Rabu, 9 November 2011

gambargambaran.edisi 6.

fun fair padang pandamaran
ratu kebaya dengan cik ina mesti tahu punya.
tidak ada apa yang seronok.
bosan.


ilusi optikal.
kamu jawab kuah kacang dengan nasi impit.
tapi sebenarnya adalah kuah spagetti dengan puding entahapanamasayatidaktahu.


tanya budak-budak hari ini,
ada yang jawab pokok kentang.
keh keh~
buah ciku,
banyak budak-budak yang tidak pernah makan dan jumpa rupanya.
kasihan.


seluar dalam g-string saya pernah pakai tengok.
seluar dalam g- stering apa rupa?
kamu ada?
tunjuk sikit boleh?
keh keh~


bukan lembu sedih.
ini gambar lembu redha.
maka diet karnivor saya bermula.
peti sejuk penuh daging korban.

61 comments

9 November 2011 8:06 PG

seluar utk letak dlm stering mungkin!
kah2...

9 November 2011 8:08 PG

mmg sedih tgk lembu tu :(

9 November 2011 8:13 PG

Bujal...
Ingatkan buah mata kucing..
Tp mata kucing bergugus2....
Makcik pun tak berapa nak cham... Hehehe..

9 November 2011 8:13 PG

huiyai...

terliur aku tengok buah ciku tu..
ko ada lebih ?

9 November 2011 8:16 PG

Mak suka tengok awan itu. :)

9 November 2011 8:27 PG

amboi kemaiin nak stering2kan seluar kita !

9 November 2011 8:27 PG

gambar fun fair wins!

9 November 2011 8:33 PG

fun fair itu selalu lalu nak balik umah mentua, tapi macam tak menarik pun.

saya ingat pun nasi impit n kuah kacang.

buah ciku atau buah sawa. sedap.

9 November 2011 8:34 PG

hihi..kenapa keyword gstring tu selalu ada..dulu penah juga kan?

9 November 2011 8:37 PG

gambar fun fair tu da cam umah hantu je...ekekek...uzur benor...

9 November 2011 8:55 PG

my peberet - buah ciku taww!

g-stering?
utk stereng kereta kah???

hak hak hak

9 November 2011 8:59 PG

DULU BESTLAH FUNFAIR TU TIME 80AN

MINTA SIKIT DAGING CIK INA DAPAT SKIT JE.KUI KUI KUI

CIKU PEBERET

9 November 2011 9:10 PG

Ha`ah, sy pun nak mtk sket daging bley? Sy pun dpt sket je! Hehehehehe!

Kuah spageti tu, mmg ler nmpk mcm kuah kacang. Dia punye myk, bertakung mcm kuah kacang gak! Hiks~

9 November 2011 9:11 PG

1. Kalau anak kakak mesti suka
2. Puding tauhu ke ini bujal?
3. Anak/cucu org kampung amat mengenalinya
4 Matcam-matcham ratingnya 2. oleh tahan kan
5. Musim resepi berasaskan daging

9 November 2011 9:18 PG

buah ciku tu, kalau kat tempat saya panggil buah sawa nila..

9 November 2011 9:30 PG

nice pic!membuat ku teridam idam DSLR..kekekek..

9 November 2011 9:34 PG

kite tau fun fair tu.. semalam lalu pandamaran on d way ke north port... nasib baik budak2 tak nampak.. kang dia suruh berhenti...

9 November 2011 9:35 PG

boleh ke nak pakai seluar kecik macam tuh?
woha!!!
ok selamat bekerja!

9 November 2011 9:39 PG

kagum dgn g stereng....

9 November 2011 9:44 PG

- kali terakhir g funfair masa raya pose haritu. dah itu jek hiburan yg ada kt kampung hihihi!!

- eh!eh! mmg nampak cam kuah kacang & nasi impit la... camera trick!

- ciku yg dah masak simpan dlm esbok dan makan bila dah sejuk... nyaman membelai tekak!

- kamu pernah pakai g-string?? boleh kentut tak?

- smlm lauk dgg korban. harini lauk perut korban lak...

9 November 2011 9:45 PG

Fun fair...nostalgia masa kecik2 dulu :).

Lembu tu nangis kan? Redha.

9 November 2011 9:47 PG

makchik idup dah 40 thn..pertama kali dgr ada suar dlm g-stering...makchik mcm teruja nak pakai...hahe..

9 November 2011 9:51 PG

tq mr.lembu krana sudi mgorbnkan diri~

9 November 2011 10:03 PG

buah ciku tapi saya org perlis so saya panggil buah sawa!

9 November 2011 10:03 PG

stering berbentuk huruf G mungkin...haha

9 November 2011 10:04 PG

kawan aku suka sgt ngn ciku ni
aku x into sgt

9 November 2011 10:05 PG

cantiknya gambar,,,

9 November 2011 10:10 PG

dlm byk2 gambar sy plg suka gambar pokok ciku. rasanya byk yg sudah boleh dipetik dan diperam..nyum2..

9 November 2011 10:12 PG

tak boleh tengok lembu nak kena sembelih,
kaklong kesiannn...!
huhuhuhu!

9 November 2011 10:35 PG

g-stering? or stereng?? haha.

9 November 2011 10:48 PG

kalau kat pantai timur @ kelantan , buah ciku juga dikenali sebagai buah sawo nilo

9 November 2011 10:50 PG

ciku sedapp ..... sekarang dah mahal ...

9 November 2011 10:58 PG

Terpaksalah pakcik upload gambar pakcik pakai g-stering hari ni....

sudi?

9 November 2011 11:03 PG

dulu tak mkn ciku..skrg mkn..sedap..

9 November 2011 11:50 PG

sekarang buah ciku dah siap potong masuk plastik RM2...tu yg x kenal tu...

9 November 2011 11:59 PG

Bujalx

aku berkenan betul gambar lembu pasrah tuh :-)

9 November 2011 12:10 PTG

G-string....feveret tu hehe!

9 November 2011 12:29 PTG

lupa nak komen. G-stering tu jenis stering masa kini ke.

kesian lembu tu kan. uhuhuhu, saya tak dapat makan daging korban. huhu

9 November 2011 12:49 PTG

tak kenal ciku... kesiannnn...

ciku tak sesuai utk org ada penyakit kencing manis... sbb tu dah tak popular kot...

9 November 2011 12:58 PTG

fun fair tu buat gua papa kedana sekelip mata...keh..keh..keh....
x hengatdie punye cekik.........

9 November 2011 12:58 PTG

fun fair tu buat gua papa kedana sekelip mata...keh..keh..keh....
x hengatdie punye cekik.........

9 November 2011 1:42 PTG

pokok buah ciku memang saya tak penah tgk..

9 November 2011 2:06 PTG

pokok kentang kapala zakar dia

9 November 2011 2:23 PTG

hahahaha..pokok kentang!

Weh, funfair tu sampai bila? aku nak mabik gambar light trail, bukan seronok nak main tikam tahu...~haha

9 November 2011 3:14 PTG

G string dah old fashion daaa..la ni org gilakan C string ooo..muahahaha..*amaran:jgn menitik ayiaq lioq cukup*

9 November 2011 4:09 PTG

kesian budak2 itu yg tidak kenal akan pokok...hehe.

saya pun dah mabuk daging daaa....

9 November 2011 4:11 PTG

ciku, sedapnya.......mana nak dapat ni? lama tak mkn...

bujal, nak ckit!!

9 November 2011 4:22 PTG

weeii..kita suka ciku tau..!

kita pun suka funfair.. masa kecik2 dululah.. masa tu tak tau yg funfair ni cekik duit org..ekekke..

kita hanya ada 2 bungkus daging korban je.. alhamdulillah..

9 November 2011 4:23 PTG

pokok kentang ???

hahaha

kesiann ciku

9 November 2011 5:15 PTG

Geramnya tgk pokok ciku tu. My fav buah ciku, susah nak cari, ada pon dah siap potong, mahal plak tu.

LOL...g stereng, mcm mana lah rupanya yer ☺☺

9 November 2011 5:18 PTG

bujal dah pandai niaga g string sekarang.
heh.

9 November 2011 6:47 PTG

power gambar-gambar di atas :)

9 November 2011 7:19 PTG

kenapa "G" ye?

9 November 2011 7:27 PTG

kak ayu tamo makan daging lembu bukan apa..
en zalie ada sakit buah pinggang... fuhhhhhhhh

so, bagi pekerja ajerlah

9 November 2011 7:50 PTG

boring dh mkn lombu...

9 November 2011 10:08 PTG

Gambar pertama tu klasik! Gua jd teringin nak shoot angle yg sama.

9 November 2011 10:40 PTG

pic yg cantik

9 November 2011 10:51 PTG

lembu mati dalam iman...

10 November 2011 12:13 PG

gambar yang last sangat epic!

10 November 2011 2:18 PG

lama gile x mkn buah ciku
fav fruit of all time
hehe
XD

14 November 2011 4:25 PTG

g stering tu mende?

Catat Ulasan