Khamis, 4 Ogos 2011

hari ini hari khamis.penjawat awam berpakaian bermotifkan batik.





Photobucket
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Photobucket

yang sebenarnya,

saya cuma mahu tayang baju batik baru saya.

cantik kan?
.
.
.
duit raya yang majikan saya beri,

alhamdulillah.

yang benar,

insansebuideauntukmenulispadahariini.

132 comments

4 Ogos 2011 9:02 PG

tu diaaa....
senyum sampai telinga bila tau dapat duit raya...

4 Ogos 2011 9:04 PG

perghhhh..kayo org jeram...singgah la kg bukit kapar....

4 Ogos 2011 9:04 PG

bukan main lebor lg...

4 Ogos 2011 9:05 PG

kayo pakcik kayo tuh....

4 Ogos 2011 9:06 PG

ketahuilah oleh mu,
saya jeles!~~

4 Ogos 2011 9:06 PG

telan jgn tak telan...haha

4 Ogos 2011 9:12 PG

jeles

sentap

!!!

4 Ogos 2011 9:12 PG

ye...baju batik anda cantik..
dan duit yg anda bakal dapat tu pun cantik sekali..! hehehe

selamat bershopping dan berbelanja raya ye!

4 Ogos 2011 9:12 PG

Batik 1 Malayisa dah beli dik?... RM500/- oklah juga kan...

4 Ogos 2011 9:13 PG

Perghhh..bukan main melebar senyum...buat N3 2in1 ko yer...nak citer dpt duit raya + baju batik baru..kemain meriakkkk...walupon ropa mu tidak ku kenal tatapi senyuman mu itu tatap menjadi pujaan hati.........................................................................................................................................................mama ainul....

4 Ogos 2011 9:14 PG

RM500 tu kalau bawak gi Jusco Bukit Tinggi, tak sampai 5 minit boleh habis..~haha.. pakcik jugak yg takdak bonus Raya..~huhu

4 Ogos 2011 9:14 PG

Oh, by the way, memang benarlah PRU-13 makin hampir. Haha

4 Ogos 2011 9:16 PG

heheheh..bestnye dpt bonus raya..

cantik baju batik raya..heheh

4 Ogos 2011 9:16 PG

bujal...penjawat awam dapat duit raya ke??

4 Ogos 2011 9:16 PG

Shantek Baju Batik...
nanti pakcik gi dinner, makcik pinjam ek????

4 Ogos 2011 9:17 PG

wah.kacaknya

4 Ogos 2011 9:20 PG

nak duit raya.

4 Ogos 2011 9:21 PG

bestnya dpt duit raya..

4 Ogos 2011 9:27 PG

basemen bahasa melayu ye?

eh, tahniah!

4 Ogos 2011 9:28 PG

Ala, Selangor dah dapat, kenapa KL belum dapat duit raya?

4 Ogos 2011 9:30 PG

sukew lettew dapat bonus!

4 Ogos 2011 9:33 PG

salam kenal....

penjawat awam dapat duit raya ya? Best tu!!

4 Ogos 2011 9:34 PG

cayalahhh....
dah agak ade bonus!


*matila i nk kena bwt kew 8 pasni*

4 Ogos 2011 9:37 PG

betui ka ini cerita? haha.... alhamdulillah ler..


senyum lebor-lebor~

4 Ogos 2011 9:41 PG

ratu 2 tahun keje pun satu sen duit raye pun nan ado dr company...mencik.

4 Ogos 2011 9:42 PG

satu kipasan maut dari kamu untuk mereka betul...

4 Ogos 2011 9:45 PG

sengih bahagia dapat duit raya ye... :D

4 Ogos 2011 9:49 PG

Kamu kacak di mata mak. :)

4 Ogos 2011 9:50 PG

phewittt!!


eh! puasa..


assalamualaikum YB bujal :D

4 Ogos 2011 9:54 PG

hikhikhik.. betul ke..?
senyum sengih di pagi hariler bujal ye.. ;)

4 Ogos 2011 9:55 PG

wahhhhh
dah besar lebar pun dapat duit raya~

4 Ogos 2011 9:57 PG

aku x tahu la aku dpt duit raya ke tak

=="

4 Ogos 2011 10:02 PG

gaya tu memang dah kena dah tu!..

4 Ogos 2011 10:07 PG

sangat cantik!!!
hehe
X)

4 Ogos 2011 10:14 PG

eh dpt duit raya,sukenye sukenye hehe :P

4 Ogos 2011 10:15 PG

ohsemnya baju batik itu..hensem juga org yg memakainya..

err..adakah suami sy juga akan mendapat bonus hari raya..tangan ke dada mata terkelip-keip

4 Ogos 2011 10:24 PG

pakcik tak tahu nak buat apa dengan baju2 batik yang ada .. pakai pergi tarawikh boleh tak agaknya ?

4 Ogos 2011 10:26 PG

wah, bestnya dpt duit raya..brape kali dia bayar agaknya tu??

4 Ogos 2011 10:36 PG

ini tidak adil!!!

4 Ogos 2011 10:38 PG

takut betul tgk mata dia nih...


.

4 Ogos 2011 10:41 PG

Haiiii...saje jer menyepi

^___^

4 Ogos 2011 10:46 PG

tersengih dpt bonus kan?

4 Ogos 2011 10:48 PG

cis berani ko war war RM500 kat sini sambil tersengih ngan baju batik ko.

4 Ogos 2011 11:02 PG

bujal x-factor,
tul ke dapat 5oo ni??tp kl dah gred 54 tu, tak dapat bonus pun tak pe...heeheh...
add Baju Branded Kanak-Kanak kat fb then bgtau itu bujal punya acc, akak bg special price...kat blog tak sempat laaa nak update...byk sgt bajukkk...huhuhu....

oo...baju batik tu, terengganu mari ka???serius jarang pakai baju batik...kdg2 lupa sbb g kije main sarung aje baju mana yg tak yah kene iron..kwang3...

4 Ogos 2011 11:10 PG

dapat duit raya dah ??? jeles nya... apasal jabatan aku tak dapat ha ???

4 Ogos 2011 11:20 PG

huh sy jeles.. :(

senyum melebar u... mamaainul dpt gak tak sepasang?

4 Ogos 2011 11:28 PG

Alhamdulillah rezeki tu.

baju batik tak lapuk dek zaman =)

4 Ogos 2011 11:36 PG

baju batik kau da cam YB la..

4 Ogos 2011 11:43 PG

peh, lu jangan senyum buat muka macam tu depan pompuan yg tak dikenali. gangguan seksual juga tu.

4 Ogos 2011 11:49 PG

peh. kayo pokcik..hehe

4 Ogos 2011 12:17 PTG

syok ah dpt duit raya!

4 Ogos 2011 12:30 PTG

syukur..rezeki tu..k'jaan skrg dok asyik suap felda je..hehehe..

baju batik tu sesuai dgn senyuman manis bujal tu..hahaha..

4 Ogos 2011 12:51 PTG

macam YB la..uhuk..uhuk...:P

4 Ogos 2011 1:00 PTG

owh begitu seksi dan manja sekali kamu bujal xxx

4 Ogos 2011 1:00 PTG

boleh bagi duit raya la ni..

dah lama x pakai baju batik..
last pun time sekolah..

4 Ogos 2011 1:01 PTG

jumpa tepi jalan... sahih lariiii

4 Ogos 2011 1:03 PTG

lebarnya senyummmmmmmmmmmmm papaainul ^^

4 Ogos 2011 1:11 PTG

ahaaiiii

suke letteww

4 Ogos 2011 1:19 PTG

Sideburn kamu sama dengan MB tu....!

(Jangan apa-apa kan botol pakcik tu.... belom ada masa yang terluang lagi.... lepas raya pon ok...)

4 Ogos 2011 1:21 PTG

hahahahaha..!! mentang2 dpt bonus.. senyum smpi ke telingaa!! :P

4 Ogos 2011 1:36 PTG

aku pasti baju batik itu lebih bermakna dari bonus RM500 itu...


jadi apa kata kamu beri bonus itu pada aku..??? hahaha...

4 Ogos 2011 2:23 PTG

senyuman kau membatikkan rasa pandangan aku..

lucu lar kau,bujal.

untung dah confirm ada RM500.

4 Ogos 2011 4:10 PTG

@.:nhalilah:.

keh keh~~tu la pasal~

4 Ogos 2011 4:11 PTG

@sahromnasrudin

baru minggu lepas singgah situ~he~~

4 Ogos 2011 4:12 PTG

@Kazaztan Team

eh mestilah! keh keh~

4 Ogos 2011 4:12 PTG

@ikatankasihku

ala~~rm500 kejap je ble abis makcik~~

4 Ogos 2011 4:13 PTG

@AYuNG

bersabarlah~keh keh~~

4 Ogos 2011 4:13 PTG

@(the naked writer)

telan apakah? he~~

4 Ogos 2011 4:14 PTG

@NM02

federal akan bagi jugak kot~he~~

4 Ogos 2011 4:14 PTG

@PUTUBAMBU

lepasla beli kuih sikit~he~~

4 Ogos 2011 4:15 PTG

@Kakzakie

kerajaan negeri selangor tak bagi pakai baju batik 1 malaysia~he~~

4 Ogos 2011 4:15 PTG

@Eye_nee

seb baik kat ujung ada nama mamaainul~keh keh~

4 Ogos 2011 4:16 PTG

@Daddy Ziyyad

saya bawak gi mydin je~lambat sikit abis~haha~~

4 Ogos 2011 4:16 PTG

@Daddy Ziyyad

khabarnya awal tahun depan~he~~

4 Ogos 2011 4:16 PTG

@cikceriacorner

beli kat kamdar~tempat tu je yang ada saiz~haha~~

4 Ogos 2011 4:17 PTG

@lieynanilaz

setakat ni cuma untuk penjawat awam negeri selangor~negeri lain akan menyusul kot~tunggu~~he~~

4 Ogos 2011 4:18 PTG

@Ibu n Abah

baju murah je makcik~~pakcik punya mesti lagi lawa dari saya~~he~~

4 Ogos 2011 4:18 PTG

@Anisa Hang Tuah

aum! keh keh~~

4 Ogos 2011 4:19 PTG

@nizamsani

gi mintak kat najib~keh keh~~

4 Ogos 2011 4:20 PTG

@Khairul Antasha

alhamdulillah~~rezeki tuhan bagi~he~~

4 Ogos 2011 4:20 PTG

@kucingorengemok

ejaan yang betul BESENMAN.keh keh~~

4 Ogos 2011 4:21 PTG

@eLL

akan dapat punya~~sabar~~he~~

4 Ogos 2011 4:21 PTG

@Pena Marhaen

eh haruslah ittew sukkew~~hihi~

4 Ogos 2011 4:22 PTG

@~ yus ~

rezeki nak raya~~salam kenal yus~~

4 Ogos 2011 4:23 PTG

@sha a.s

keh keh~~amekkaw~~

sabar je la~~

4 Ogos 2011 4:24 PTG

@~najwa~
buat masa ni untuk kerajaan negeri selangor~he~~

4 Ogos 2011 4:25 PTG

@ratusiput

duit raya takde tapi bonus sampai 3 bulan ok la tu~he~~

4 Ogos 2011 4:27 PTG

@RepublicAku

keh keh~~saja bikin panas~~

4 Ogos 2011 4:28 PTG

@miloais

ofkos~haha~~

4 Ogos 2011 4:28 PTG

@kakcik

he~~tq mak~~

4 Ogos 2011 4:29 PTG

@makdara TERdiva

hari ni da tak terkira orang panggil yb~keh keh~~

4 Ogos 2011 4:29 PTG

@aizamia3

rezeki~he~~

4 Ogos 2011 4:30 PTG

@tupaimerah

besar panjang ok lagi~~besar lebar??

kecik hati ah~~keh keh~~

4 Ogos 2011 4:30 PTG

@catherine-

raya nanti datang la rumah~~insyaallah dapat~he~~

4 Ogos 2011 4:31 PTG

@amirah

hahaha~~

4 Ogos 2011 4:31 PTG

@Sayid Ann Ima

baju ke tuannya? keh keh~~

4 Ogos 2011 4:31 PTG

makcik dah senyum.. tapi bila tgk gambar bujal senyum makcik sampai ke telingga..

4 Ogos 2011 4:31 PTG

@Afikah Aziz

haha~~rezeki nak raya~~

4 Ogos 2011 4:32 PTG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

gomen staf semua mesti dapat punya~he~~

4 Ogos 2011 4:32 PTG

@al-lavendari

buat gi kenduri kawin pun ok jugak~he~~

4 Ogos 2011 4:33 PTG

@aanie

500 untuk raya~500 untuk buka sekolah ~he~~

4 Ogos 2011 4:34 PTG

@wahida

sabarla~~semua akan dapat he~~

4 Ogos 2011 4:34 PTG

@tasekM

keh keh~~ganas eh?

4 Ogos 2011 4:35 PTG

@DoodleLicious

ingatkan merajuk~he~~

4 Ogos 2011 4:35 PTG

@kaklong

mestilah~haha~~

4 Ogos 2011 4:35 PTG

@Cik Ina Do do Cheng

habis la along cari saya~haha~~

4 Ogos 2011 4:36 PTG

@azian

nanti petang saya cari fb makcik!

4 Ogos 2011 4:36 PTG

@ejaMaria

akan dapat~sabar~~

4 Ogos 2011 4:37 PTG

@fISZ

saya mampu beli sehelai je~keh keh~~

jabatan lain akan dapat~~sabar je~he~~

4 Ogos 2011 4:37 PTG

@~izan~

batik lawa~he~~

4 Ogos 2011 4:39 PTG

@jedi

keh keh~~latest design tu~~

4 Ogos 2011 4:40 PTG

@PK

kira muka perogol eh? haha~~

4 Ogos 2011 4:40 PTG

@erysweetie

kayo ciput la~he~~

4 Ogos 2011 4:41 PTG

@Dee

saya senyum manis? malu ah~hihi~~

4 Ogos 2011 4:42 PTG

@Maya Mayana

keh keh~~tapi saya tak berminat pun nak jadi yb~~

4 Ogos 2011 4:42 PTG

@ORLANDO AHMAD

aum! haha~~

4 Ogos 2011 4:43 PTG

@CassiaSiamea

pakai time duk hostel eh? haha~~

4 Ogos 2011 4:43 PTG

@Chik Att

oit~apsal nak lari? keh keh~~

4 Ogos 2011 4:43 PTG

@Fyqa

ofkos! haha~~

4 Ogos 2011 4:44 PTG

@gedek!

keh keh~~so lepas raya eh?

4 Ogos 2011 4:44 PTG

@b a m b a m ' s

rejeki tuhan beri~he~~

4 Ogos 2011 4:44 PTG

@James Alexander

oh tidak~keh keh~~

4 Ogos 2011 4:45 PTG

@ghost writer

abaikan gigi aku yang kuning~keh keh~~

4 Ogos 2011 4:48 PTG

@rATu kEBaYA

kira senyuman saya boleh mengubat jiwa eh? haha~~

4 Ogos 2011 5:38 PTG

wehhhhh...
petang baru sempat ku jenguk baju batik mu itu...

4 Ogos 2011 7:32 PTG

bujal, bg address kamu pada saya dkt FB ye.. nak hantar FM tu

4 Ogos 2011 10:51 PTG

amboiii..suka betol beli baju batik baru yaa :)

Meh sini: Safee Sali & Amirulhadi Dihina Sebagai Monyet Oleh Isteri Ketua Pasukan Singapura.

4 Ogos 2011 11:22 PTG

owhhhh selangor jea ke bujal,

negeri lain ade dengar dapat gak tak?

5 Ogos 2011 12:14 PG

wah.... dah matcham yang berhormat... huhuhu..

5 Ogos 2011 8:06 PG

Comel.

5 Ogos 2011 2:45 PTG

comel la bro!

5 Ogos 2011 3:30 PTG

beli kat mana baju baru yang cantik tu? :D

Catat Ulasan