Selasa, 22 November 2011

advertorial.

kawan cerita kepada saya :

"kereta abang rosak.tolong boleh?"

kawan minta tolong,

haruslah saya bantu kan?

jadi kepada kamu yang mahu kelihatan "cool"

mari sini rapat sedikit,

kawan saya ada barang mahu jual,














nah,

sebuah tablet berjenama samsung galaxy tab p1000 untuk dijual.

tiada kotak,

cuma ada tablet dan pengecas bateri sahaja.

percuma diberikan sarung dan pelindung skrin.

jaminan pula masih ada 9 bulan.

mahal kah?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
RM1200 sahaja.

harga munasabah yang masih boleh dirunding.

sebarang pertanyaan,

komen atau emel sahaja ke bujal.x@gmail.com










IKLAN LAGI.

saya bakal menjalankan perniagaan aksesori dan perkakasan telefon bimbit  serta tablet seperti i phone,ipad,blackberry,galaxy tab dan pelbagai.kamu kawan-kawan saya bagi harga menarik.ada soalan/kemahuan sila beritahu.saya cuba carikan.

63 comments

22 November 2011 10:52 PG

ok done take note...

22 November 2011 10:52 PG

hehehe..
nak BB je...

22 November 2011 10:53 PG

Noted, thanks ☺☺

22 November 2011 10:57 PG

Mmm....sy pun ada benda nak jual nie.

22 November 2011 10:58 PG

Waa bujal dah bukak kedai la..

22 November 2011 11:09 PG

Kamu sudah berhenti berkhidmat di kaunter PTG kah?

22 November 2011 11:09 PG

ooo ye ker...ok3

22 November 2011 11:12 PG

abg bujal dah ada kedai maya

22 November 2011 11:12 PG

waa...cayalah..bleh la usha2 nanti

22 November 2011 11:15 PG

wahh..kamu sudah jadi towkey..

syabas!

22 November 2011 11:17 PG

:) boleh tahan harganya

xmampu lah....hehehehe

22 November 2011 11:31 PG

GT P1000?

model mana ni Bujal?

22 November 2011 11:32 PG

mampu tengokkk je

22 November 2011 11:33 PG

@Daddy Ziyyad

7 inci punya lah~

22 November 2011 11:47 PG

berjinak-jinak dengan bisnes yee..
bagus..bagus...:)
nanti kalau berkenan bolehlah tanya sama kamu...:)

22 November 2011 11:54 PG

akak nak beli phone baru lah bujal.

22 November 2011 11:56 PG

mau tanya samsung note yang baru.. barapa harga..

22 November 2011 11:56 PG

nak cari tablet...hmm..menarik!

22 November 2011 11:56 PG

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

saya jual aksesori je kak~hu~~

22 November 2011 11:57 PG

@rATu kEBaYA

2 ribu lebih la makcik~~mahal~~

22 November 2011 11:58 PG

@Rai

kamon..harga ble runding lagi~

22 November 2011 12:03 PTG

tiada keperluan kearah itu...

kak aina ni buta teknologi kalau canggih2 sangat tak reti guna tak jugak berguna.

22 November 2011 12:11 PTG

cayalah org kelang...hebat arr...

22 November 2011 12:35 PTG

ada bb yang tak qwerty-pad?

22 November 2011 12:37 PTG

@kucingorengemok

yang skrin sesentuh lah~~

22 November 2011 12:39 PTG

nak tablet ada jenama tapi murah je... buleh ?... ;p

22 November 2011 12:49 PTG

I pad berape???

22 November 2011 12:49 PTG

baguslah bujal.
kalau nak beli telefon yang murah boleh tanya kamu juga kah?

22 November 2011 12:49 PTG

bayar ansur2 5 kali boleh...hehehe!

22 November 2011 12:50 PTG

bayar ansur bole?... RM50 sebulan.

kemonla... adik abang apa nak kira..

22 November 2011 12:50 PTG

x mampu lagi nak pakai benda nih....

22 November 2011 12:51 PTG

@caturist

keh keh~~member punya long~~kawan tu kereta nak kena overhaul~~

22 November 2011 12:52 PTG

huhuhuuuu...
x mampu....!

22 November 2011 12:53 PTG

Dah ada la bujal..lebih kurang mcm tu jugak...

22 November 2011 1:18 PTG

boleh dapat 'harga sepupu'...?

22 November 2011 1:57 PTG

alhamdulillah...maju lg setapak :)

22 November 2011 2:01 PTG

kaunter PTG tu apa? kat mana?

22 November 2011 2:28 PTG

member2 dapat berapa percent nie, hihi

22 November 2011 2:31 PTG

okeh, nanti kita cari bujal jer :D

22 November 2011 2:33 PTG

usaha yg amat bagus
moga berjaya ye bujal...

iols tak mampu lah nak pakai tab mende ni semua...

22 November 2011 3:22 PTG

tangan gua menggigil bab yg kene touch2 ngn jari nih...huhuhhuhu...
tapi kalo dpt free...tangan gua sentiase menadah...huhuhuhu...

22 November 2011 3:26 PTG

wahhhhh..amju setapak..terlebih mai bagi sini sikit..

*mengampu je kejenyer..hahahhaha

22 November 2011 4:15 PTG

nnt sy tny husband kut-kut dia mahu belikan utk sy tab ini ^__^

22 November 2011 6:31 PTG

ingat advertorial nuffnang td...ekekeke

22 November 2011 10:50 PTG

Free gift nya apaaaa?

Nak cari BB skang nih..

22 November 2011 10:57 PTG

sudah ada advertorial di sini..
;)

22 November 2011 11:39 PTG

wah, berbisnes sekarang ya bro bujal :)

23 November 2011 8:11 PG

Mau carik casing utk galaxy tab.mau pink?ada?

23 November 2011 9:10 PG

Saya harap Bujal X Enterprise ada menawarkan Nokia 3310 yang baru.

23 November 2011 9:12 PG

@littlehumblelynn

Serius? 7 inci ka 10 inci punya?

23 November 2011 9:49 PG

kira rega adik beradik eh!!!!???

23 November 2011 10:31 PG

ouh! ok ok! rega kawan kawan.. bleh kasi murah le tu ya..

23 November 2011 12:02 PTG

dah melangkah setapak lagi ye... good luck bujal ye

23 November 2011 1:36 PTG

kalau aku nak beli kang, konfom aku carik ko!! tapi rega murah2 tau ko kasik aku...


all the best bujal!!

23 November 2011 1:49 PTG

msti dpt murah dari luar lar kan! :P

23 November 2011 4:14 PTG

wah... lagi menarik kalau bagi je.. hikhikhik..


apa-apapun moga berjaya dengan apa yang akan bujal lakukan..

23 November 2011 4:49 PTG

keep it out with your new job! hehe.

23 November 2011 11:28 PTG

aksesori telefon bimbit jer ke? janggut moden cam mamaainul tak der?

24 November 2011 11:23 PG

wah bisnesman, syabas, semoga berjaya:)

RM1200 tak delah mahal sangat.

24 November 2011 1:52 PTG

jual la accessory camera bro..pasti gua jd pelanggan.

25 November 2011 8:23 PG

okei, ape2 hal gua roger abam bujal xxx

25 November 2011 9:17 PG

en. bujal,
ada skim ansuran mudah tak??
ahaks!

28 November 2011 11:27 PG

bro bujal, ada lagi tak galaxy tu?
macam berminat...boleh diskaun sket tak? serius ni =.= *muka serius*
nanti info sms ke 013-6233087 ek

Catat Ulasan