Jumaat, 1 April 2011

oh hai~

saya ada kepala blog baru.

tentu kamu cemburu bukan?

sebab kamu rasa kepala blog kamu buruk.

jadi kamu mahu saya buatkan kamu kepala blog yang sama hebat.

oh tidak,

saya keras tangan dan tiada bakat.

tapi kalau kamu berkeras juga,

minta tolong sama kawan baru saya :

mommy fara

dia yang buatkan saya punya.

katanya dia sudi tolong kamu juga!

57 comments

1 April 2011 2:59 PTG

1.kurus
2.din beramboi?
3.1st?? :)

1 April 2011 3:00 PTG

smart, sesuai dengan kau. matcham-matcham, woha!

1 April 2011 3:03 PTG

@kucingorengemok

1.gemok

2.din sapa?

3.yay~1st!

1 April 2011 3:04 PTG

@MATAHARI

haha~~saya tak sangka akak tu letak gambar tengkorak plak~suprise!

1 April 2011 3:07 PTG

ah!buruk ah!!!



hai mommy fara,

buat kan utk saya yg lawa lagi dari bujal.sekian.haha

1 April 2011 3:10 PTG

@Puan Capa

boo~~jeles lettew!!

1 April 2011 3:19 PTG

cantik dan hensem...eh mana satu ni? hahaha..

1 April 2011 3:21 PTG

@Dee

dua2 saya mahu~haha~~

1 April 2011 3:26 PTG

nantilah bila pakcik nak tukar kepala blog pakcik dari gambar kereta waksegan topless tu kpd hummer, pakcik mintak tolong khidmat dia..

1 April 2011 3:28 PTG

lepas ni ada niat nk tukar kepala blog lain ke?

1 April 2011 3:33 PTG

sungguh aku jeles...

1 April 2011 3:34 PTG

@Daddy Ziyyad

pakcik pinjam hummer~nak merasa pakai kereta besar~haha~~

1 April 2011 3:35 PTG

@intan.maisarah

he~~ofkos~~saya mesti tukar2 punya~haha~~

1 April 2011 3:35 PTG

@rATu kEBaYA

he~~gi kenal2 dengan mommyfara~~

1 April 2011 3:39 PTG

kita suka.. kita pun dah hantor email

tq bujal

1 April 2011 4:01 PTG

Tengkorak itu menggambarkan kamu hantu...?

1 April 2011 4:04 PTG

@PUTUBAMBU

he~~benda baik kena kongsi~~

1 April 2011 4:05 PTG

@gedek!

untuk selalu ingat mati~haha~~

1 April 2011 4:08 PTG

saya tak ada kepala blog. hehe

1 April 2011 4:12 PTG

pergh! barulah setailo dgn bujal! :)

1 April 2011 4:14 PTG

matcham-matchamlah kamu ni bujal.

hu~

1 April 2011 4:29 PTG

setahun berapa kali mau tukar???

1 April 2011 5:12 PTG

wow.. jelesnya makcik..

1 April 2011 5:33 PTG

adeh.
saya tak menyempat lagi nak buat satu!

1 April 2011 5:51 PTG

BUJAL... Makcik rindu kamu.

Terimakasih – Sori Berlori – Maaf dan Masak Nasik...

1 April 2011 5:52 PTG

Kepala blog Makcik tu pun main belasah jer..

Tapi kepala blog kamu sungguh unik dan simple. Jangan kepala kamu pun simple juga. hahahaha

1 April 2011 7:02 PTG

pergh terasa lama tak singgah sini..mau khatamkan entry terlepas.. saya dulu ada masalah nak kepala blog baru gak..pastu da dapat pun yg baru saya ada masalah lain pulak.. saya ta reti nak letak kat blog saya hahaha saya sengal..

1 April 2011 7:36 PTG

cemburu tahap gaban nih!!! hehehe

1 April 2011 11:36 PTG

wah! teruja tengok. :D

2 April 2011 7:11 PG

Kenapa ada tengkorak.Cuba explain.(ala ala cikgu soal)

2 April 2011 7:58 PG

Saya suka kepala lama

2 April 2011 10:22 PG

Tukar selera ye. Yg lama buang gitu je le? Sayang kan.....

2 April 2011 12:54 PTG

kau rajin tukar baju blog ni
tapi yg ni paling stylo kot. minimalis

3 April 2011 3:00 PG

aisyyy. ni yang aku cemburu. kamu tunggu. tungguuuu.

3 April 2011 8:26 PG

setuju dgn dark half!

:D


...

sampai ke hari ini pun
sy tak mampu nak adakan header!


.

3 April 2011 4:52 PTG

Pada header baru ni patotnya kamu tambahkan...

Waktu urusan: Isnin hingga Jumaat.

Sabtu & Ahad: Cuti blogging!

3 April 2011 10:29 PTG

blog aku tak ada kepala.



.

4 April 2011 9:18 PG

@- GC -

apasal kesian sangat? haha~~

4 April 2011 9:18 PG

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ

saya hari2 stailo~haha~

4 April 2011 9:19 PG

@gadisBunga

sebab tu saya suka tukar~haha~~

4 April 2011 9:19 PG

@miloais

kalau ble sebulan sekali~haha~~

4 April 2011 9:20 PG

@kakpah

ala~~jangan jeles2 makcik~he~~

4 April 2011 9:20 PG

@tupaimerah

so bila nak buat? he~~

4 April 2011 9:20 PG

@azieazah

saya juga begitu makcik~haha~~

4 April 2011 9:21 PG

@azieazah

makcik jangan tukar trademark makcik~~kasut kaler ungu~haha~~

4 April 2011 9:21 PG

@Kaseh

apa susah~~tutorial banyak je kat google~he~~

4 April 2011 9:22 PG

@h4ni3

oi~`ada ole2 dari HCMC tak? he~~

4 April 2011 9:22 PG

@mokjadeandell

untuk mengingatkan saya kepada mati~he~~

4 April 2011 9:23 PG

@DrSinga

yang mana satu?

4 April 2011 9:24 PG

@Kakzakie

ada saya simpan~~nanti kalau boring saya pakai balik yang lama~he~~

4 April 2011 9:24 PG

@Dark Half

taknak sesak2 sangat~~

4 April 2011 9:24 PG

@HEROICzero

oi~~saya tunggu ini~~~haha~~

4 April 2011 9:25 PG

@BonekadalamChermin

dan ironinya adalah kamu seorang yang kreatif~haha~~

4 April 2011 9:25 PG

@gedek!

sabtu ahad untuk bersantai~haha~~

(padahal kat rumah takde PC~haha~)

4 April 2011 9:26 PG

@tasekM

kira zombi tasik merah la ni?

4 April 2011 9:27 PG

@Sab Buenoo

sab~~tolong buatkan satu kepala blog~~

4 April 2011 3:42 PTG

uweksssssssssssss tak jeles pong!

Catat Ulasan