Jumaat, 22 April 2011

MARILAH MASUK CONTEST KE - 2 ANJURAN KOMENSEN


Pakngah :sayang(itonasi merengek)~~I tak ble bangun~~sangkut kat kerusi.teroverdose kuah kacang~~

Makngah : time ni la baru nak bersayang-sayang..duduk situ sampai kurus!saya bizi~nak main layang-layang depan rumah.weeee~~~~


borang peraduan boleh didapati disini.

hadiah ke-satu rm 134.60 oi!

*pakngah,makngah~dialog itu gurauan semata-mata ya~~

21 comments

22 April 2011 4:43 PTG

hoi!!.

Kamu masuk jugak pertandingan ini ya..

Huh!!

Sengit betul tentangan saya!!

~haha

22 April 2011 4:43 PTG

nak masuk gak

22 April 2011 4:48 PTG

@Daddy Ziyyad

hadiah lumayan~he~~

22 April 2011 4:48 PTG

@alien

tak payah nyibuk la~~haha~~

22 April 2011 4:50 PTG

terima kasih kerana sudi ambil bahagian .. saya terharu you !

nanti malam nak ajak makngahnya baca.

memang patut daddy ziyyad tu rasa terancam .. ! hehe

jap lagi saya senaraikan.

22 April 2011 4:54 PTG

@al-lavendari

he~~kira bagi saya menang la pakcik~~nanti belen 60 sen saya pulang balik~haha~~

22 April 2011 5:32 PTG

hahah..
gudluck!!

22 April 2011 7:23 PTG

Hhahaha..dialog uncle kena je ngan gaya duduk tu..gudluck!!

22 April 2011 7:25 PTG

Assalamualaikum,
mana aci main pujuk rayu cam gitu...simpan je belen tu wat beli buah duyan hu hu hu

22 April 2011 7:46 PTG

takleh jadi ni. dah la entri kite tak lawak langsung!

23 April 2011 1:28 PG

boleh masuk tak? hikhikk...

23 April 2011 4:17 PG

siap ade pat posen beb!

23 April 2011 4:17 PG

anyway, gud luck . =)

23 April 2011 9:35 PG

Ala... bujal, kamu walau N3 tak lucu pun org ketawa apa lagi yg memang lucu...

Heee... kalahlah kakak.....

23 April 2011 12:29 PTG

first time jumpa contest begini.. good luck

23 April 2011 1:47 PTG

wah..persaingan sengit ni..huhuhu..semoga berjaya kakNo ucapkan ya..

23 April 2011 4:08 PTG

hehhehe..ni bleh menang ni bujal..ehhehe

23 April 2011 9:15 PTG

semoga berjaya...

24 April 2011 12:46 PG

berbunge2 hati uncle lavender ehkekeke

patut tambah lagi dol ,"main layang2 sorang2 mana best!" kata pak ngah pada mak ngah


>>___<<

25 April 2011 8:29 PTG

bontot terus berat weh. nt kalau ajak main layang2 sekali. tak naik langsung. gegeg

Catat Ulasan