Khamis, 15 September 2011

hai!



Cuti.

Jumpa kamu semula pada selasa depan.

Penghantar komen nombor 7,17,27,37 dan 47 bakal dapat ole-ole dari penang.

Kakcik,KOG,dr singa,dr hanie,ibu n abah,puan capa,delancrett lurpak,wahida.

Kamu diatas tidak payah turut serta.

Kamu sudah memberi,
Giliran saya membalas.

Photobucket

keh keh~

Lupa mahu beritahu,

"Comment moderation" telah diaktifkan.

Demi menjamin ketulusan dan keadilan,

Kamu juga boleh komen lebih dari sekali!

Yay~

77 comments

15 September 2011 11:49 PG

hai pulau pinang! nak belikan nasi kandar ke? :D

15 September 2011 11:51 PG

Amboi! Bujal g Penanglah! Syoklah kamu ya! Nak bercuti gak tp takde bajet pas raya nie.

Aisehhh!

15 September 2011 11:55 PG

nak..nak..boleh kita berbalas-balasan nanti : P

15 September 2011 11:56 PG

bismillah ...

harap harap dapat ler buah tangan

15 September 2011 12:01 PTG

test!

15 September 2011 12:01 PTG

apa pasal tak pernah dapat?huhuhu..asyik2 akak singa jer..!!!!

15 September 2011 12:01 PTG

woiii..tak aci...ko set comment approval!!!! hahahahahaha...


~selamat bergumbira di Penang~

15 September 2011 12:12 PTG

saya kira awak dah tukar setting komen kpd perlunye "comment approval" utk setiap komen kan?keh3

15 September 2011 12:15 PTG

amboiii berjln sakan...enjoyyy

15 September 2011 12:32 PTG

selamat bercuti bujal.....harap2 dpt x nombor bertuah 7 tuu???

15 September 2011 12:33 PTG

saya pengkomen ke berapa?????

15 September 2011 12:39 PTG

bye....

15 September 2011 12:42 PTG

selamat bercuti, semoga berbahagia ngan family kat penang.bawak mama ainul makan laksa puas-puas kat sana.

15 September 2011 12:49 PTG

keh..keh...keh.....
cube utk kome yg ke 7

15 September 2011 12:50 PTG

best kalo dpt g cuti penang...
ini utk komen yg ke 37..
hahahahahahahhaha....

15 September 2011 12:52 PTG

nak kirim jeruk!!

15 September 2011 12:54 PTG

grrr....baru je nak menanti masa yg sesuai utk mengomen...sekali di moderate pulak ye....bujal mmg cerdik...

*takpe, jam berikutnya sy dtg komen lg :p

15 September 2011 1:06 PTG

wah gitu ek..bestnya...

xdpt ole2 dr penang pun xpe..dpt botol air hari tu pun ok gak.hehehee...

15 September 2011 1:07 PTG

erk!

15 September 2011 1:13 PTG

hehe ... rasanya komen sy tak kena setiap nombor tu ....

15 September 2011 1:21 PTG

yessss ...

15 September 2011 1:22 PTG

mak aihhh ....

15 September 2011 1:23 PTG

Ada tak ole2 utk org Penang? haha..

selamat naik Feri dehh...


~cuaca kekadang tak menentu kat sini, hari ni pun mendung nak hujan. sila bawa payung ;))))

15 September 2011 1:25 PTG

saya yang keberapa ni???? nak ole2...

15 September 2011 1:31 PTG

Assalamualaikom bujal.. :D

bukan nk rebut adiah.
saje nk bkenalan dgn dik bujal yg lawak ni.
slamat bcuti.
hai balik!

15 September 2011 1:44 PTG

saya tak tamak.. saya saja nak kacau org lain punya potensi utk dpt goodies daripd kamu,heheh

15 September 2011 2:06 PTG

selamat bercuti ye Bujal..!

jgn lupa tepek gambor2 nanti

15 September 2011 2:09 PTG

saya bosan di tengahari
saya nak jadi pengundi hantu
dan komen lagi sekali
>:)

15 September 2011 2:09 PTG

ala................tak dapat ke

15 September 2011 2:12 PTG

uikkk... ada lucky draw plak... duit raya banyak lagi yek? ^_^

15 September 2011 2:13 PTG

haiiiiiii!

selamat bercoti!

15 September 2011 2:18 PTG

lama uols bercuti
will miss your entry beb!

happy holidays hocacy!

15 September 2011 2:18 PTG

gua mahu!!!

15 September 2011 2:42 PTG

leh lak cenggituhhhh!! hahahaha.. nak komen selang 5 saat lar cenggini!! ekkekeke

selamat bercuti.. :)

15 September 2011 2:52 PTG

tolong kirim buah pala boleh...keh3

15 September 2011 2:52 PTG

tolong kirim salam dgn driver ferry boleh...keh3

15 September 2011 2:53 PTG

tolong tengok2kan bukit bendera boleh...keh3

15 September 2011 2:53 PTG

berapa kali boleh buat komen ni...keh3

15 September 2011 2:53 PTG

rasa macam best pulak buat komen macam ni...keh3

15 September 2011 3:17 PTG

jelessnya kak ati tau
bujal...

kirim salam penang na....


^_________________~

15 September 2011 3:18 PTG

boleh rehat pepuas...

15 September 2011 3:23 PTG

Cuba lagi sekali ..

mana tau reseki Adam kali nie

15 September 2011 3:49 PTG

penang?singgah SP skali,nak tengok ainul :)

15 September 2011 3:53 PTG

Bukan budget artis letak moderation
saja nak sengih2 dulu before appear kt blog.
Dan nk tapis annoynymous..hehe

15 September 2011 4:02 PTG

semput + mengah nak sampai kat sini..
cantik pemandangan itu.. ;)

tenang dan damai.. sesuai untuk 3 hari 2 malam.. ;)

15 September 2011 4:18 PTG

last col...
47 no anda bertuah ke tak...
keh..keh..keh..

15 September 2011 5:25 PTG

payah ni
gawat
aku dah la suka komen sekali je
hadoi

15 September 2011 5:27 PTG

nak hadiah :p

15 September 2011 5:46 PTG

yeyeyy
namo den dah masuk senarai!

ai loikeeee!! :D

15 September 2011 5:53 PTG

selamat bercuti.
weekend saya kali ini juga pasti amat best!
hehe

15 September 2011 6:32 PTG

ole ole ape tu? macam best je bujal

15 September 2011 7:20 PTG

alah sy lmbt online harini..jd lmbt komen kat sini..x dptlah sy ole-ole tu :(


p/s: kalau jumpa abang yg keliru naik feri tu kirim salam ya hehe

15 September 2011 9:33 PTG

happy holidays bujal.. =}

15 September 2011 11:10 PTG

hehe,saye pun bercuti,yeay!!!

16 September 2011 2:51 PG

Hamende ni abam buj? Ape ni? Ape? Ape?

16 September 2011 7:58 PG

selamat bercuti

16 September 2011 8:00 PG

susahlah nak tahu sekarang komen saya nombor berapa !


tapi lebih baiklahkan dari orang tu yang tutup terus kotak komen dia. hehe

16 September 2011 8:10 PG

Sampai hati lupakan Makcik yang seorang ini!

16 September 2011 11:58 PG

wowww bestnya yang angka 7 mendapat ole2....tahniah la kat depa...
wah pekerjakaunter coti smpai isnin,selasa baru keja? best2..aku ja keja kaunter tak tutup2...syif looo hehe

17 September 2011 12:45 PG

Alahai teringin nak nombor yg ada 7 tu.......wah datang penang tak kasi tau penghulu dulu....

17 September 2011 12:54 PG

"Aku pun nak gi bercuti gak. Siot tol Ashraf busy manjang. Mencik!" kata Amer merajuk

17 September 2011 9:41 PG

datang lg...mudah2an sangkut :p

17 September 2011 9:41 PG

kalau sy hantar komen sepuluh kali berturut2, mungkin akan sangkut kan...kih kih kih

17 September 2011 9:41 PG

Tp rasanya sy tak sekejam itu....ahaks!

17 September 2011 12:12 PTG

bujal~

19 September 2011 9:10 PG

kursus kat penang??? feringghi erk...

19 September 2011 9:22 PG

kalu ada rezeki, ada la kan..

jumpa esok bujal..

19 September 2011 10:25 PG

ye.. siapakah yang bertuah itu.. ;)

19 September 2011 12:02 PTG

FIRST...?

19 September 2011 12:02 PTG

seventh?

19 September 2011 12:03 PTG

wiiihuuu....

best meny'epam'...

19 September 2011 12:03 PTG

best Penang dek??

hang ada pekena nasi kandaq line klear dak?

19 September 2011 4:48 PTG

aiiii..pegi penang ke...best tu.....bawak ole2 ye...
ceh gurau je

19 September 2011 11:57 PTG

makcik taknak ole ole penang, nak botol matcham matcham tu...tak guna counter, boleh? hahaha

makcik heran apasal komen makcik sebelum ni tak masuk?

20 September 2011 12:15 PG

cubaan untuk berjudi .

20 September 2011 7:55 PG

saya ke sini kerana rindu kamu. bukan sebab mahu hadiah. (lagipun kamu sudah memberi, saya juga yg belum lagi. :D)

21 September 2011 5:35 PG

bujal..
kak ayu slender......................
rindu pada kamu, tapi skrang dah lama tak singgah sini...

aduhai...
penangan kesibukkan dgn citarasa rinduan dik, kamu rajin singgah tapi kak ajer tak datang,..
maaf berlori ya

ko tengoklah masa skarang.. kak ayu singgah belum lagi subuh...

sebab apa, kak rindu kamu..
hehhehehe

Catat Ulasan