Khamis, 8 September 2011

pasang surut.

tinggi

rendah

tinggi

tinggi

tinggi

tinggi

tinggi

rendah
.
.
.
.
.
.
.
tidak perlu tekan CTRL +A

tiada mesej tersorok.

saya cuma mahu tunjuk,

tahap semangat berblog saya.

dari hari pertama,

sampai ini hari..
.
.
.
.
kemudian saya turun ke kantin.

minum teh tarik halia.

pagi ini  badan rasa penuh angin.




ramai-ramai sila ucap selamat kepada beliau

saya syak hari ini aku ibu muda punya umur sudah cecah 26.

54 comments

8 September 2011 9:03 PG

teh halia...buang angin...

8 September 2011 9:03 PG

yesss 1st!

8 September 2011 9:04 PG

Ada masanya, mak rasa macam nak berhenti berblog je! :(

8 September 2011 9:04 PG

teh halia..
hmmmm..
tapi ken..
makcik nak puasalah..
boleh tahan ker??
Bujal dah menyebut teh halia...

8 September 2011 9:07 PG

asam halia best

8 September 2011 9:11 PG

ehhh..mmg ibu muda..
br 26 tahun
selamat ulang tahun kelahiran buat beliau....:)

8 September 2011 9:13 PG

selamat hari lahir utk ibu muda...


-dari kakak yg muda juga-

ahaks.


.

8 September 2011 9:15 PG

kentut best!

8 September 2011 9:16 PG

- semangat tinggi lagi byk dr rendah...ok la tuh...

8 September 2011 9:16 PG

26?... muda lagi... ;p
hepi beday untuk dia...

8 September 2011 9:26 PG

ohh bujal...sy sangat terharu...

ye betul, tekaan anda tepat :)

8 September 2011 9:31 PG

saya juga berpasang surut.

selamat hari lahir ibu muda!

8 September 2011 9:32 PG

selamat hari lahir ibu muda .. boleh kan sampaikan melalui blog awak ?

sekarang saya nak bongkar peti ais .. nak cari halia yang saya beli kat pasar Bentong 3-4 bulan lepas.

8 September 2011 9:36 PG

selamat hari lahir ibu muda...:)

8 September 2011 9:36 PG

hepy besday ibu muda, walau dah tua tapi still kontrol hensem tau!

Bujal, teh halia buang angin kah? minum minyak cap kapak lebih mujarab..

8 September 2011 9:37 PG

ingatkan awak cerita pasal awak yg tak berapa tinggi..hehehe

8 September 2011 9:43 PG

makan charcoal aja ~ haha

8 September 2011 9:45 PG

tak suka minum teh halia...yark!

selamat hari lahir ibu muda....

8 September 2011 9:45 PG

26?
muda muda :)

8 September 2011 9:55 PG

emm lari bujal nk buang angin... :P,nanti saya ucap :D

8 September 2011 9:56 PG

bujal 26?
sama muda la kita

8 September 2011 10:12 PG

selamat hari lahir Aku Ibu Muda

teh halia? ntah mcm mana la rasanya..haihhhh

8 September 2011 10:12 PG

teh halia kat sidek (mamak batu pahat, hehe) sedap bro... deris kata la

8 September 2011 10:13 PG

Selamat hari lahir kpd empunya gambar heeee... :)

8 September 2011 10:26 PG

haha..terkena..penat saya ctrl A tahu?? haha....

8 September 2011 10:37 PG

buang angin takpe,
jgn naik angin :D

tp makan angin laaaaaagi best!

8 September 2011 10:40 PG

banyak angin ....cucuk jaaa....

8 September 2011 10:49 PG

selamat hari lahir buat ibumuda


26 ..
sgt sgt muda lagi tu

8 September 2011 10:54 PG

Hepi Besday Ibu Muda..

Tahap semangat makchik makin hari makin rendah....turun...menurun....zarah...zero..

^^^^^^^^^^^~~~~~~~~~~~~~-------------

8 September 2011 10:57 PG

26 tahun anak da berapa?? ahaha tahniah...

8 September 2011 11:07 PG

mood berblog dah tak nampak dah nurnya ni bujal..mood mengomen masih tahap tertinggi

8 September 2011 11:23 PG

happy birthday ibu muda, 26. wah

entri ni smart.

eh, bau apa ni? spe kentut?

=)

8 September 2011 11:28 PG

dah lama tak makan asam halia.. nyum2..

8 September 2011 11:38 PG

selamat ibu mudaaa. gua je mak suro kawen 27. wiwuwuw

8 September 2011 11:40 PG

selamat hari muda hari-hari kepada ibu muda. :D

8 September 2011 11:44 PG

Kakak pulak nak berhenti berblog pun tidak tapi malas nak buat N3. Entahlah ...

8 September 2011 11:49 PG

18sept hari tua saya.boleh tuju lagu?heee

slamat hari lahir kak "aku ibu muda"
^_^

8 September 2011 12:21 PTG

Np tak de mood lak?

Ouh, selamat harojadi ye kepada ibu muda tu....

8 September 2011 12:23 PTG

slamat hari jadi kan...

;)

8 September 2011 12:25 PTG

wah, dpt special wish dr Bujal la...

best nyeee

8 September 2011 12:39 PTG

teh halia... ermmm.. lama x minum... nak jugak lunch jap lagi...

8 September 2011 12:54 PTG

tua2 berisi...keh..keh..keh...
halia buleh lg..TEH ....makcik memang bole muntah....huhuhu

8 September 2011 1:13 PTG

Selamat ulang tahun ibu muda .


dan untuk itu bapak muda , nanti2 tunggu lain tahun .

8 September 2011 2:12 PTG

kalau bujal minum je teh halia tu akan menambahkan angin.. hikhikhik..

8 September 2011 2:20 PTG

kantin opis pakcik hanya jual mocha dan kapicino sahaja....

8 September 2011 3:29 PTG

..betul ke apa yg bujal syak tu? hehe..

8 September 2011 5:30 PTG

tak suka halia.. -.-'

ehhh..happy birthday AIM! :P

8 September 2011 5:55 PTG

26? best-nya jadi ibu muda. selamat-selamat >.<

8 September 2011 9:38 PTG

"dtg nak ucap selamat hari raya...maaf zahir batin...dah biasa,mesti nk sebut gak maaf zahir batin tu w/pun tak buat salah pun..hehhe...eh,b'day AIM ker ari ni..terjah blog dia lah.."

9 September 2011 1:06 PG

kembang kuncup kembang kuncup = luluhawa

9 September 2011 4:28 PG

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

9 September 2011 12:34 PTG

bujal..sy punya semangat blog pon turun naik..takpalah..kengkadang buat benda sama tiap hari adalah bosan juga..skrang sy sdg cuba buat aktiviti lain selain blog..

9 September 2011 1:30 PTG

teringat entri wall paper masa hari hari pertama bersemangat memblog dulu...

10 September 2011 6:21 PTG

bujal semangat orangnya~ haih~

Catat Ulasan