Khamis, 17 November 2011

saya ada perut yang menyeronokkan.

hai semua!


hihi~

sekian.

yang benar,

bloggermalas.

77 comments

17 November 2011 4:02 PTG

oi oi

17 November 2011 4:02 PTG

kah kah kah, setelah sekian lama give up untuk mencuba, hari ini peluang terbuka :D

17 November 2011 4:02 PTG

owh seksinye....

:D

17 November 2011 4:04 PTG

Comelnya!

Bujal ada header baru! Cool!

17 November 2011 4:05 PTG

kenape tetibe gua terbayangkan ikan paus masak asam pedas ni...keh..keh..keh.....

17 November 2011 4:06 PTG

yess..terbaeeekk!!

17 November 2011 4:09 PTG

@kucingorengemok

keh keh~~

17 November 2011 4:09 PTG

@kucingorengemok

memang aku harapkan kamu 1st!

17 November 2011 4:09 PTG

@Asrul "iLham" Sany

aum!

17 November 2011 4:10 PTG

@Fara

abang long saya buatkan~~header yang saya mohon kat mommy jangan buang tau!harap mommy sudi bagi kat saya~

17 November 2011 4:10 PTG

@Hantu Kak Limah

ceh! keh keh~

17 November 2011 4:11 PTG

@:: Mrs.Eady ::

malu ah~~entri camni pun orang cakap terbaek~~keh keh~

17 November 2011 4:13 PTG

untung la kamu ainul... kehkeh..

17 November 2011 4:13 PTG

papa boroi..!

17 November 2011 4:13 PTG

woh. header cantik!!!

17 November 2011 4:13 PTG

den tutup mato sobolah ni :)

aik...baby mana lak tu?

17 November 2011 4:14 PTG

@.:nhalilah:.

sampai sekarang pun masih camtu jugak~keh keh~

17 November 2011 4:15 PTG

hai sayang...

(komen orang baru bangun tido)

17 November 2011 4:16 PTG

izin bantalkan perot Lu, Gua nak merasa kasih sayang bujal xxx bleh tak? haha

17 November 2011 4:16 PTG

@kaklong

keh keh~~jeles lettew!

17 November 2011 4:17 PTG

@gadisBunga

cantik kan?

oh hai akak "pelik"!

keh keh~

17 November 2011 4:17 PTG

@Ati Masrif

ainul masa kecik~keh keh~

17 November 2011 4:17 PTG

cam perut abah saya..
ouh..
rindu abah saya!
tuh port best saya landing tau...

17 November 2011 4:18 PTG

@ORLANDO AHMAD

hihi~hai awak~~

17 November 2011 4:18 PTG

@ORLANDO AHMAD

*mengusap rMbut orlando ahmad.

17 November 2011 4:19 PTG

@*SiRibenMerah

sampai meleleh air liur tak? keh keh~

17 November 2011 4:20 PTG

majulah perut untuk negara!

17 November 2011 4:26 PTG

seronotnyaa....hehe

17 November 2011 4:28 PTG

perkataan perut seronok nampak manis sikit dari perut Boroi...Makchik kompom tak rasa bersalah kali ni...

17 November 2011 4:31 PTG

haha,bantal semulajadi

17 November 2011 4:33 PTG

lena ainul tido!

17 November 2011 4:34 PTG

empuk kan

17 November 2011 4:38 PTG

@Rai

perut maju ke depan! keh keh~

17 November 2011 4:38 PTG

@amirah

keh keh~~mak dia pun tak ble kongsi~

17 November 2011 4:38 PTG

@Eye_nee

kemain memboroikan saya! keh keh~

17 November 2011 4:38 PTG

tilam vono pun kalah :D

17 November 2011 4:39 PTG

@fiza

kedai takde jual~keh keh~

17 November 2011 4:39 PTG

@Tasha

penat jugak nak isi supaya gebu~keh keh~

17 November 2011 4:40 PTG

@miloais

ofkos! keh keh~

17 November 2011 4:40 PTG

@Lifesaver Hamzah

omg~~~oh capa~~kamu ke mana nak? lama menghilang~~

17 November 2011 4:41 PTG

@makdara TERdiva

yang ni lagi lembut~keh keh~

17 November 2011 4:42 PTG

empek dan mmg buat lena makin panjang

17 November 2011 4:46 PTG

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

empek tu empuk ye kak? he~~

17 November 2011 4:48 PTG

kau memiliki sesuatu yang sangat diperlukan oleh anakmu..haha

cute siutt dia tidur..

17 November 2011 4:48 PTG

hoi hoi, aper tayang2 perut nie

haha

17 November 2011 4:49 PTG

@ghost writer
itulah kelebihan jadi insan gebu~~

17 November 2011 4:49 PTG

@Cik Cempaka

seksi hapa? keh keh~

17 November 2011 4:59 PTG

*taip komen sambil tutup mata

Hai awak~~

-dari saya yang lama tak buka blogspot

17 November 2011 5:04 PTG

hihihi...

anak saya Arif pun suka tidur di perut abahnya seperti itu...:)

17 November 2011 5:18 PTG

makin nyenyak tido tu...lembut je... :)

17 November 2011 5:24 PTG

tersangatlah tepat bro... khusus untuk para-para suami yg ada anak gegirl... ngeh ngeh ngeh... putih cerah ya baby ni... olololo

17 November 2011 5:35 PTG

haha sempoi sangat...

17 November 2011 5:37 PTG

tak yah susah2 beli tilam ek...

hehehe

17 November 2011 5:38 PTG

tilam kekabu nenek saya buat pun kalah...

17 November 2011 5:51 PTG

awwwww....seksi...hehe~~

17 November 2011 6:04 PTG

Best nya dia berbuai, bila BUJAL bernafas, ‘tilam” dia turun naik! Bestttt...!

17 November 2011 6:30 PTG

lagu apakah yang didendangkan ?

17 November 2011 6:48 PTG

hahaha
seronoknya!

17 November 2011 7:06 PTG

erkk adehhh

17 November 2011 7:10 PTG

suka tgk muka ainul tido



NYENYAK!

:)

17 November 2011 7:18 PTG

seksinya awak

17 November 2011 7:20 PTG

mata saya tercemar. tolong bertanggungjawab.

17 November 2011 8:24 PTG

yay! comel ainul!

17 November 2011 9:22 PTG

empuk!

17 November 2011 9:40 PTG

hehe.

17 November 2011 9:40 PTG

comel perut :P

17 November 2011 11:05 PTG

eleh...saya pun! (dan-dan je padahal beria-ria sit-up, sapu krim apa bagai, tiap2 hari tgk cermin dari pandangan sisi).

17 November 2011 11:11 PTG

empuk kaa...

18 November 2011 8:46 PG

masa ini ainul masih kecik,
sekarang ainul dah setahun lebih, makin besar ke peyut kamu?

18 November 2011 12:39 PTG

berseronok antara pusat dengan lutut...

haha

18 November 2011 1:53 PTG

lagi lena tido

18 November 2011 4:15 PTG

rindu aku ke?hehehe

18 November 2011 10:24 PTG

Bestnye die dpt tido atas perut

19 November 2011 1:46 PG

haha..kasih syg seorg bapak

19 November 2011 7:07 PG

Comel tau! Bukan perut yg comel tapi yg landing atas perut tu yg comel...hihi

20 November 2011 11:13 PTG

baby memang selesa kalau dapat tidur atas badan ibu atau ayah, sebab dia rasa selamat, sama cam dia dalam perut ibu:)

Catat Ulasan