Jumaat, 5 Ogos 2011

sakit mata.

puasa hari semalam amat baik kepada saya.

majikan mahu bagi duit raya.

cuaca tidak panas.

pengunjung tidak ramai.

perut tidak memberontak.

hari saya amat bahagia.

sampailah pukul 4 petang.

makcik itu datang mahu bayar.

saya cakap kaunter sudah tutup.

makcik itu redha,

kemudian makcik itu angkat tangan garu kepala depan saya.

rambu ramba di bawah lengan makcik jelas kelihatan.

semak samun tumbuh meliar
.
.
.
.
.
.
.
.
keindahan ramadhan saya diperkosa semalam.

benci!





Photobucket

saya punya blog tidak boleh muat naik gambar.

tidak tahu kenapa.

sudah satu minggu.

jadi saya terpaksa guna photobucket.

blog kamu semua baik?

143 comments

5 Ogos 2011 8:29 PG

haha..
ternoda juga pandangan kamu!~~

5 Ogos 2011 8:32 PG

tu bulan tak puasa pun spoil mood

5 Ogos 2011 8:36 PG

salam


sejak format pc ni , blog sendiri tak boleh nak masuk ...

lagi parahhhh


nak jawab komen dari kengkawan pun susah

5 Ogos 2011 8:42 PG

ok jer tiada masalah seminggu lebih 30 gambar di muat turun...:)

5 Ogos 2011 8:49 PG

Tajam betul mata bujal je...

5 Ogos 2011 8:56 PG

makcik pakai baju takde lengan?... makcik oh makcik...

5 Ogos 2011 9:00 PG

ngape tdk dielakkan matanye...blog saya baik2 aje

5 Ogos 2011 9:03 PG

Kamu geli dengan makcik itu ya?

5 Ogos 2011 9:04 PG

wah..pemandangan yg tak diundang yek.. ish..ish...
makcik tu tak perasan le tu...

blog kita okay..boleh upload gambar..

5 Ogos 2011 9:07 PG

kamu jujur la ngn makcik tu
kasi tau dia
kasi tau

5 Ogos 2011 9:16 PG

Sian kamu, dah dekat buka pose, kamu di perkosa...ehh salah, keindahan ramadhan kamu di perkosa...Ate turut bersimpati tanpa empati:D.

5 Ogos 2011 9:18 PG

fuuh.. =.=" berpeluh saia.

terbaik~

jarang apdet. entah ok ke tak.

5 Ogos 2011 9:23 PG

herm.. takper tak sengaja... terpandang jekan..

blog makcik buat masa ni ok lagi.. esok tak taulah..

5 Ogos 2011 9:24 PG

ahahha.......sabar jela..

hurmm so far ok je, xde prob lg

5 Ogos 2011 9:27 PG

e eh, makcik tu ikut 'dress code' yang ditampal kah? kesian kamu.. kalu sy buat gelak bahak2 je lepas tu, :)

5 Ogos 2011 9:27 PG

dalam perhatian..hehehe

5 Ogos 2011 9:34 PG

- makcik pakai baju kelawor ke?

5 Ogos 2011 9:36 PG

pemandangan itu sangat *&^%$&*!!


kerja baik2 bujal~

pc sy ok jer..

5 Ogos 2011 9:36 PG

belog saya sihat sejahtera. :-)

5 Ogos 2011 9:49 PG

seksi sungguh makcik tu....

5 Ogos 2011 9:54 PG

hehehheh..tergoda tgk gambar itu...hheheh

5 Ogos 2011 10:01 PG

eewwwwwwww!~

makcik tu tak de sabit nak menebas!
hahahahha

blog iol sehingga ke pagi ni sihat walafiat...

5 Ogos 2011 10:03 PG

kne mandi bunga blog hang nie hahahahaaa

5 Ogos 2011 10:07 PG

sian kamu... ternoda.. lupa nak cukur kot makcik tu...

5 Ogos 2011 10:14 PG

haha..ngeri ke rezeki tu bujal...bukan senang nak dpt tengok tumbuh melata-lata secara live

5 Ogos 2011 10:14 PG

Blog sihat hendaknya.. Harap blog enchek bujal pun sihat juge.. Jangan jadi Bujat sudaa.. kalu nak tau ape itu bujat, sila tanye blogger sarawak ehekk.. :)

5 Ogos 2011 10:44 PG

keh3..pemandangan yang menyeksakan.


aku punya blog dah lama takda entri baru..tak tau sebab apa..keh3

5 Ogos 2011 10:47 PG

Celaka punya makcik...

5 Ogos 2011 10:47 PG

dugaan terindah...aku cemburu! haha

5 Ogos 2011 10:53 PG

hihihihi.....makcik tu pakai baju tanpa lengan ke?

Mesti bukan makcik3 bangsa kita ya..:)

5 Ogos 2011 10:55 PG

loya gua...

hmm blog gua okey aje bujal xxx

5 Ogos 2011 10:56 PG

Betul ke semak samun tu? Kelakar gile okeh!

Cemburu sbb blk pukul 4. Ptt pas pukul 4, blog sunyi je.

Tak ley upload? Ok je kat sini!

5 Ogos 2011 10:57 PG

makcik tu..
betullah...
tak baik 'mengurangkan' pahala puasa orang lain....

5 Ogos 2011 10:58 PG

hoh
baru semalam saya borak pasal ada kakak tak tebas semak samun dia.

rupanya related ngn cite bujal.

pastukan,
belog saya tiada masalah untuk upload gambar tapi masa saya tengah upload, saya terdelete folder gambar tersebut.
dan tiada backup kecuali dekat rumah. nasib baik saya tak balik rumah semalam.

*sebabtu entri semalam adalah lain. hnghhhhhhh

Hnggggghhhhhhhhhhhhhhhh!

5 Ogos 2011 11:04 PG

"hehhehe..kelakar,makcik tu sibuk sampai tak sempat nak menebas barangkali..sabar je lah..eh,tak boleh muat naik gambar?...kelmarin ok jer,nanti nak try test tengok nooo.."

5 Ogos 2011 11:06 PG

tak boleh muat naik gambar?
semalam buat ok.. tapi dari ptg semalam smpai la ni tak cuba lagi..

5 Ogos 2011 11:18 PG

ok saja upload gambar
dan bersabarlah kamu dgn org2 sebegitu
hahaha
XD

5 Ogos 2011 11:20 PG

kalo makcik je tak nak ek
hahha

5 Ogos 2011 11:44 PG

makchik itu lupa brgkali..syaitan tidak bergayut disitu Bulan ini..jd makchik tak ambil pusing..biarkan menjalar seketika sebelum dimesin...

5 Ogos 2011 11:46 PG

waakaka, tercemar sungguh pemandangan!

takpelah bujal...anggap je hiburan mata...hikhikhik

napa lak blog takleh upload...adehhh

5 Ogos 2011 11:49 PG

duit raya??bestnyaa.harap dapat duit raya dri bos jugak..uhuk

5 Ogos 2011 12:03 PTG

hahahah ...boleh bayangkan... ada bau tak...

5 Ogos 2011 12:18 PTG

blog saya baik2 saja...

makcik tu tak sempat nak potong agaknya rambu ramba tuuu

5 Ogos 2011 12:43 PTG

yg tumbuh meliar tu die nak buat hutan simpan ke hape...??

5 Ogos 2011 12:55 PTG

kalau ada..
bg je pisau cukur..

5 Ogos 2011 1:09 PTG

ish...ish...
memang patut sakit mata ..

5 Ogos 2011 1:21 PTG

eiii..x gatal ke x tebas semak samun tu..tula makcik dh tahu x tebas pakai lak baju nmpk ketiak..haru betul..

blog sy sihat jer..blh upload cam biasa..

5 Ogos 2011 2:05 PTG

hallamak,

bulu ketiak x cukur?? ewwww ;p

kucing tue macam semacam jea kan?

5 Ogos 2011 2:45 PTG

kata pegi pejabat tanah kena pakai baju sopan, kalau sopan tak kan nampak tumbuhan meliar.explain

5 Ogos 2011 2:45 PTG

hahah saya juga ternoda!

5 Ogos 2011 3:05 PTG

tolongla sikatkan rerambut tuh

5 Ogos 2011 3:29 PTG

blog saya ok. saya ok. :D

5 Ogos 2011 4:43 PTG

blog saya ok2 aje..

bukan ke rezeki pemandangan itu? hihihi

5 Ogos 2011 5:04 PTG

ah, saja lettew nk intai bulu ketiak mak cik tuh.mak cik pown nk intaiii..kemain!

5 Ogos 2011 6:06 PTG

salam bujal..hurm..LM komen psl tak boleh letak gmbr boleh?

sis LM pernah kena..berbulan2 kena camt dulu.tp naseb LM tu lain kes,LM buta blog dulu,lbh buta dr skrg.dulu LM tak resize kan gmbr..so penuhla picasa..tp kes bujal lain kot?pki picasa juga ke bujal?

5 Ogos 2011 6:14 PTG

kalau bulan tak puasa, keluar balik pisang goreng dgn teh o yg dimakan.. hehehe

5 Ogos 2011 9:50 PTG

kah3.ngeri aku agak.mujur aku xde dtempat kejadian.agaga~

6 Ogos 2011 3:22 PG

kalau makcik tu mcm maya karin?






HOW?
HOW?

6 Ogos 2011 6:13 PG

shian bujal.. makchik tu penoda toii.. mak maghah neh..

6 Ogos 2011 8:55 PG

seksi tak shave..ala2 akak Madonna circa 80an muahahaha

6 Ogos 2011 1:42 PTG

perkosaan yg jelas tanpa kerelaan kamu...huhuhuhu.....

6 Ogos 2011 3:04 PTG

Belog pakcik tip top condition...

6 Ogos 2011 3:14 PTG

hahaha..mkcik tu lupa yg bju die koyak kot..

6 Ogos 2011 7:14 PTG

alahai~

6 Ogos 2011 7:17 PTG

blogspot tgh upgrade, certain user akan de probs :)

6 Ogos 2011 11:23 PTG

aku harap tidur kau lena.

6 Ogos 2011 11:24 PTG

makcik tu tak pakai baju elok2 ker??
ADUH.. malunya daku.

blog okey, kak ayu jer yg KO

7 Ogos 2011 1:46 PG

puasa elok2 eh bri bujal !

7 Ogos 2011 10:49 PG

gua harap kamu tidak bermimpi ngeri di malam hari.

hehe

7 Ogos 2011 1:24 PTG

maafkanlah makcik tu...hehe..

8 Ogos 2011 9:27 PG

macik,lain kali pki baju kurung ye..=.=

8 Ogos 2011 3:54 PTG

@AYuNG

redha~haih~

8 Ogos 2011 3:54 PTG

@kucingorengemok

keh keh~~

8 Ogos 2011 3:54 PTG

@pB

masalah tenet slow kot~he~~

8 Ogos 2011 3:55 PTG

@Bigdaddyz

saya punya amsih ptroblem~~

8 Ogos 2011 3:55 PTG

@Kakzakie

dia pakai sleveless la makcik~~haih~

8 Ogos 2011 3:56 PTG

@ejaMaria

dia pakai sleveless~hu~~

8 Ogos 2011 3:56 PTG

@Kazaztan Team

da tak ble elak~~saya diserang hendap~keh keh~

8 Ogos 2011 3:57 PTG

@kakcik

geli dengan ketiaknya~hu~~

8 Ogos 2011 3:57 PTG

@PUTUBAMBU

mencemar hari saya~haih~

8 Ogos 2011 3:57 PTG

@alien

x kose aku~keh keh~

8 Ogos 2011 3:58 PTG

@Ann Huda (Ate)

saya mahu empati sekali~he~~

8 Ogos 2011 3:59 PTG

@Sab Buenoo

rerajin la update~~

8 Ogos 2011 3:59 PTG

@rATu kEBaYA

makcik tu sengaja~~

8 Ogos 2011 3:59 PTG

@sha a.s

saya redha~haih~

8 Ogos 2011 4:00 PTG

@fISZ

takde sapa yang pernah ikut dresscode tu~haih~

8 Ogos 2011 4:01 PTG

@ikatankasihku

saya punya asal nak upload akan fail~haih~

8 Ogos 2011 4:01 PTG

@AI

baju tanpa lengan~haih~

8 Ogos 2011 4:04 PTG

@catherine-

hari2 saya kerja baik cath~

8 Ogos 2011 4:05 PTG

@fingerkontot

syabas~haih~

8 Ogos 2011 4:06 PTG

@kaklong

muka kalau macam maria farida pun kalau ketiak tak cukur tetap buruk~haha~~

8 Ogos 2011 4:07 PTG

@cikceriacorner

tergoda tengok gambar kucing takpe~jangan tergoda tengok bulu ketiak da~

8 Ogos 2011 4:10 PTG

@miloais

dia lupa kot~haih~

8 Ogos 2011 4:11 PTG

@sahromnasrudin

kalau susah sangat saya tutup je terus~he~~

8 Ogos 2011 4:12 PTG

@.:nhalilah:.

style baru kot~

8 Ogos 2011 4:12 PTG

@amirah

rezeki la sangat~keh keh~

8 Ogos 2011 4:14 PTG

@wa khairul onggon

saya nak google bujat~keh keh~

8 Ogos 2011 4:14 PTG

@Pena Marhaen

aku faham~kerja mengarang puisi bukan kerja senang~he~~

8 Ogos 2011 4:15 PTG

@DrSinga

amat celaka~haih~

8 Ogos 2011 4:15 PTG

@(the naked writer)

cemburu jadah~~ceh!

8 Ogos 2011 4:16 PTG

@~ yus ~

makcik tu kafir~he~~

8 Ogos 2011 4:16 PTG

@Mommy Fara

kaunter je yang tutup awal~waktu balik macam biasa jugak he~~

8 Ogos 2011 4:18 PTG

@ORLANDO AHMAD

keh keh~~sama2 loya~

8 Ogos 2011 4:20 PTG

@Ibu n Abah

saya redha~haih~

8 Ogos 2011 4:21 PTG

@eLL

at least ada backup~he~~

8 Ogos 2011 4:23 PTG

@Piasara

apsal blog saya sorang je~haih~

8 Ogos 2011 4:24 PTG

@aizamia3

nampaknya blog saya sorang je yang kena~haih~

8 Ogos 2011 4:25 PTG

@Sayid Ann Ima

nasib baik saya sabar~

8 Ogos 2011 4:29 PTG

@bact.

lawa macam tiz zaqyah pun tak guna kalau ketiak tak cukur~keh keh~

8 Ogos 2011 4:29 PTG

@Eye_nee

panjang hitam~banyak suwei! keh keh~~

8 Ogos 2011 4:30 PTG

@Noriz sini..

hiburan la sangat~keh keh~~

8 Ogos 2011 4:30 PTG

@merahitujambu

berdoalah~keh keh~

8 Ogos 2011 4:31 PTG

@Chik Att

tak lalu nak cium~keh keh~~

8 Ogos 2011 4:31 PTG

@~mrs azmi~

kot ye pun jangan la pakai baju takde lengan~haih~

8 Ogos 2011 4:32 PTG

@James Alexander

rimba eksotik barangkali~he~~

8 Ogos 2011 4:32 PTG

@CassiaSiamea

cucuh dengan lighter la terus~keh keh~

8 Ogos 2011 4:33 PTG

@ibundo

berdarah mata saya~haha~~

8 Ogos 2011 4:33 PTG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

style baru kot~keh keh~

8 Ogos 2011 4:34 PTG

@MasZuber

kucing pun marah~keh keh~

8 Ogos 2011 4:34 PTG

@Cik Ina Do do Cheng

haih~takde sapa nak patuh arahan berpakaian tu~~

8 Ogos 2011 4:35 PTG

@EZAN IDMA

ternoda mata takpe~keh keh~

8 Ogos 2011 4:35 PTG

@Raden

lagi la buruk! keh keh~

8 Ogos 2011 4:35 PTG

@gadisBunga

tahniah GB~blog kamu ok~haih~

8 Ogos 2011 4:36 PTG

@~izan~

rezeki hapa~malapetaka adalah~haih~

8 Ogos 2011 4:36 PTG

@eiffel

ye saya punya fetish yang pelik~keh keh~

8 Ogos 2011 4:37 PTG

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

saya punya space banyak lagi kak~entah apa masalah~haih~

8 Ogos 2011 4:37 PTG

@DeLancrettLurpak

pitam terus~keh keh~~

8 Ogos 2011 4:38 PTG

@aleen aiden

nasib baik kan? he~~

8 Ogos 2011 4:38 PTG

@BonekadalamChermin

tetap huduh! tapi kalau scha al yahya mungkin ble dipertimbangkan~keh keh~

8 Ogos 2011 4:39 PTG

@mamawana

saya redha dan pasrah~haih~

8 Ogos 2011 4:40 PTG

@Asrul "iLham" Sany

kekonon ala french girls la~~ceh! haha~

8 Ogos 2011 4:40 PTG

@Hantu Kak Limah

kalau pemerkosaan yang rela tu namanya suka sama suka~keh keh~

8 Ogos 2011 4:41 PTG

@gedek!

untungla~keh keh~

8 Ogos 2011 4:41 PTG

@^baju kurung^

dia pakai sleveless~haih~

8 Ogos 2011 4:41 PTG

@tupaimerah

saya malang~haih~

8 Ogos 2011 4:42 PTG

@nurniyusoff

tengah upgrade eh? tak tahu pun~~

8 Ogos 2011 4:42 PTG

@ghost writer
insyaallah~aku tido basuh kaki~keh keh~

8 Ogos 2011 4:43 PTG

@Citarasa Rinduan

kak ayu penat bisnes eh? takpe kak~rejeki~he~~

8 Ogos 2011 4:44 PTG

@shizuka

baiklah shizuka~keh keh~

8 Ogos 2011 4:44 PTG

@Robot | Sakti

mintak simpang~keh keh~~

8 Ogos 2011 4:44 PTG

@lieynanilaz

saya tak dendam pun ~keh keh~~

8 Ogos 2011 4:46 PTG

@Tasha

he~~pakai la apapun asal cukur~he~~

9 Ogos 2011 9:44 PG

sama...
saya juga...
entah kenapa...

Catat Ulasan