Selasa, 29 November 2011

hari ini saya rajin mengemas kerana pagi tadi talian internet mengalami masalah.

(bukti)








*sebenarnya hari ni ada datang blog kamu semua tapi saya malu hendak berkomen.

tidak tahu mengapa.

55 comments

29 November 2011 3:01 PTG

dah siap kemas?

29 November 2011 3:01 PTG

kemasnyaaaa..selalu2 la internet ada problem : )

29 November 2011 3:05 PTG

Malu itu perisai orang beriman...

29 November 2011 3:06 PTG

gambar tak begitu mencerminkan kekemasan... kena ada before and after

29 November 2011 3:08 PTG

ternampak fail meja kamu...
tetiba nak mengemas juga untuk mencari di mana fail meja saya..hehe.

29 November 2011 3:14 PTG

Aku.. Aku...

Ah, malulah!

29 November 2011 3:14 PTG

owh rajinnye beliau

:D

29 November 2011 3:16 PTG

sy ingat kamu sudah lupakan sy sbb dari minggu lepas x lihat kamu :(

29 November 2011 3:16 PTG

x suka xde internet....

29 November 2011 3:17 PTG

kemasnyaaa..

*psssstt, meh sini tolong saya kemas meja jugak.. ahaha~

29 November 2011 3:18 PTG

hehehe...sekarang mengadap komputer jelah.....mesti abandon kemas mengemas

29 November 2011 3:23 PTG

malu tapi mahu komen juga.. hehee..

hai bujal, lama tak bersiaran? cuti best ke?

29 November 2011 3:23 PTG

huh.... malu? hish... macam tak percaya je..

29 November 2011 3:28 PTG

Np lak Bujal malu?

Pttlah sepi je pagi tadi. Tenet problem upanya...

29 November 2011 3:32 PTG

@AYuNG

internet da ok terus malas balik~keh keh~

29 November 2011 3:32 PTG

@amirah

keh keh~~janagn harap~~

29 November 2011 3:33 PTG

@gedek!

tu bukan lirik lagu ke? keh keh~

29 November 2011 3:33 PTG

@kucingorengemok

before ada bangkai tikus cicak dengan lipas.keh keh~

29 November 2011 3:33 PTG

ala..jgn la malu2.. :D

29 November 2011 3:33 PTG

@lieynanilaz

time ada audit je la nak tunjuk benda tu~kehkeh~

29 November 2011 3:34 PTG

@Remy

kita sama2 malu remy~haih~

29 November 2011 3:34 PTG

Kenapa pula anak mak tiba2 jadi pemalu ni??? ;-)

29 November 2011 3:34 PTG

@Asrul "iLham" Sany

kadang2 je~~keh keh~

29 November 2011 3:35 PTG

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

saya gelak sorang2 tengok puding kamu~~he~~

29 November 2011 3:35 PTG

@aanie
tu la pasal~nak ke toilet pun da jadi bosan~he~~

29 November 2011 3:35 PTG

@*SiRibenMerah

siap sembur minyak wangi tu~he~~

29 November 2011 3:36 PTG

@azam

keh keh~~batul!

29 November 2011 3:36 PTG

@Fatin Mraz

cuti gi kenduri sana sini~~he~~

29 November 2011 3:36 PTG

ha..dah tahu gred berapa dah :)

29 November 2011 3:36 PTG

@rATu kEBaYA

tolong la percaya~keh keh~

29 November 2011 3:37 PTG

@Fara

he~~tak tau kenapa~~

29 November 2011 3:37 PTG

@makdara TERdiva

nak malu jugak~keh keh~~

29 November 2011 3:38 PTG

@kakcik

tadi pagi je~~sekarang da tak malu dah~~keh keh~~

29 November 2011 3:38 PTG

@Ati Masrif

17 je kak~~he~~

29 November 2011 3:44 PTG

setahun sekali ke berkemas ni???
ekekekeke

29 November 2011 3:54 PTG

keh keh keh

memang rajin. kalaulah line internet hari-hari problem, bagaimana?

29 November 2011 3:55 PTG

bukti paling mahal tu hehe

29 November 2011 4:18 PTG

samalah kita bujal.. singgah baca tapi tak drop komen..

baru la ni dapat update blog..

29 November 2011 4:33 PTG

harap petang petang ni kamu sudah tidak punya rasa malu utk mengomen. Hahaha..

Weh, susun fail dalam drawer aja pun..wakakaka

29 November 2011 4:46 PTG

mmmm.... kesah....

29 November 2011 5:04 PTG

pakcik pun tak tahu apa nak komen. tapi tulisan matcham-matcham kat header tu macam bergerak2 pulak bila di skrol ke bawah .. ke mata pakcik yang dah tak betul ?

29 November 2011 5:38 PTG

baca abam punya tak?

29 November 2011 5:39 PTG

jgn malu utk mengomen, bujal. Blog kami bakal sunyi dan sepi tanpa komen kamu.

BTW, line da ok, kan? Buleh la jalan2.

29 November 2011 6:14 PTG

kerana terpaksa kah??

29 November 2011 6:17 PTG

huyoo. pegawai tuu

29 November 2011 6:46 PTG

gua line tenet selalu problem bila limit dah semakin nazak dan masih malas mau bayar awal... ngeh ngeh ngeh....

29 November 2011 8:18 PTG

malu2 kucing...

29 November 2011 8:29 PTG

tengok fail meja kamu, teringat sasaran kerja tahunan sy yg belom siap, huhu

29 November 2011 9:39 PTG

kena ari2 ada gangguan internet la kalu gitu

29 November 2011 9:59 PTG

kalau gangguan internet seminggu ... bukan takat mengemas ... opis pun dicat baru

29 November 2011 11:43 PTG

Baru nak kemas, setelah hampir setahun tak kisah? hehehehehe

30 November 2011 8:07 PG

tolong kemaskan fail meja saya... buleh?... ;p

30 November 2011 8:58 PG

kalau tiap-tiap hari tenet bermasalah...
pekerja cemerlang kamu Dek!!

30 November 2011 1:34 PTG

aikkk..mengapakah abang bujal X?

30 November 2011 5:21 PTG

mmg patut potong tenet ni~~

Catat Ulasan