG

@chichi

boleh bagi saya idea?he~~

9 Jun 2011 8:15 PG

@aizamia3

he~~saya suka burung yang kaler hitam~~

9 Jun 2011 8:16 PG

@tupaimerah

betul~so jangan terjebak tahu!he~~

9 Jun 2011 8:16 PG

@James Alexander

burung? burung hapa?haha~~

9 Jun 2011 8:17 PG

@AYuNG

he~~da khatam kah?

9 Jun 2011 8:18 PG

@Pijahh' de-Arr

he~~berang sebab tak dapat bunuh babi??

9 Jun 2011 8:18 PG

@Ieqa Rahim

cer google cer google~he~~

9 Jun 2011 8:20 PG

@merahitujambu

terpikat lettew~haha~~

9 Jun 2011 8:21 PG

@Daddy Ziyyad

boleh ketagihan~~

9 Jun 2011 8:21 PG

@aliaaroslan

he~~jangan malu2~~

9 Jun 2011 8:22 PG

@Hantu Kak Limah

he~~saya tengah tunggu cistat saya~~100 biji tahu!haha~~

9 Jun 2011 8:24 PG

@catherine-

=_='

9 Jun 2011 8:25 PG

@blog-tips-kurus

oi~~cuba la kagum dengan ikhlas~haha~~

9 Jun 2011 8:26 PG

@Cik Ina Do do Cheng

uh~~apsal benci??

9 Jun 2011 8:27 PG

@Bigdaddyz

selamat datang ke bro club~haha~~

9 Jun 2011 8:28 PG

@PUTUBAMBU

level satu senanglah~he~~

9 Jun 2011 8:28 PG

@Dee

saya nak ilham yang ble bagi saya ilham~boleh?he~~

9 Jun 2011 8:29 PG

@DeLancrettLurpak

he~~hungry birds lol~~

*saya main semua~angry birds rio,season dengan HD~haha~~

9 Jun 2011 8:29 PG

@CassiaSiamea

eja betul2 ye~~

matcham matcham~haha~~

9 Jun 2011 8:30 PG

@sha a.s

but why??

9 Jun 2011 8:31 PG

@MasZuber

sedang menggali~he~~

9 Jun 2011 8:33 PG

@Cik Bidadari

bukan kecut~~tu muka tengah kontrol macho sebenarnya~haha~~

9 Jun 2011 12:12 PTG

1.Saya suka gaya penulisan bujal.Ada identiti tersendiri.
2.Terus saya follow.
3.Link PTPTN tu saya dah check balik.Ok je.Tapi jgn risau, saya dah berikan link ke laman utamanya.Silalah semak semula.

9 Jun 2011 8:24 PTG

org yg kie 101 komen. ok :)

10 Jun 2011 5:33 PTG

kdg² mmg akan ketandusan idea..tp ini kira idea jugalah..

Catat Ulasan