Selasa, 26 April 2011

nasi yang dibenci.

nasi lemak.

nasi kandar.

nasi ayam.

nasi goreng.

nasi bukhara.

nasi campur.

semua sedap.
.
.
.
.
nasi hat?

kadang-kadang bagi percuma pun orang tidak hendak.

lagi-lagi  kepada "orang kepala batu ada duduk."


susah  laku.

84 comments

26 April 2011 8:06 PG

lapar pulak.



hehe. aku dengar ja. cukup.

26 April 2011 8:08 PG

belum sarapan lagi pagi ni.

26 April 2011 8:09 PG

@MATAHARI

hai awak~~syabas~~

1st untuk 2 hari berturut2~~

26 April 2011 8:10 PG

@nizamsani

saya cadangkan nasi dagang.kari ikan salmon~~uuuhhh~~~~

26 April 2011 8:22 PG

bujal..
sikit lagi makcik nak tanya.. nasi hat beli kat mana?...
makcik ni memang antu makan nasi...

26 April 2011 8:22 PG

awak nak nasi hat sapa?

ps: saya mimpi awak belanja saya dan deris minum... dan awak kurus! hah!

26 April 2011 8:24 PG

sy taktau apa itu nasi hat.. tapi sy nak makan nasik lemak lah..

26 April 2011 8:24 PG

Pagi ini makcik sarapan roti dengan oren jus.

Nasihat??? Ramai yang malas dengar apalagi untuk menerima!

26 April 2011 8:28 PG

@Ibu n Abah

haha~~saya jual murah je makcik~~

26 April 2011 8:29 PG

@kucingorengemok

nasihat orang kepala batu~

saya kurus? hoih~ni kena belanja minum di alam nyata ni~haha~~

26 April 2011 8:29 PG

South Park!

Yeah!

26 April 2011 8:29 PG

@- GC -

ada nasi lemak kah? mari kongsi~he~~

26 April 2011 8:30 PG

@kakcik

gila western ah makcik~~haha~~kadang2 saya pun tak makan nasihat~~lagi2 kalau nasihat tu dari ketam~~haha~~

26 April 2011 8:32 PG

@gedek!

omg they killed kenny!!

haha~~

26 April 2011 8:52 PG

mama cik pah selalu cakap cik pah ni degil.. suker buat keputusan sendiri.. hahah

tgklah nnt anak cik pah pulak camna

26 April 2011 8:54 PG

cuba elak dari terlebih makan nasi.. ohh.. berat dah naik balik, baju dah sendat.. gara2 makan sedap... kihkihkih..

26 April 2011 8:56 PG

@Cik Pah

degil tak nyusahkan orang takpe makcik~~

26 April 2011 8:56 PG

@aizamia3

tak makan nasi saya pengsan~haha~~

26 April 2011 8:58 PG

nasi beryani gam satu... ^_^

26 April 2011 9:08 PG

makan nasihat boleh kurus tak?

26 April 2011 9:15 PG

@ejaMaria

batu pahat punya ke batu kurau punya?

*he~~batu kurau ada nasi bryani gam kah?

26 April 2011 9:16 PG

@gadisBunga

boleh gb~~dengar nasihat pakar diet~haha~~

26 April 2011 9:37 PG

nasi hat Satu!!!!!...

26 April 2011 9:42 PG

@Eye_nee

bungkus ke makan sini?

haha~~

26 April 2011 9:44 PG

"orang kepala batu ada duduk" - tak payah bagi nasihat
debik jahhhh - konpem elok pangai!
hahahahah

26 April 2011 9:46 PG

@miloais

kalau saya duduk terus kat batu yang ada atas kepala orang tu ble?

haha~~

26 April 2011 10:09 PG

akak suka la entry ini!

26 April 2011 10:13 PG

meh aku nk nasihat ko lak bujal... he he.



.

26 April 2011 10:14 PG

@MasZuber

saya pun suka!

*x malu kan suka entri sendiri?haha~~

26 April 2011 10:16 PG

@tasekM

*sumbat telinga dengan ear plug.

ok~sila teruskan~~haha~~

26 April 2011 10:37 PG

memang betul kalau cakap orang yang kepala batu cam curah air kat daun keladi.tak lut

26 April 2011 10:39 PG

@Cik Ina minat Do do Cheng

tapi kalau ditarah lama2 pun botak jugak~~cuma kena sabar~haih~~

26 April 2011 11:07 PG

nasi hat
kadang2 boleh buat org terbakar
keh3

26 April 2011 11:26 PG

nasimah
nasibah
nasir
.
.
.

adalah adik beradik

26 April 2011 11:34 PG

good entry! header utk telefon bimbit sedang otw!

26 April 2011 11:41 PG

saya memang ada batu kepala dalam...
tapi saya dengar nasi..hat
kadang2 dengar je..
kadang2 buat2 dengar
kadang2 ikut

saya manusia biasa..

26 April 2011 11:42 PG

@alien

eh nasi bakar sedap kot?haha~~

26 April 2011 11:43 PG

@eLL

tambah sorang lagi~nasiell~~he~~

26 April 2011 11:43 PG

@Mommy Fara

yay~~tq mommy~~

26 April 2011 11:44 PG

@DrSinga

sama la kita kakak~~~hihi~~comel tak saya gelak?

26 April 2011 11:58 PG

susah betul na benci semua nasi tu..

26 April 2011 11:59 PG

@rATu kEBaYA

nasi basi saya tak suka~he~~

26 April 2011 12:00 PTG

sy suka mkn nasik lemak tambah letak telo mata sparuh masak.


nasihat?er....... xP

26 April 2011 12:02 PTG

@eiffel

telur separuh masak?

tak suka~~~

26 April 2011 12:04 PTG

Ko selalu bagi nasihat kat pelanggan ke Bujal?

Pakcik pun memang hari2 kerja nya bagi nasihat kat orang..haha

26 April 2011 12:06 PTG

@Daddy Ziyyad

pakcik punya nasihat mahal~~haha~~tapi kalau taknak dengar ble bawak mati jugak~~haha~~

26 April 2011 12:25 PTG

Nasi tidak bersalah...

Robot ada perasaan

26 April 2011 12:31 PTG

@Miecyber

yang bersalah adalah nafsu makan~

oh hai miecyber!

26 April 2011 12:36 PTG

nasi hat yg lembut digemari jugak

26 April 2011 1:14 PTG

nasi paling best adalah nasi bmalang.
X)

26 April 2011 1:43 PTG

ingat nasi hat....apo?

puas dok pikir...hehe

26 April 2011 2:46 PTG

saya tetap akan mencintai nasi ambeng!

26 April 2011 2:51 PTG

kepala saya ada batu..mmg tak mkn nasi.hat..tp suka mkn nasi..hehe

26 April 2011 2:55 PTG

nasi hat tu, bungkus boleh tak? bila lapo baru tgk...

tgk jer..pk dulu nak telan ke tak....

26 April 2011 3:56 PTG

yg dibenci tu yg pling sedap!
slurppppp!

26 April 2011 3:57 PTG

@DuniakuAbstrak

nasihat lembut biasa tak jalan~~haih~~

26 April 2011 3:58 PTG

@Arief Arf

nasi b tak baik~~nak buat macamana~~

26 April 2011 3:59 PTG

@Ati Masrif

he~~ape da lambat pikap~~

26 April 2011 3:59 PTG

@SyidaGorjes

saya juga~haha~~

26 April 2011 3:59 PTG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

batu tu besar tak? he~~

26 April 2011 4:00 PTG

@Cikgu Nurin

bole~~kuah bungkus asing ke nak sekali?he~~

26 April 2011 4:00 PTG

@makdara TERdiva

eh sedap kah?

haha~~

26 April 2011 4:22 PTG

orang tu susah nak terima nasihat orang sebab dah rasa diri cukup bagus.

26 April 2011 4:27 PTG

Selalu lambat. tapi bujal tetap syg kan?lulz

Nasihat? ok je kalau org yg betul nasihat.

Jom pekena nasi kandar sekali.saya belum kerja.bujal belanja~

26 April 2011 4:27 PTG

@aliaaroslan

hai alia~~lama tak nampak kamu~~

26 April 2011 4:28 PTG

Tengok..

lewat kemain komen.

(baru abes kelas)

26 April 2011 4:28 PTG

@Raihana Izzati

nasi kandar makanan orang berada~saya makan nasi ayam sahaja~~tu pun kadang2 gaduh dengan ayam~~

26 April 2011 4:29 PTG

@Raihana Izzati

lainkali selambe je berblog dari kelas~apedehal~~

26 April 2011 4:40 PTG

apa nak komen ni ?


ko nasi+hat kan aku sikit...

26 April 2011 4:43 PTG

dulu ke bulan berapa tu aku follow blog ni pastu aku unfollow minggu lepas; hari ni aku follow balik..
heeeeeeeeeeeee....

*aku lah orang tu.

26 April 2011 4:44 PTG

@a.z.r.i.n.a.03.07

haih~~saya ni kalau pandai nasi hat orang da lama jadi pakar motivasi dah~haha~~

26 April 2011 4:45 PTG

@a.z.r.i.n.a.03.07

sampai hati awak~~~

*eh saya memang perasan ada sorang unfollow blog saya tahu!he~~

26 April 2011 5:15 PTG

mula2 blurr jap..

ape la nasi hat tu

hahahhahahh... nau ai andersten :D

26 April 2011 6:50 PTG

Nasihat free tak ndak, ko kasi jer nasi basi....

26 April 2011 7:11 PTG

hahahaha..damn good!
nasi hat ni memg payahhh nk makan..kenyang ke lapa sama je..

tepuk dada tye selera :)

27 April 2011 3:21 PG

Hi bujal! LUNA disini, wakil sarkasis. dengan sukacitanya membentangkan karpet merah untuk menjemput kau menjadi salah seorang penulis rasmi. apa kata anda? berminat untuk menyambut tangan kami? ^.^

27 April 2011 8:07 PG

@h4ni3

haha~~blur pasal belum makan nasi la tu~~

27 April 2011 8:07 PG

@azieazah

nasi basi ubat sakit perut makcik~~

27 April 2011 8:08 PG

@FAR

kalau bagi nasihat sekali dengan habuan baru la best ye tak?

27 April 2011 8:08 PG

@LUNA

saya amat besar hati~~

*ada pulut kuning tak?

27 April 2011 9:20 PG

oiittt... batu kurau ada duyan je la... ;p

27 April 2011 9:21 PG

@ejaMaria

ye la~~nasi bryani gam durian~haha~~

27 April 2011 1:59 PTG

bujal habuan tu ade 2 jenis...hahaha..jenis baik ke sebaliknya?keh3

27 April 2011 2:04 PTG

@FAR

habuan yang baik la~~he~~

Catat Ulasan