Jumaat, 1 April 2011

menzalimi hak insan lain.

pagi ini saya kutip kad pengenalan saya di JPN.

selesai sudah,

saya duduk di tembok tepi jalan menghayati keindahan kad pengenalan baru saya.

datang satu kereta berhenti depan saya.

keluar satu gadis.

uhh~~cantik.

saya tegur ,

"eh kakak,ni parking untuk OKU lah.perangai cantik sikit boleh?"

"oi,saya da pusing tempat ni 10 kali tau! langsung takde kosong,saya nak parking sekejap je.da tu encik ni sapa? penguatkuasa ke?? nak saman? saman lah!"

"ohoh~~saya keje macai je kakak~~yang kat hujung sana tu baru betul penguatkuasa"

kakak masuk kereta semula dan berambus.

sebagai saguhati,

kakak itu telah acu jari tengah terhadap saya dan menjerit "fu*ker la lu!!"

heh~

itulah kali pertama saya rasa gembira kerana dicarut oleh orang asing.


negara kamu ramai manusia cantik perangai sial.

fakta.

55 comments

1 April 2011 11:20 PG

Carot jangan dibalas carot...

Apa lagi di hari jumaat...

Syabas!

(Kamu calar je kereta dia....!)

1 April 2011 11:22 PG

@gedek!

saya jelir lidah je~~haha~~

1 April 2011 11:23 PG

cemerlang sungguh perangai kakak itu
'-.-

1 April 2011 11:24 PG

@Sayid Ann Ima

hati tengah panas~~10 kali pusing tak jumpa tempat kosong~haha~~

1 April 2011 11:27 PG

kesian dia
lain kali cadangkan datang berdua
boleh sorang jaga kereta
X)

1 April 2011 11:28 PG

@Sayid Ann Ima

yang sebenarnya parking banyak.tapi jauh~kira malas jalan lah~~

1 April 2011 11:30 PG

oho
begitu rupanya
ceh,
jalan sedikit pun tidak mahu
'''-.-

1 April 2011 11:31 PG

contohilah saya... dah la cantik, perangai pun molek... sekian

1 April 2011 11:36 PG

ish..ish...
dah le buat salah..pehtu tak nak ngaku pulak..

cantik rupa tapi tak cantik bahasa..
bukan ciri calon isteri anak saya.. hehehe (dlm entry harini..)

1 April 2011 11:39 PG

apa ni... jari tengah je tunjuk.. ke dia tu dua alam.. huh..

1 April 2011 11:43 PG

ni cerita benar ke Bujal??

pakcik suspek kakak tu spesis mata sepet?

1 April 2011 12:02 PTG

kirim salam sayang kat kakak tu

cantik bahasa kakak tu
cantik tingkah kakak tu


bak kata gedek..
calorkan aje


bakoorr kan aje

1 April 2011 12:02 PTG

Adakah dia masih cantik pada pandangan kamu selepas dia tunjuk jari tgh tu kepada kamu...

1 April 2011 12:19 PTG

manusia plastik tu.....

1 April 2011 12:29 PTG

giler nice la lu!rase nak shake hand jek.hahah
btw,itu awex org mane eyh?negara mane kah yg mempunyai manusia cantik perangai tutttt..hu3

1 April 2011 12:47 PTG

kakak tu umur bape......bile jari tengah tu di potong...baru kakak tu leh parking kt situ......

1 April 2011 1:06 PTG

lor...org da tlg pesan tuh kira bagus lar...lg nk tunjuk fack tuh jadah?xpaham aku!

1 April 2011 1:26 PTG

Bahasa menunjukkan bangsa......boleh guna pakai utk kes ni?

1 April 2011 1:55 PTG

kita bakor ajee .

kat klang ye bujal?.tak paham kenapa dia nak fuck kan ko.ini sah adik beradik kak limah

1 April 2011 1:58 PTG

Hati dah panas la tu pusing 10 kali tak dapat parking.

Mulut pulak laser... Awaklah jadi mangsa kemarahan dia adik Bujal oooi....

1 April 2011 2:00 PTG

Baik la muka huduh tp perangai cantik..

1 April 2011 2:15 PTG

baran sungguh akak tuhhh!

rugi betul
muka dah cantik tuhan bagi
perangai ngalahkan bohsia simpang 4!

1 April 2011 2:17 PTG

cik pah slalu sgt nampak orang parking kat oku punya tempat..especially akt shopping mall.. yg kluar kete tu elok jer fizikal..maybe dia bisu kot..

1 April 2011 2:20 PTG

lain kali x payah tegor.biaq dia kene saman.:p

1 April 2011 2:37 PTG

@Sayid Ann Ima

peluh kluar nanti tidak comel!haha~~

1 April 2011 2:38 PTG

@kucingorengemok

saya da lama tahu da~hihi~~

1 April 2011 2:39 PTG

@PUTUBAMBU

eh anak perempuan ke lelaki?

kalau lelaki ble buat menantu~haha~~

1 April 2011 2:39 PTG

@rATu kEBaYA

haha~~saya tak kisah pun~~

1 April 2011 2:40 PTG

@Daddy Ziyyad

benar pakcik~~

oh sama bangsa dengan saya la pakcik~~he~~

1 April 2011 2:40 PTG

@intan.maisarah

hari jumaat hari untuk bersopan~he~~

1 April 2011 2:41 PTG

@Eye_nee

mesti la cantek~~haha~~

1 April 2011 2:41 PTG

@Mommy Fara

he~~tak kisah pun~~lantak dia nak jadi plastik ke hapa~~

1 April 2011 2:42 PTG

@aleen aiden

ala~~tak sempat berkenalan plak~haha~~

1 April 2011 2:42 PTG

@Hantu Kak Limah

30an kot~~gaya eksekutif~~

1 April 2011 2:43 PTG

@eiffel

biasa la~~perangai camtaek!

1 April 2011 2:43 PTG

@makcikkantin

boleh makcik! haha~~

1 April 2011 2:45 PTG

@Cik Ina minat Do do Cheng

kat depan tabung haji makcik~~he~~saya tak kisah pun~~

1 April 2011 2:46 PTG

@Kakzakie

sepatutnya dia kena terima kasih kat saya~kalau tak sia2 je dia kena saman~~haha~~

1 April 2011 2:46 PTG

@.:nhalilah:.

saya nak muka cantik perangai cantik~haha~~

1 April 2011 2:47 PTG

@miloais

bohsia simpang 4 kat mana??haha~~

1 April 2011 2:48 PTG

bujal:)


glurpp.....

biar muka, perangai cantek..tapi plg penting hati biar lebih cantik dr segalanya:)

1 April 2011 2:48 PTG

@Cik Pah

takpun cacat akal~haha~~

1 April 2011 2:48 PTG

@My Azie

he~~nanti saya berasa kasihan plak~~

1 April 2011 2:49 PTG

@CGG

he~~susah nak cari tu~~

eh ipad saya suda belikan blum? haha~~

1 April 2011 2:56 PTG

syabbasss beta
sungguh bagus tindakan kamu

err.. kakak tu warganegara mana??

1 April 2011 3:38 PTG

kalo aku...aku buat dek je.x nak cakap kat dia yg dia kena saman.biar padan muka dia...



eiii...eiii..geram2!

1 April 2011 3:40 PTG

@Puan Capa

saya pendukung semangat rukun negara~haha~~

1 April 2011 3:40 PTG

@h4ni3

warganegara malaysia saya pasti~he~~

1 April 2011 3:40 PTG

hot apa
berpeluh-peluh
macam di pantai
haha

1 April 2011 4:15 PTG

ini biasa ini biasa. haha, dimana-mana juga ada. ini biasa ini biasa. berpuluh kali diajar diingat pun takkan peduli kerana apa? kerana ini sudah biasa! lol~

1 April 2011 5:55 PTG

Setuju bab fakta itu. Makcik sendiri pernah menulis tentang isu ini.

Malah kawan sekerja sendiri ada yang begitu cantik (setidak2 lebih cantik dari makcik Tea Lady ini), tapi pemalas dan pengotor..

Tak seindah rupa.

1 April 2011 7:03 PTG

hahah ca ya nun alif ka? mueheheh

1 April 2011 7:13 PTG

orang begitu biasanya tiada perasaan malu...

2 April 2011 7:54 PG

kesian dia
dia oku juga
jari tengah dia cacat
tak boleh bengkok

4 April 2011 3:43 PTG

ah!ko baik sangat!

Catat Ulasan